"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 628
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Записвам се в темата.

И за мен е гаф катастрофата по тъмно и линейките по светъл ден. Нагледно ни показват колко бързо пристига линейката.
Учудването за използването на химикалка Grinning Стига де, в колко филми го има това.
Жалко за бащата, който е пропаднал. Интересно ми е как е успял да се пребори за живота на малкия. Не изглежда да е имал връзки, но все пак момчето е живо. Там където един учен мъж не е искал да се пробва, друг - обикновен - се е справил.

Колкото за това как ще се разбере. Направо се чудя как бащата не е разбрал веднага. Имаме едно нещо наречено ЕГН, както и презиме и фамилия. Не е погледнал документите за назначаване? Все пак той получава препоръка за много добър лекар и не му е прочел биографията newsm78
  Линейките в БГ са си така. Докато пристигне, а после докато тръгнеее, може да стане светло и пак да да стане тъмно.
 И аз се чудя, какво е чудното с химикалката? Даже ми дойде в повече- в много филми го правят и вече е скучно.
  Големия въпрос за мен е бащата. Чак такъв непукист. Изоставя си детето и не го е грижа за съдбата му.
Mother of PrincesS, аз също нямам проблем с актьорската игра.

# 91
Започна доста обещаващо, дано след още 2-3 серии не го омажат Wink Обаче нашите актьори не се научиха да не декламират, а да играят с чувство. Малко като изкуствени седят диалозите, но ще го преглътна този факт Wink  Peace

А Марта Вачкова не е ли поостарялата сестра Катя (Алекс Сърчаджиева), която участва в подмяната на бебетата?  newsm78

# 92
На мен актьорите ми се сториха прилично, може и по-добре (но може и по-зле), ама то не е само до актьори - сценарий, режисура, звуууук (който в бг филмите е основен проблем от едно време) и най-вече пари, хубави филми се правят с пари. Може би и малко играят във филми, а и някои направо не са "кинеграфични", те са си театрали и толкоз...

Да ви кажа под секрет и в Хаус, и в Анатомията има редица измишльотини, които не се случват и правят така в действителност... да не говорим за непрестанните бедствия, които се случват само на едни и същи пет човека в една и съща болница, но филм да става.
Нека не бъдем дребнави и да изберем българското! Mr. Green

# 93
А Марта Вачкова не е ли поостарялата сестра Катя (Алекс Сърчаджиева), която участва в подмяната на бебетата?  newsm78

Не, поостарялата сестра е тази, която седеше на дивана в сумрака в кабинета на Горанов. Мен нещо не ми харесва главния актьор - нищо не му разбирам като говори и на външен вид трябваше да е една идея по-красив и харизматичен...

# 94
  • София

Не, поостарялата сестра е тази, която седеше на дивана в сумрака в кабинета на Горанов. Мен нещо не ми харесва главния актьор - нищо не му разбирам като говори и на външен вид трябваше да е една идея по-красив и харизматичен...
Генадиев*
На мен Александър повече ми допада от Калин - и откъм актьори даже. Grinning

# 95
  • София
Ще го следя сериалчето. Не е зле като за начало, дано нататък да се развие хубаво.
Главния герой ми хареса и това е най-важното.

Лошото е, че нашите актьори не могат да избягат от театралната игра и това си е.
Също така за пореден път много лош звук, на няколко пъти изобщо не разбрах какво се говори.
Разкриха картите рано, рано. Вече се знае кой-кой е и на кой е син/биологичен син. Д-р Захариева не ме кефи нещо, пиарката на болницата също, държи се прекалено дръзко, просто излишно насилват нещата и не стои естествено. Едно такова поведение според мен е абсурдно да се получи в действителност, но това се прави за повече скандалност и рейтинг сред по-младите.
Интересно ми е при 48 епизода кога ще се разбере истината относно размяната на децата и по какъв начин ще се стигне до това. Дали родилния белег няма да е издайническия камък, абе ще видим. Simple Smile

# 96
Какъв родилен белег? Това не бяха ли белези от операциите, които са му правили като дете? Нали в трейлъра казваше, че е прекарал детството си по болници?

# 97
  • Пловдив
Да, според мен са операции като дете. Но пак може да се разбере по тях. А и рано или късно той ще разкаже на младата докторка да себе си. Тя и той ще се влюбят мнг скоро, личи си. Харесва ми сериала. Звукът наистина е мнг зле!!! Също и грозните актьори -защо няма красавица и красавец сред тях, българите сме хубави, трябва да се вижда!

# 98
Защото такъв избор са имали Любо Нейков и Евтим Милошев. Жената, която роди болното бебе например, е жената на Евтим-Христина. Май е по-добра като сценарист, отколкото като актриса. В първия епизод някои бяха много органични, други бяха като самодейци. Харесва ми Александър Алексиев.

# 99
  • Пловдив
 bouquet и аз гледах...обаче и при мен напъни да чувам отделни реплики ooooh! Абе що всички БГ филми са така лошо озвучени?
Иначе ми хареса за сега...обаче подозирам накъде ще се развие филма.Много от началото още се показаха кой кой е.

# 100
  • addicted
Освен факта, че са наблъскали вътре всички познати клишета (но пък и не сме очаквали да откриват топлата вода, нали), не ми хареса нещо много характерно за младите актьори - никаква дикция. Такова смотване на думите - на моменти се борех да разбера какво точно казват, според мен това не е проблем на озвучаването. Например разликата с Катя (в настоящето) беше толкова очевидна, тя говореше толкова добре..
Мен младата лекарка не ме дразни. Дори ми харесаха диалозите им с Александър. Ясно, че след толкова обиди и искри ще имаме триъгълник там.

# 101
Абе имаха един голям гаф- катастрофата стана в тъмно, или поне се стъмваше, а като спря линейката пред болницата  беше бял ден.

Това не е гаф, а БГ реалност.  Mr. Green

Моля ви, не сравнявайте високо бюджетните "Спешно отделение" и "Анатомията на Грей" с нашия. Да, Милошев сам призна, че е взаимствал това, че във всеки епизод ще има различни медицински ситуации  на фона, на които ще се разкриват характери и отношения в болницата... При условие, че продуцента го заявява, не бих го нарекла кражба.

# 102
  • Пловдив
Т.е. филма ще се базира на случки в болницата...

# 103
bouquet и аз гледах...обаче и при мен напъни да чувам отделни реплики ooooh! Абе що всички БГ филми са така лошо озвучени?
Иначе ми хареса за сега...обаче подозирам накъде ще се развие филма.Много от началото още се показаха кой кой е.
Като в онези книги,на които като прочетеш първите 15 страници вече знаеш как ще се развие историята и края. Mr. Green Но интригата трябваше да я заложат още в първа серия,за да привлекат публика.Няма рейтинг-няма сериал...,тъй че тр да се търси баланс.Хем да е интересно,хем да няма много подсказка.Е,това вече е майсторлък!
За рецитирането на актьорите е виновен най-много режисьора,според мен.Негова работа е да гледа отстрани и да им дава напътствия и обяснения.Обаче,съм се настроила да гледам и няма да издребнявам  Laughing,разчитам,че с практиката ще се поотпуснат актьорите.

# 104
  • Разпиляна във въображението
Голяма част от актьорите сигурно играят постоянно в театър и няма как да се избяга. Това си е проблем от много време и ще продължава да бъде докато не се получи по-силен тласък в киното и в телевизиите. С практиката всичко ще се оправи.

Сърчаджиева наистина ли е била само сестра? Мислих, че е лекар newsm78 Някак ми се вижда абсурдно една сестра да установи подобна тежка деагноза с едни слушалки само и да знае какво да се направи.

Може реалността в Бг да е такава, но за катастрофа в София-град ми е странно подобно забавяне. Катастрофа с много ранени. Сега прегледах - по тъмно лекарите си бяха на място на катастрофата, обаче толкова много време се мотаха там, че станало бял ден.

Милошев хубаво е заимствал от сериали отвъд Океана, но трябваше да съобрази малко с бг действителността. Бащата наистина е голямо перде щом не разбра, че това е сина му. Както писах по-горе, за мен е абсурдно да не се е запитал до момента дали това може да не е неговата кръв. Ако толкова е страдал от това, което е направил, би трябвало във всеки млад мъж роден на същата дата като неговия, да търси изоставените си син, умрелия си син, ако смята, че така може да се е случило. Ако има гузна съвест. Той просто е загърбил детето си и според мен трудно трябва да получи прошка. Много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт