"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 742
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
Много ми харесаха по-възрастните актьори, класата им веднага си пролича. Хареса ми и главния герой (актьор и персонаж) и определено не ми допадна д-р Захариева - намирам я за доста краен образ, чак пък да изблъска новия си колега от линейката и да не оцени спасяването на толкова животи  Flutter  Като цяло сериала ми лъха на евтино..

# 121
abc, сега като казваш се сещам за пиарката. В "Под прикритие" беше приятелката на Зори, която я убиха по едно време, нали?
Д-р Захариева с нещо ми напомня на един типичен образ от американските филми. Този, дето се прави на голямата работа, пречи на главния герой и отрича всичко, направено от него. А уж двамата трябва да играят в един отбор. Не знам дали се изразих разбираемо  Simple Smile
Интересно ми е кога и как съпругата на Генадиев ще разбере за подменените деца и дали ще прости на мъжа си.

# 122
  • София
Обаче добър подпор на артистите откъм прилики - в смисъл: от 83-та до 2016-та си приличат млади-стари. А пък и Калин прилича повече на родния си баща, а Александър на доктор Генадиев. Peace

# 123
Ама как успяхте да им запомните и имената от един епизод  Rolling Eyes Аз още се ориентирам кой кой е  Grinning

# 124
  • София
Ама как успяхте да им запомните и имената от един епизод  Rolling Eyes Аз още се ориентирам кой кой е  Grinning
Направо учудващо за мен - аз рядко запомням имена на герои във филми и книги от раз. hahaha hahaha

# 125
И аз съм така с имената-трудно ги запомням. Но може би защото тук не ни засипаха още в началото с много имена и успяхме да се ориентираме кой кой е. харесва ми така. Иначе докато ги оправя, щеше да мине половината сериал  hahaha

# 126
  • През девет планини в десета...
Много ми харесва филма Peace Като цяло нямам забележки за актьорската игра. Главния герой /доктора от Варна/ е много чаровен и харизматичен. Не парадира с очевидните си възможности и в същото време е дързък, умен и психически устойчив. /бих се влюбила в такъв типаж/.
Личи си, че носи кръвта на истински доктор, може би и по характери ще си приличат с биологичния си баща. Според мен д-р Генадиев не знае че е оцелял сина му до момента, отписал го е още веднага като се е родил. Нещата от филма доста приличат на нещата от живота и всички реакции на героите за мен са доста реално представени, точно както биха реагирали в действителността. Така че режисурата е добра. Единствено на пиарката не се получава актьорската игра.

# 127
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че ще си е българска Анатомия на Грей. Явно нещата ще се въртят в болницата. Изневери, подтискане на дъщери, триъгълници и някои случаи. Не знам как ще направят ситуациите, но ми се иска да вярвам, че са ги взели от реалния живот, без прекалено много намеси на сценаристите в опит на оригиналничене.

Много ми е интересно къде са видели ПР-ка да се разхожда в болница с такава безумна шапка Grinning

# 128
Те ПР-ките в бг сериали все са едни шармантни кучки, Яна Маринова нали и тя все ПР-ка гаднярка го играе, някакъв странен шаблон. Не че познавам кой знае колко ПР-ки, ама все ще има и някой различен типаж... и то точно за болница. Simple Smile

# 129
  • Разпиляна във въображението
Яна Маринова изглеждаше на място поне. Тази изобщо не ми се вписа.

# 130
Тази поне е актриса, за разлика от Яна Маринова, която за нищо не става. На мен PR-ката ми хареса, ама и аз се чудих бая време откъде ми е позната.

# 131
Записвам се и аз.
Сериалът ми изглежда обещаващ.

Доктора от Варна /Сашо ли беше?/ не е красив, но има нещо в него. Харизматичен е.  Mr. Green
Интересна сцена с Пр-ката и той гол без гащи.  Mr. Green Ама какво ми направи впечатление.  Embarassed

Младата докторка, как беше Захариева ми идва малко в повече, с това на всяка дума да е отгоре. Но все пак е първа серия, довечера ще видим как ще е. Заинтригува ме, определено.

# 132
  • Пловдив
Стискайте палци да не ни натресат разни "публични личности  ooooh!", които си плащат за да участват във филмите или реалитата.  Whistling  Настоящият актьорски състав на мен ми харесва.

# 133

За мен има една грешка ... трябваше актьора дето игра доктора в 1980 г.  да е същия актьор, които да играе ,сина в днешно време!

# 134
На мен ми хареса първия епизод,няма смисъл да го сравняваме с Анатомията,Хаус и всички други американски серияли. Къде е САЩ ,къде е БГ.  Вярно озвучаването не струва, но не е фатално.  Иначе си мисля че др. Генадйев,май изобщо не се е интересувал от сина си през годините ,просто се е опитал да забрави че е изоставил собственото си дете и е отгледал чуждото. Иначе и в анонса на серияла  споменава че не знае дали синът му е жив или не.

Общи условия

Активация на акаунт