"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 824
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
Охльови не видях. Не им ли поднесоха омари?
Френско вино му презентира Билянка Mr. Green
300лв за вечеря....явно болницата си е тяхна Laughing

# 571
Е тя песента не е случайно избрана.
Василев правише ли се или наистина искаше да си поръча пица в този луксозен ресторант?!

Охлюви, салата и вино за 300 лева!!!
Ами то зависи от виното, може и повече да е сметката при същите три неща, много повече.
В Панорамата на Кемпински бил ли си? Там такива пари отлитат по същия начин.

# 572
Беше много изкуствена ситуация. Нелепа. Дори и да е отрасла с много пари, никога ли не е контактувала с други лекари, студенти например...малко да се съобрази...не с всеки колега се ядат охлюви и омари, и не всеки може да си позволи френски вина. А това че е обвързана, дори не ми се коментира...

# 573
  • София
Не бяха само охлюви, а и омари и някаква друга риба. Общо 4-5 блюда плюс виното Simple Smile

# 574
Много нереално, млади хора да се наврат в такъв скъпарски ресторант. Не разбрах как се озоваха там newsm78

# 575
Лаврак на сол беше рибата, която поръча Биляна... не че е толкова важно какво ядоха. Имах усещане за нелепост. Дори и двмата богати млади да бяха, пак ми е нелепа, предвид таванското, в което ги дадоха да спят. Crazy

Как попаднаха там:
Биляна беше запазила "маса в любимия ресторант" на Генадиев за след лекцията пред студентите. Него го извикаха по спешност в МД и тя заведе Василев след лекцията, на която той замести Калин. Така попаднаха там.
Можеха да отидат да пийнат някъде, щеше да е по-естествено.

# 576
Щеще да е по-естествено за кого? За бедняка - лекар? Да ръба пица парче...Всъщност той си поръча 2 препечени филийки

# 577
+ Грозния начин по който избягаха от ПР-ката. Каквото и да е, не им прави чест да се измъкват така.
Усещам как ПР-ката ще изпее всичко на Калин.

# 578
Да бе, човек да не рече палтето да си вземе. Crazy

# 579
  • София
Мда, в ресторанта беше много смешно. Само ги слушах, защото приготвях вечерята и пак си беше смешно. Охлюви, скариди със сьомга и лаврак на сол. Една пица и шопска салатка идеално се връзват с таз изискана поръчка. Сценаристите, подценявайки публиката отново, са наблъскали думички, които според тях звучат като за триста лева.  Mr. Green

# 580
Дадоха спалнята само, инак мансардичката може и да е просторна  Thinking

Стори ми се, че Биляна толкоз се впечатли от лекцията на Сашко (която не слушала  Mr. Green), че се опита да го впечатли  Heart Eyes с тоз столичански ресторант... и май имаше намерение и да го почерпи, беше се засилила милата да вади портфейла  Laughing Пусто, обаче в същия момент Сашко тръгна да я впечатлява  Crazy, изхвърли се и стана... сакатлъка  Mr. Green Joy

# 581
Не знам, но са един за друг.  Joy
Уф, нелепа двойка. Неговата глава се нанася на нейната два пъти. Като смачкан изглежда пред нея, губи се някак. Всеки поотделно става, но заедно...
И тя всъщност защо търси друг, какво не харесва в своя приятел? Какво липсва?

# 582
Щеще да е по-естествено за кого? За бедняка - лекар? Да ръба пица парче...Всъщност той си поръча 2 препечени филийки
По-естествено за ситуацията, в която двама непознати колеги отиват някъде заедно за първи път... по-естествено и за таванското, в което богатата наследница се тръшна по палто и обувки. Може би, чисто субективно, за мен щеше да е по-естествено като зрител.

Апартаментът на Генадиеви също е тавански... просто всички декори на апартаменти са на тавана на сградата и всички живеят в мансардни апартаменти. Много аристократично.

# 583
Ти си по-добра от сценаристите Heart Eyes
Това не ми харесва  - че са много нагласени ситуациите, репликите....

# 584
  • София
Някой беше писал, че апартаментите на старите Генадиеви и на синчето се разполагат на последния етаж на сградата, преустроена за "св. Кирил". Затова са си тавански стаи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт