"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 820
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
Много сериозно почнах да се дразня. Аз като човек, който гледа всичко българско и даже "Забранена любов" следях...но сега се дразня. По няколко причини.
Първо, нивото на сериалите след гореспоменатия се вдигна много. Дори "Стъклен дом", който го водят вече ниско ниво сравнение с по-новите, беше светлинни години над този. Добре, искат да направят сериал. Построили декор, не е голям...но за българските средства си е приличен. Историята като цяло е интересна, актьорския състав добър. И като почнат да правят едни такива нелепи сцени като това в ресторанта....и да ти се отгледа направо. Хубава идея, лошо изпълнение. Да си включат на БНТ в неделя и да се учат от "Под прикритие". Да не говорим колко блед и не запомнящ се е главния герой.
Добре, че е Димо Алексиев. Може да не е голям красавец, но има харизма и излъчване. Голям кеф ми е да го гледам.
Ще си следя сериала, защото хората са се старали в основната си част, но ги моля да спрат да ни подценяват със сцените.

# 586
  • густо майна Филибето
Билянка е като какичка на нашето момче, не че няма такива двойки, но на екран са ми странни.

# 587
Дадоха спалнята само, инак мансардичката може и да е просторна  Thinking

Стори ми се, че Биляна толкоз се впечатли от лекцията на Сашко (която не слушала  Mr. Green), че се опита да го впечатли  Heart Eyes с тоз столичански ресторант... и май имаше намерение и да го почерпи, беше се засилила милата да вади портфейла  Laughing Пусто, обаче в същия момент Сашко тръгна да я впечатлява  Crazy, изхвърли се и стана... сакатлъка  Mr. Green Joy

Абе сценарият да е изваден от лексикон на влюбена ученичка от 6-ти клас, разбирам, ама да го пробутват това в прайм тайма на най-успешната в момента телевизия е леко смешно!

Целият епизод е направен според мен от същата ученичка от шести клас. Всичко беше изплюто като за бавно развиващи се.

1. Случая с детето и бащата алкохолик, появи се, за да кажем на Биляна, че Александър е син на алкохолик. Странно, че тя се застъпи за бащата, като само два епизода по-рано я видяхме отвратена от педофила. Един вид, тука за да си направим сценария, Биляна може да защити насилника, но тогава щеше да го остави оня да умре.

2. "Трябва ми аванс, за да си платя наема" - Ама разбира се, че лекар ще извади 500 лева от престилката по време на работа. За обяда си ги носи милия.

3. "Мотивационна лекция" - кво е това нещо, бе????  ахаа щото ни трябва нещо, с което нашия да впечатли тъпата кифла. Ама нали е нов, не може точно той. Ми тогава лекцията да я води гаджето на тъпата кифла. И за да е пълен потрес всичко, ПР-ката ще чеква речта на лекаря. Щото Калин е олигофрен и да не се изложи???

4. Трябва да разкараме Калин. Кво, кво да му измислим? Ами да му звъннат спешно от друга болница.

5. Реч тип "аз съм батман, за да се боря срещу престъпността", аре нема нужда това да го обяснявате на студентите!  патос и сълзи - (супер заглавие за чалга песен)! Биляна се подмокря, от това че лекар казва, тук съм, за да леквам. Милата, след 6 години учене и 2 години специализация и може би още 3- 4 години практика (абе тя на колко е?), сега го разбира.

6. Дай да ходим на ресторант. Честно бил съм в адски скъпи ресторанти в София, канил съм жени, водил съм гости от чужбина, но никога не съм си представял, че някоя може да си поръча охлюви, сьомга, риба тон и лаврак наведнъж!!!!!! И то с нов човек, който не познава. Да не говорим, че след такова меню ще осере чаршафа, в случая и скъпото палто. И въпреки всичко сметката трудно стига 300 лева, освен ако не са пили вино за 200 лева бутилката.

7. Етюд с охлюви??????

8. Ще плати пича, безгрешния, непобедимия рицар на бялата дама. С кво ще плати... с наема. Добре, че го поиска, добре че Калин имаше 500 лева, добре че имаше мотивационна реч, добре че го извикаха на спешна операция, добре че имаха резервация, която НЯМА КАК ДА ОТМЕНЯТ!!!!

9. Случайно минаваме покрай караоке клуб. Супер се получи, че Биляна спомена за караокето. Ако беше споменала как никога в живота си не е карала кънки на лед, щяха да минат покрай ледена пързалка - бас ловя. Тогава Милена щеше да звучи от уредбата!

10 Аха да се целунат. Защо??? Защото тя е неустоима и мирише на охлюви, сьомга, скариди, лаврак и вино. А Александър това го възбужда ужасно. Иначе аз не виждам друга причина да харесва Биляна. Някой да се сеща защо Биляна, а не ПРката?

11. Ляга до гаджето си. До оня пич, дето я чака, който я обича, който й звъни, който не й се сърди, който я целува когато може, който имаше точно 500 лева в джоба и ги даде на новия. И кво прави - лъже го????????????? Защо?????? Защото са си обещали никога да не ходят на караоке с други мъже или жени. Иначе е изневяра.

12. Гаджето й, просто така се сеща за Александър и й разказва със съжаление, как му е дал пари на заем! Разбира се, не я пита що си ляга с палтото, но нали трябва нашата пикла да разбере какъв Батман е Александър.

Няма такива мъже вече!  Shocked
Лека нощ!

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 23:47 от Критикар

# 588
Забрави сцената с: "нямам пари за наем, но може ли да преспя тук?". Shocked

# 589
Поздравявам Критикар за анализа. Няма как да е казано по-добре. И аз се дразнех когато хората търсят кусури навсякъде, но сценаристите днес се оляха.
Само една поправка - новият е Александър, а Калин е героя на Димо. Който пък е супер пич, но всеки го лъже. Чудничкооо...

# 590
Критикар, Калин е оня пич дето имаше 500-те лева да даде назаем на Александър. Уточнявам само. Simple Smile Peace

# 591
  • Sofia
300 лв. в рибен ресторант не е никак сложно да се навъртят  Whistling,нито пък да се платят от лекари.
Излишни бяха тия демонстрации на възможности от страна на Билянка  Sick. Н еми седят добре като двойка никак  Naughty.Много ми е бузеста.
Димо го харесвам много-висок,кльощав,скулест и с крив нос  Mr. Green. Участваше и в "Къде е Маги".Там играеше двама братя-блзинаци  Crazy.

# 592
Забрави сцената с: "нямам пари за наем, но може ли да преспя тук?". Shocked
Това и аз не го разбрах, т.е. плаща квартира ден за ден ли?

Критикар, забрави черешката на вечерята, наред с "охлювите, сьомгата, рибата тон и лаврака" завършиха с дисекция на омари Mr. Green

# 593
Поздравявам Критикар за анализа. Няма как да е казано по-добре. И аз се дразнех когато хората търсят кусури навсякъде, но сценаристите днес се оляха.
Само една поправка - новият е Александър, а Калин е героя на Димо. Който пък е супер пич, но всеки го лъже. Чудничкооо...

От вълнение ги обърках! Коригирано е вече!

# 594
  • Разпиляна във въображението
Ама си поиграха добре с храната. Толкова на място в един скъпарски ресторант.

# 595
  • София
Непонятно ми е, да се гледа сериал само , за да се критикува. Освен ако не е поръчково. Жанра е за разтоварване, е не да се пишат "есета".

# 596
Около мен всички гледат и харесват серияла, не мога да разбера като толкова ви дразни защо го гледате. Сцената с бащата пияница беше съвсем на място, така се разбра за бащата на Александър, това е интересното, че серия след серия се надграждат нещата около образа на главния герой.

# 597
Като цяло съм съгласна с Критикар-филмът е меко казан наивен, сценарият пренапудрен , с някакви смешни опити за оригиналност и побългаряване ( въпреки явното плагиатстване от други сериали) Въпреки това обаче аз лично се забавлявам и ми е приятно да го гледам-въпрос на нагласа. Намирам някакво очарование в цялата тази недодяланост и честно казано..успявам някак си да го усетя 'близък' или поне по-близък от американските или турските ( с мноого скромен опит де Simple Smile. Друг е въпросът , че не съм гледала  български сериали досега и нямам много база за сравнение.
Някои от забележките ти обаче ми се струват малко преувеличени. В крайна сметка затова си има сценарий и наивните, нереалистично съвпадения трябва да го обслужват.
Какво й липсвало на Биляна? Simple Smile) според мен всяка жена може да ти отговори на този въпрос, аз засега ще замълча.
Не ме подразни , че 'случайно' минаха край караоке-по-скоро идеята беше да се види, че пред него пропя и показа емоция, себе си.
Между другото-на мен ми стана най-смешно, когато алкохоликът призна за 'болестта' си. Е такова нещо вече няма -алкохолик да знае, че е болен. Засега им прощавам:) ще видя каква глупост ще сътворят с т.нар продажба на бебета..

# 598
Всъщност с друг актьорски състав /имам предвид светата троица/и по-добра режисура, филмът можеше  да е на друго, по-добро ниво, но това е положението. За Буковска - на мен ми харесва как си играе ролята, класи над останалите, лично мнение  Peace

# 599
  • Разпиляна във въображението
Нямаше как да не минат през караоке. В крайна сметка Биляна мисля призна, че това е обичайно за нея и приятеля й - хапване в ресторанта и пеене. Сега просто мъжът е друг.

Общи условия

Активация на акаунт