Звездни компромати- 275 част

• 118 636
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Гледах по новините репортаж от Виенския бал. Гости 300 човека хайлайф, събрани за благотворителност - 6000 лв.
Представих си ги точно тези двамата + дебелата адвокатка как късат от сърцето си по една двайсетолевка.  Whistling
В Бургас на благотворителен бал с половината на тези хора се събират тройно и четворно по-големи суми.  Crazy

# 286
  • Дубай
Ето ви Емануела с нов цвят на косата.                                                                                                        

# 287
Че те са на ВСЕКИ благотворителен бал и събитие. Ако даряват всеки път по много, ще се разорят! На тях основната цел на тези балове е друга - да си покажат парцалките, чантичките и обущетата, както и тунинга. Как може онази жена, дето е до адвокатката, не я знам каква е, на тези години да си монтира балкон, голям колкото втори балкон на Националната опера?! ooooh! За секси и красавица ли се има? На тези години? Омазана като Арлекин. Ако правя бизнес и ми се яви такава "бизнес"... МАдама, мигом ще си обера крушите и никога няма да правя бизнес с такава. Sick

# 288
  • HH
На мен на пръв поглед ми хареса само една от присъстващите на балът и като се позагледах видях, че това е София Борисова. На нейната страница във фейсбук има публикация, чрез която благодари на избралите нейните тоалети дами. Нисичката адвокатка е сред тях и трябва да приязная, че този път изглежда ок. Хареса ми и кожената яка на една жена, но роклята и беше кофти.

# 289
  • Дубай
Че те са на ВСЕКИ благотворителен бал и събитие. Ако даряват всеки път по много, ще се разорят! На тях основната цел на тези балове е друга - да си покажат парцалките, чантичките и обущетата, както и тунинга. Как може онази жена, дето е до адвокатката, не я знам каква е, на тези години да си монтира балкон, голям колкото втори балкон на Националната опера?! ooooh! За секси и красавица ли се има? На тези години? Омазана като Арлекин. Ако правя бизнес и ми се яви такава "бизнес"... МАдама, мигом ще си обера крушите и никога няма да правя бизнес с такава. Sick
newsm62 newsm62 newsm62 Ами че така си е.За жалост има хора който мислят че като се туниговът възрастта не им лечи

# 290
Има какво да се желае, но бяха по-добре от друг път. Търпят развитие, има надежда Simple Smile

# 291
  • На топло
Гледах по новините репортаж от Виенския бал. Гости 300 човека хайлайф, събрани за благотворителност - 6000 лв.
Представих си ги точно тези двамата + дебелата адвокатка как късат от сърцето си по една двайсетолевка.  Whistling
Нормално, пръснали са парите за скъпи рокли и гримчета и не е останало нищо за благотворителност.
Нищо ново за българския хайлайф.

# 292
  • Дубай
Нормално, пръснали са парите за скъпи рокли и гримчета и не е останало нищо за благотворителност.
Нищо ново за българския хайлайф.
Те па едни роклички

# 293
И едни гримчета! Sick

# 294
  • София
По-скоро всичко това ми прилича на конгрес на клоуните отколкото на бал, само носовете им липсват.

# 295
  • Дубай
По-скоро всичко това ми прилича на конгрес на клоуните отколкото на бал, само носовете им липсват.
Бу много си права

# 296
  • Бургас
Повечето рокли и дами ми харесаха.
Наистина има разлика от други години.

# 297
# 298
  • DE
То па един хайлайв  Grinning

# 299
  • София
Почвам да си мисля, че е направо обидно за темата в нея да се пускат материали за Николета Лозанова и особи като тия от т.нар.Виенски бал. Sick. Че се и снимат.

Роналдо пластика на носа ли има?

Общи условия

Активация на акаунт