"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 728
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Сърчаджиева наистина ли е била само сестра? Мислих, че е лекар

Доктор е Костадинова, Кръстева , или не помня нещо К. Дадоха я и в сегашно време - алкохолно  зависима, все още е колега на гл. доктор.

# 106
Абе имаха един голям гаф- катастрофата стана в тъмно, или поне се стъмваше, а като спря линейката пред болницата  беше бял ден.

Харесва ми сериала, завъртян и интересен се очертава.
Аз пък мисля,че беше на зазоряване. Генадиеви си пиеха кафето като му се обадиха за катастрофата. Не мисля, че е гаф.
На мен като цяло ми хареса първата серия. Отдавна чакахме нов драматичен БГ сериал. И като цяло предпочитам да гледам актьорите ни във филми отколкото в реалита и телевизионни игри.

# 107
  • Пловдив
Е...как на зазоряване майка с дете по спирките Rolling Eyes Кво дири там в 5 сутринта?

# 108
Е...как на зазоряване майка с дете по спирките Rolling Eyes Кво дири там в 5 сутринта?
Ами, зимно време е тъмно и в 7 часа.

# 109
  • Berlin
Февруари, 2016 беше, смятайте колко часа е било сутринта, за да е тъмно. Laughing Но и аз мислих, мислих и реших, че трябва да е било сутрин, иначе не се връзват нещата. Laughing

# 110
И аз на "пейката". Хареса ми първият епизод. Всеки ден ли ще го дават?

# 111
  • Mediterraneo
.. а ти как се казваш ? (човекът уж бере душа, но много е важно да се представи точно в този момент ;-))
Ми нелепо е ...   Ама то какво ли ни е наред, та и сериалите да са?  Wink

Всъщност нелепи са подобни изказвания. Едно от основните неща при установяване на контакт с пострадал при оказването на първа помощ е да го попиташ как се казва. Така установяваш дали е в съзнание. Другите "глупости", които си засякла да говори докторът, са сигурно просто за да поддържа контакт с пострадалите!
Ама така е като се търси под вола теле.

# 112
Аз пък хич не се впечатлявам от такива разминавания - кога било ден или нощ, кой какво казал и т.н., но не мога да преглътна това рецитиране, липсата на дикция и лошата режисура. Ми те аматьорите в "София Ден и Нощ" играят по-естествено, а тук говорим за професионални актьори...Все пак ще му дам още един шанс...

# 113
Едно от основните неща при установяване на контакт с пострадал при оказването на първа помощ е да го попиташ как се казва. Така установяваш дали е в съзнание. Другите "глупости", които си засякла да говори докторът, са сигурно просто за да поддържа контакт с пострадалите!
Абсолютно е така! Даже снощи, докато гледах епизода, точно на тази част като даваха, се сетих за един от първите съвети от БЧК - ако трябва да отреагираш и да помогнеш на пострадал, точно за да установиш дали е в съзнание, а и за да подпомогнеш да не изпадне в безсъзнание, е да му задаваш основни въпроси - как се казва и т.н. Съвсем адекватно ми се стори в ситуацията  Peace И другото, което също ми се стори обичайно - сравнително по-насеченото и дори леко твърдо отношение на доктора в минутите след инцидента. Ами така е и в реалния живот, няма леене на сълзи, а твърдо и навременно поведение. Като цяло ми допада характера, който представят на младия доктор, дано не стане прекалено твърд, дори груб на моменти, че ще ми развали хубавото впечатление от образа  Grinning

# 114
Много взаимстване и крадене, много нещо  ooooh! Толкова не могат ли да пресъздадат българската действителност, че все нещо трябва да копират. Поне от индийските сериали да се бяха поучили, там с мерене на пулса установяват бременност  Mr. Green
Рецитациите на актьорите дразнят много, на някои дори не им се разбира какво говорят от бързане да си кажат репликите. Даже аматьорите в Ден и нощ се справят по-добре от професионалистите

# 115
  • София
Ами, зимно време е тъмно и в 7 часа.
Майката водеше момчето на училище - нали затова Александър каза: "Юли, днес няма да отидеш на училище." Wink

# 116
Сериала е средна работа. Прекалено много неща разкриха в този епизод. Това с размяната на бебета можеше да не го показват още в началото а да се разбере в последствие. Очаквах нещо ново и по-различно за медицински сериал, но не го получих. Ако е първият медицински сериал, които гледатe, може да ви направи впечатление, но ако не е първият ви медицински сериал няма да ви се стори нещо особено. Артистите играят добре като изключим няколко, но това ще се оправи в следващите епизоди. Мисля, че трябваше да вкарат в този сериал някое мистично и нечувано заболяване или вирус, за който да се разбере постепенно и да се търси лечение. От първият епизод се разбра какво ще става в следващите. 

Имам и друга забележка. Продуцентите на този сериал не са ли се усетили, че 48 епизода за първи сезон е голяма цифра. Такива сериали се правят с най-много 26 епизода в сезон. Така се прави в Сащ.

# 117
Определено аматьорите от София ден и лош НЕ се справят по-добре от актьорите, като прочета такова твърдение и започвам да се съмнявам дали внезапно не съм оглушала и ослепяла. Разбира се, мнението е като гъ*а, всеки си има. Mr. Green

# 118
Хареса ми първата серия. Аз съм голям фен на Анатомията и несъзнателно сравнявам двата сериала, но няма да търся недостатъците на нашия, а ще си го гледам с удоволствие.
Тъкмо се чудех откъде ми е позната пиарката, и прочетох, че е играла в "Седем часа разлика". Много ми е изкуствено това момиче, и като дикция, и като език на тялото! Замалко да се прекърши от стойки и чупки  Simple Smile Д-р Захариева ми хареса, въпреки тотално негативното й отношение към Александър. Мисля, че ще има искри там и горката пиарка ще остане с пръст в устата. Не мога да прогнозирам дали Генадиев се е интересувал от съдбата на биологичния си син. Наистина привидно съчувстваше на другия баща, но има вероятност да е решил, че бебето е починало. Чакам новата серия довечера.

# 119
  • Berlin
В "7 часа разлика" не си я спомням, но беше в "Под прикритие" и последно в "11А" я гледах.
Защо си мислите, че няма да е интересно като са разкрили всичко, то това беше ясно още от представянето на сериала, явно не е това най-най-главната фабула (така ли се казва? Blush).

Общи условия

Активация на акаунт