Боледуване на децата ни - тема 36

• 50 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • shumen
Мраве,само снощи беше това.След това не е повръщал.Ако пак беше повърнал щях да си го оставя днеска вкъщи,но нямаше нужда.Така и не разбрахме от какво беше това снощи,но аз се съмнявам все още,че е нещо от храната.А и той Т не е вдигал,за да е вирус.Днеска се замислих,че и доста телевизия гледа вчера и дали пък не е от това.
Рали,не знам,но аз четох,че риба и млечни не се ядат заедно,защото ставало някакво натравяне на организма.
Да се оправя скоро детенце.
А аз и да бях го оставила днеска вкъщи той реално нямаше никакви симптоми след това и педи нямаше и да ми даде повече болнични със сигурност.
Лъки,е той пък за какво дудне като вижда,че после детето не е добре.

# 91
  • Варна
Комбинацията от риба и яйца май не беше препоръчителна...
Моето през уикенда го минах на АцеЦис и му спрях Мукопланта. Сега трябва да се залепя за лицето му, да го чуя дали диша. Толкова е тихо и спокойно в стаята му. Днес беше на ясла. Мизерно вирусче се оказа това с кашлицата...Днес ми вика "махна се гадният кашличко"  Laughing Днес купих 1000 таблетки шуслерова сол 3 и смятам да му давам по 2 сутрин преди яслата. Отделно купих и един сок от Нони...е няма такава отврат Laughing Ама успявам да му пробутам по 5мл на гладно с много зор.
Според вас, дали мога да разчитам, че изопринозина ще го защитава известно време, след като сме спрели приема? ЛЛ ми каза да го давам само 5 дни и те приключиха.

# 92
  • shumen
Мейбълин,аз ШС 3 давах преди време изписана ни от лекар УНГ,но ефект не видях.
Аз свърших Самбукуса и сега давам по една таблетка Инфлуцид от днеска.

# 93
  • Варна
А какъв ефект точно очакваше да видиш, е въпроса? Да не се разболее в следващите 40г?  Laughing
Ефектът от тези неща, е като все пак се разболее, да му минава за 3-5 дни без усложнения. Ако това се случва, значи ефект има.

# 94
  • shumen
Мейбълин,той тогава ми го изписа за спиране на хрема,но нищо не постигнахме.Пак си се разболяваше и пак си вдигаше Т и не му минаваше много бързо.Не знам защо,но аз на тези ШС им нямам много доверие.

# 95
  • Варна
Ами аз бях с впечатление, че не е болнав, защото нали си споменавала, че изкарва по 2 месеца на ясла, други пъти за един уикенд сте закърпвали положението и пак се връщаше в яслата/градината...за това си мислех, че леко ги изкарва. То значи и от Самбукуса няма ефект, така ли? Аз не съм го пробвала...

# 96
  • shumen
Мейб,от Самбукуса съм доволна.Докато го пиеше се разболя,но изкара по леко.Сега свърши и правим 10 дена почивка и затова взех Инфлуцид  да давам.
А за 2 дни съм спирала хрема,но със Цинабсин.Но за всеки организъм е различно.Не пречи да пробваш все пак може пък при Вас да подействат солите.

# 97
И за мен ефект от имуностимолант и тем подобни хранителни добавки е когато детето не се разболява често, а не изобщо и като се разболее да не се стига до сериозни  лекарства.
 danaeka  за вашата възраст 2 месеца на градина си е направо  супер,и аз забелязах по писането ти че бързо му минава, ние на вашата възраст бяхме яко в джаза, по то време  ми  изкара и две поредни пневмонии с хоспитализация.Чак сега в 3 та група на градина на 6 години ее , доста по голям от  твоето, изкара цял месец на градина.И то всъщност от как е почнала градината средата на септември е бил здрав само през този месец - ноември. Ето  пък сега вече от месец и половина почти е в къщи то Варицела,конюктивит рецедивиращ , сега и този вирус дето ни докара уртикария и вече се оправи от него.  май май направо вече за тържеството  за 8 ми март ще го пусна... То всъщност изобщо не знам дали ще е точно тогава или на по ранна дата, но мисля на 7 ми март понеделник да го пусна живот и здраве.За да не направи два месеца... от 12 ти  януари не е ходил.
А и друго, не ли малко по  1 таблетка инфлуцид, аз мисля че се дават 3 пъти по една за профилактика.

Maybelline и аз се надявам много на изопринозина, на нас  сега го изписаха за лечение на Вирусната уртикария, но  лекарката изписа цяла опаковка, която ще стигне за доста време. Та надявам  се да ни предпази от последващи вируси.

# 98
Да , за инфлуцид за профилактика са 3 * 1 таблетка  Peace

# 99
Офф, на моето ни Изопринозин, ни Изирекс, а разните му хомеопатии хич не му помагат вече.
Бронховаксом пробвах също-ефект нула.
Имунистимуланти не давам вече-само излишни пари, само витамини и рибено масло.
Не успея ли да пресека нещо навреме все стигаме до пулмикорта и АБ Sad
Оф няма ли най накрая да ги израсте тия болести Sad((

# 100
Здравейте! Знаете ли дали е ок, да се дава за профилактика цинабсин в комбинация с инфлуцид? Може ли да навредят ако детето не е болно?

# 101
  • в огледалото на живота
Здравейте! Знаете ли дали е ок, да се дава за профилактика цинабсин в комбинация с инфлуцид? Може ли да навредят ако детето не е болно?
Профилактика с Инфлуцид ок,но Цинабсин без нужда и симптоми...аз лично не... Rolling Eyes

# 102
Според вас, дали мога да разчитам, че изопринозина ще го защитава известно време, след като сме спрели приема? ЛЛ ми каза да го давам само 5 дни и те приключиха.

На нас педи изопринозин при вирусно заболяване изписва така-5 дена - 3 пъти дневно по 5 мл., правим два дена почивка и още пет дена, но 2 пъти дневно вече, пак по толкова...Не че винаги я спазвам схемата де Mr. Green

# 103
  • На брега на реката
При голямата ми дъщеря Цинабсина доведе до буквално засушаване на задната хрема и ужасни болки в ушите. Разбирай, че секрета е там, но засъхваше и запушваше ушите. Не бих давала цинабсин без причина, не че от този случай съм давала изобщо.
Инфлуцид и на двете давах преди 3*1. Само по 1 не мисля, че ще даде очаквания ефект.

# 104
При голямата ми дъщеря Цинабсина доведе до буквално засушаване на задната хрема и ужасни болки в ушите. Разбирай, че секрета е там, но засъхваше и запушваше ушите. Не бих давала цинабсин без причина, не че от този случай съм давала изобщо.
Инфлуцид и на двете давах преди 3*1. Само по 1 не мисля, че ще даде очаквания ефект.

Инфлуцид давам 3*1 таблетка, а за цинабсина се чудя, защото детето не е съвсем без хрема, излиза нещо от нослето,но не е сериозно и не е повод да ходим на преглед/особено с тоя грип сега не ми се виси пред кабинети/. За хремата ш.с. 3 и 4 може би е по-добра идея?

Общи условия

Активация на акаунт