Звездни компромати- 275 част

• 118 502
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
В реклама сЖизел...и едно дънково яке бих взела  https://m.youtube.com/watch?v=yVR5Gu7Aukw

Много е красив  Shocked Heart Eyes

А  на тази фирма обувките едно време ги продаваха в Хот Спот. Супер удобни ми бяха, особено високите им модели! Ако някой знае в момента дали и къде ги има, да сподели  Praynig Hug

# 571
  • Дубай
Скрит текст:
Крис Нот

# 572
Роналдо ако види с  коя го свързват  Mr. Green
Скрит текст:

# 573
  • Once there was a Hushpuppy...
В реклама сЖизел...и едно дънково яке бих взела  https://m.youtube.com/watch?v=yVR5Gu7Aukw

Много е красив  Shocked Heart Eyes

А  на тази фирма обувките едно време ги продаваха в Хот Спот. Супер удобни ми бяха, особено високите им модели! Ако някой знае в момента дали и къде ги има, да сподели  Praynig Hug

Ами, не остана ли магазина им в Аутлета на Цариградско. Последно имам спомени от там за Хот Спот Thinking

# 574
Скрит текст:
Крис Нот
Ау, какъв чичак!  Shocked Tired Боядисана коса, селски мустак... Все едно дядо Стефчо като по-млад. Как можа онзи прекрасен Тузар да се превърне в това?! Някои хора наистина остаряват зле... Много зле! Confused

# 575

Мел Гибсън е чудесен! Брус Уилис също. Тоя ми е такъв чаровник, цялата му физиономия е една такава симпатична  Heart Eyes

А, да, Крис Нот ако си обричи коцкарския мустак и малко поотслабне, става.  Laughing

# 576
Антонио Бандерас вече няма онзи сексапил. Сега е... обикновен.  Confused

# 577
  • На топло
Ау, какъв чичак!  Shocked Tired Боядисана коса, селски мустак... Все едно дядо Стефчо като по-млад. Как можа онзи прекрасен Тузар да се превърне в това?! Някои хора наистина остаряват зле... Много зле! Confused

Joy Не му ходи костюмът, седи като харизан..Селският мустак, да не е за някоя роля, защото иначе съвсем се е изтървал.

# 578
  • Sofia
същински Али Раза на младини  Mr. Green

# 579
  • Варна
Благодаря , че сподели Джой.

Някой май се е избъзикал с ненките на  Салмето .
https://www.instagram.com/p/BCRucIaLdFF/

# 580
  • София
Алисия в сутрешния блог на БТВ, изглежда ми зле, устата й е много крива, има много дълбоки бръчки под очите и разни белези по кожата, всичко това видимо въпреки тежкия грим. Казва че е разделена с Ники Михайлов. Не иска да коментира историята с Бирмата.

# 581
Не знам за Алисия, но в точно това предаване всички изглеждат ужасно просто. От осветление ли е, от грим ли е - не знам.
Любенова, Векилска, Марчева - всеки път са като закоравели пияници в лицето.

Да сменят гримьора, осветителя и оператора.  ooooh!

# 582
  • София
Да, имаш право. Сега загледах и водещата и тя не изглежда добре.

# 583
Алисия в сутрешния блог на БТВ, изглежда ми зле, устата й е много крива, има много дълбоки бръчки под очите и разни белези по кожата, всичко това видимо въпреки тежкия грим.

Потресаващо наистина. Та тази жена няма 40. Май нощният живот наистина не прощава. Интервенциите също след втората.

# 584
  • Sofia
От осветлението всички ми изглеждат сини в това предаване.

Дженифър Гарнър на корицата на Венити Феър и с интервю, относно раздялата с Бен Афлек

Казва, че решението за развода не е бавачката, били са разделени няколко месеца преди това. Но иначе в интервюто става ясно, че все пак Бен е причината за раздялата и тя явно много страда.
Ето повече подробности.

Общи условия

Активация на акаунт