Звездни компромати- 275 част

• 118 774
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • София
проф. Илия Добрев
Умберто Еко
Харпър Ли

R.I.P.

егати годината. Бижу ще излезе права.

# 121
# 122
Снимките са стари,но за мен облеклото им е нелепо за посещение на такова място.И тези чупки,стойки...може и на друго място да си се натискат и чекнат

Като знам след последното посещение на Рилския манастир колко отвратена бях, тия двамцата там с все чупките и стойките си, съвсем на място ми изглеждат. В крайна сметка, щом в Рилската обител може да се продават циганийки с логото на плейбой по сергийките, а на въпроса ми в магазинчето дали продават карта с българските манастири да ми предлагат карти за игра, нищо необчайно не виждам в снимките. Crossing Arms

# 123
Погрознява Гуинет. И коментарите под снимката къртят: Това изсветляване "органично" ли е?; Не си естествена блондинка?!  Laughing

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отново тъжна вест- Починал е Умберто Еко  Flowers Rose Flowers Rose
А вчера Харпър Лий Sad

# 125
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Погрознява Гуинет. И коментарите под снимката къртят: Това изсветляване "органично" ли е?; Не си естествена блондинка?!  Laughing
Мда, на тази снимка не изглежда добре.

# 126
Джеймс Макавой от снимачната площадка на The Coldest City
Скрит текст:

Един лош Фасбендър (от Бафта)
https://www.instagram.com/p/BBxvBstJ3dd/
София Вергара (не отваряйте ако сте на диета Simple Smile )
https://www.instagram.com/p/BB_rTI_Lpap/

# 127
Кайли Миноуг се е сгодила за приятеля си, разликата им е почти 20 години (47-28). newsm78

# 128
Много я харесвам Кайли. Фина, елегантна. Дано най-накрая е намерила щастието.  Blush

# 129
  • София
Дано Кайли да е намерила щастието  bouquet

# 130
# 131
Маги Желязкова толкова се е вживяла в новото си амплоа на спортна мацка, че чак на чалга дискотека тръгнала по клин и маратонки.  Crazy ooooh!

# 132
Златка какво си е правила преди беше много секси ,сега съвсем си загуби излъчването? Crossing Arms

# 133
Фики уж нямал крака,ама като го гледам бая са му едри баджаците. Mr. Green

# 134
Златка вече може да се успокои, причислена е към травеститоизглеждащите  Confused А беше толкова секси и чаровна преди.

Дописвам: Vi Subversa от групата от 80те Poison Girls е починала вчера. (Не, че я знам, но това, което се случва от края на миналата година започва да става доста стряскащо).

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 19:18 от RainDanceMaggie

Общи условия

Активация на акаунт