Звездни компромати- 275 част

• 118 622
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този Клаудио е симпатичен, маалко по-лъскав ми идва, но не мога да си кривя душата - красив е.
Може ли снимка и на съпругата и децата му, евентуално?  Simple Smile
Може Simple Smile. Фенка съм му във фейсбук, а той не пести снимки Laughing
Съпругата
Скрит текст:
Децата
Скрит текст:
Кучето
Скрит текст:
Тази снимка е много сладка
Скрит текст:
С Дел Пиеро, или както им казват- Принцът и малкият Принц Heart Eyes
Скрит текст:

# 406
# 407
тях не могат да ги надминат  tooth

# 408
# 409
  • Дубай
Деска и Благой Найденов били заедно                                                                                                                                                http://www.pikantno.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B9-%D0% … 0%B0%D0%B2%D0%B0/

# 410
# 411
Този Клаудио е симпатичен, маалко по-лъскав ми идва, но не мога да си кривя душата - красив е.
Може ли снимка и на съпругата и децата му, евентуално?  Simple Smile
Може Simple Smile. Фенка съм му във фейсбук, а той не пести снимки Laughing
Съпругата
Скрит текст:
Децата
Скрит текст:
Кучето
Скрит текст:
Тази снимка е много сладка
Скрит текст:
С Дел Пиеро, или както им казват- Принцът и малкият Принц Heart Eyes
Скрит текст:
От позицията на глиган с анцунг да кажа, че жената на футболиста не ми харесва  Mr. Green но пък му е родила две деца, да са живи и здрави, от снимките се вижда, че се обичат.
Благодаря за бързия отговор, Джой  bouquet

# 412

Ха-ха...мисля, ще че я разконспирирах с какво постига тези гайтани:

Скрит текст:

# 413
  • Дубай

Ха-ха...мисля, ще че я разконспирирах с какво постига тези гайтани:

Скрит текст:
Ай Тити newsm62 newsm62 newsm62

# 414
# 415
  • Berlin
Игаси веждите! Бива ли чак толкова да се загрозява? Laughing Бррр, чак отвратително ми стана, а това се случва супер рядко, въпреки че следя темата редовно. Mr. Green

# 416
Скрит текст:
По принцип и аз не вярвам в подобни слухове за всеки, но тези са доста сериозни. Наскоро по някаква чужда ТВ известен френски (или испански) журналист беше заявил, че е време някой да прекрати седмичните пътешествия на Роналдо до неговия приятел в Мароко, защото това разваля подготовката на отбора и пречи на успехите им. Приятелят в Мароко е въпросният на снимките предните страници. Според журналиста Роналдо ходи при него всеки уикенд и това дълго пътуване се отразява на формата му и съответно на представянето на отбора. (цитирам бегли спомени)
Ето статията:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3346048/Outrageous-rumou … t-star-pitch.html
Статията е пълна с глупости... Просто няма начин КР да ходи до Мароко "3-4 пъти седмично" при положение, че Реал често играе и в сряда и в събота.
3-4 пъти месечно би имало смисъл, но тогава той по никакъв начин не пречи на подготовката на отбора.
Неделя, в деня след мача и, ако няма мач в сряда, е единствения почивен ден за футболистите през сезона.
Специално пък ДМ са такъв парцал, че понякога си мисля, че единственото вярно нещо, което пишат, е датата на излизане на броя.
За мен те са трибуна на всякакви интереси и играят доста нечистоплътно.

# 417
# 418
Това не е новина.

# 419
Да, сега видях датата, извинете.

Общи условия

Активация на акаунт