"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 775
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
Много ви благодаря! Hug bouquet

# 166
И аз гледам. Харесва ми засега.
Когато д-р Захариева каза на "нашия" човек в асансьора, че е адски самовлюбен и арогантен, той какво й отговори? Така го измънка, че не чух.
И онази, дето я изведоха да си ходи на приема, тя ли е младата лекарка от миналото?

# 167

На главния и аз понякога му изпускам репликите, но иначе е симпатяга.
По-скоро рядко ми се губят думичките, може да е търсен ефект.

Дали  Thinking Сашко си мънка под носа от провинциални комплекси и месиански отговорности (гаси бремето  ooooh! Crazy), бащатко му си мънка от гузна съвест и страх (к'ъв товар, а  Mr. Green Twisted Evil).

Има си недостатъци всякакви сериалеца, но кат' за наша си сапунка бива. Не че не ми е забавно да чета в темата как си мерите... Анатомиите  Laughing

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 22:24 от Peregrin

# 168
Добре, изгледах два епизода, мисля, че толкова ми стига! Слабо, банално, познато, но.... евтино и наивно!

Малко от Анатомията, малко от Спешно отделение, малко от д-р Хаус и малко от Забранена Любов! Абе момичета, вие като сложите всички подправки, които имате, в една манджа, става ли вкусно?

Няма да коментирам тая глупост с разменените деца, ще коментирам обаче разминаването с желание и реализация. Значи тая болница на два етажа с тесни коридорчета и тесни зали (всичко е декор), кой от екипа на Евтим си е мислил, че може да я обяви за спешно отделение, инвитро клиника, диагностичен център, болница за долекуване, че дори имат всичката техника даже скенер? Освен това последно частна ли е клиниката или е държавна? Вие сте всякакви жени тук, толкова мизерни ли са лабораториите за инвитро? И верно ли е толкова важен зам. кметът по здраве?

Героите - много скучни бе. И са сложили да има от всичко. Ку*ва ПР-ка, забавна медицинска сестра, злобна лаборантка, лекар сваляч, съвестен и строг шеф и разбира се гений особняк за главен герой. А така като гледам мога да начертая следващите 20 епизода. Ха на бас, че злобната шефка на лабораторията, доколкото разбрах е майка на младата лекарка, ще я гласи да става жена на сина на шефа? Младата ще зацепи, че никога не го е обичала и ще се опита да бъде с новия и ще им пречат. Я ще го накиснат за някой случай, я ще го изнудват.

Нещо ми се губи като цяло идеята! Само в едно съм сигурен, ако я карат да има случаи във всеки епизод, за да изглежда като Анатомията - ще е голяма грешка.

# 169
А знае ли се къде се снима сериала, в коя болница или подобно лечебно заведение? Или всичко е декор за филма?

Предоставена е клиника в медицинска академия.

Наистина младите актьори си мънкат под носа - едва им разбирам.

# 170
  • Berlin
Критикар, следващите 20 епизода си ги попознал мисля и в този ред на мисли не разбирам защо ти се губи идеята. Laughing Ми т'ва е. Mr. Green

# 171
А знае ли се къде се снима сериала, в коя болница или подобно лечебно заведение? Или всичко е декор за филма?

Имаше репортаж, всичко е създаден декор, дори асансьора!!!

# 172
  • 221B Baker Street

Специално пригодена сграда, всичко е декор.  Peace

# 173

Имаше репортаж, всичко е създаден декор, дори асансьора!!!
И аз от репортажа знам. Бяха в МА, но няма да споря, явно съм гледала друга ТВ.

# 174
  • 221B Baker Street
При Гала го даваха няколко пъти, сградата е специално превърната в клиника, дори Милошев се хвалеше как операционната им е като истинска, изкопирана едно към едно. Наистина, асансьора ми беше много забавен. Уж асансьор, а най обикновена стая.

# 175

http://vbox7.com/play:67687ab4ba

от 1.25 минута

това което ти си гледала е, че консултантите са от МА

# 176
  • София
Аз май също ще се отказвам...Целия филм е един сив, лъха някакса скука, монотонност и си изстрелват репликите или седят и се гледат. То са едни въздишки, паузи... Очаквах нещо по-динамично, малко хумор(дори да е черен) и не толкова тягостно настроение. Но във всички наши сериали е такова мъчно и напрегнато и лъха нещастие и безнадеждност.Само Столичани в повече бяха по-весели, но там пък прекалиха с простотията.

# 177
Дано поне го дават докрая, че засега всички наши сериали свършват в нищото.
Най-дразнещо ми беше в началото на първи епизод, че израждащата акушерка имаше липсващи зъби, все едно при социализма не е можела да си позволи (безплатното тогава) стоматологично лечение.
Всички лекари или много млади, или пред пенсия и едни такива анорексични.
Странно, но харесах най-много Марта Вачкова как играе.

# 178

http://vbox7.com/play:67687ab4ba

от 1.25 минута

това което ти си гледала е, че консултантите са от МА

Ок. Благодаря.

# 179
  • Berlin
Еми, то няма дебели актьори/актриси...

Общи условия

Активация на акаунт