"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 733
  • 788
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Инсп.Гаджет, "Доктор Хаус"+"Дързост и красота"+"Забранена любов"+"Спешно отделение" Simple Smile
+ Клиника на третия етаж  Mr. Green

# 301
Здравейте! Някой знае ли името на актрисата, която играе ПР-ката? Гласът й е едно към едно с Алекс Раева, но май не е тя...

# 302
Здравейте! Някой знае ли името на актрисата, която играе ПР-ката? Гласът й е едно към едно с Алекс Раева, но май не е тя...
Дария Симеонова се казва.

# 303
  • in Wonderland
Инсп.Гаджет, "Доктор Хаус"+"Дързост и красота"+"Забранена любов"+"Спешно отделение" Simple Smile

и Анатомията на Грей, ъф корс.

# 304
  • гр. Варна
Хем се оплаквам, че 1/3 от актьорската игра не ми харесва, хем не давам да се говори по време на серията  Crazy Женска му работа  Flutter

Билянчето направо я съжалих, като я отряза така приятеля и за бебе ... ама още не я харесвам  Mr. Green
И мисля, че ще запази тайната на Сашко. Толкова ли е специфичен този белег, че веднага разбра какво му има?

Гинеколожката с големите очила в крайна сметка май е объркала нещата - пациентката вдига температура...дано да я оправят (пациентката) и да няма големи последици.

Това със санитарката няма как да се случи просто! Не знам от къде са си го измислили...  ooooh!

И много ми хареса сцената с чая от кардамон  Heart Eyes Добре им се получи на двамата (Сашо и биологичната му майка)
Ще видим утре с какво ще ме изненадат

# 305
  • София
Много се зарибих, страхотен е сериала. Има си и пропуски, но като цяло замисъла ми харесва. По-добре от някакви турски бози Laughing

# 306
  • в 1001-та нощ
РадостнаИ, утре не - във вторник Simple Smile

# 307
  • гр. Варна
РадостнаИ, утре не - във вторник Simple Smile

Слава Богу - утре ще празнувам 8-ми март  Laughing  bouquet

# 308
  • Пловдив
е, още малко да беше останал василев при родителите си на гости и можеше да се сети дядото. Така де, баща му. Ама от какво му стана зле, ей така, уж не се напрегна за нищо, добре вървеше, чай си пийна, тц.

Иначе виждам се обръща внимание в новата серия на любовния триъгълник, ясна е работата.
Но фалшивия син не е лош толкова, малко намахан, но не злобен герои (все още), не е супер анти.

Супер анти е Пиарката, мега ненужен образ, освен в бъдеще да заплете интрига, когато василев се събере със захариева и тази се намеси нещо да ги разделя, за какво я слагат иначе.

Очаквам с нетърпение следващата серия, 48 обаче за първи сезон са просто прекалили, та това са 3 сезона нормални. Може би само 1 сезон ще е сериала, а дано.

# 309
Лично аз съм разочарована от днешния епизод. Имаше много недомислени неща, нелогични ситуации, банални сцени, които спокойно можеха да бъдат пропуснати или поне да ги бяха дали по-нататък, а не още в началото на епизодите.
Разочаровах се и как са подходили от екипа при представянето на сцената, в която се срещат майката и сина. За първи път се виждат и колкото и невероятно да е в реалния живот, поне във филма можеха да създадат някаква представа между героите, че се усещат по-иначе... Поне това беше моето очакване  Crossing Arms. А не единственото общо за вечерта между тях да беше какъв чай обичат да пият  Naughty.
И други недомислици имаше, и като цяло ми се развали доброто впечатление от първите два епизода. Дано не разводнят прекалено нещата по-нататък  Wink

# 310
Мен пък би ме издразнило, ако майката и сина се бяха усетили "по-иначе". Ако майката няма представа за него, едва ли би го усетила от първия поглед.

# 311
  • София

и Анатомията на Грей, ъф корс.

+ бразилския "От обич", с идеята за размяна на бебетата.

# 312
  • София
Много небивалици имаше в третата серия, определено падна доста нивото.
Някакви абсурдни диалози и ситуации, които не виждам как може да се случат в действителност, а това с измитата зала от санитарката никога не може да се случи. Карат някой спешно и неква санитарка да спира доктора, защото ще изцапат, ахахаха.  ooooh!

# 313
Сцената с чая - трагичен намек, че имат нещо общо! По същата логика можеше да се почешат по дясното ухо - феноменална прилика!

Сцената със санитарката - абсурд

Сцената с белега - WTF, да си криеш белега и това да е голямата ти тайна - моля ви се!

Трети епизод и все още няма голяма интрига!

Ако баща му разбере, че това е синът му какво ще стане??? Нищо особено! Сашко има ли някаква цел в тоя живот или идеята е да бачка и да се храни? Поне да събираше пари за нещо, за баща си например, щото е болен???

Ама какво се възмущавам, аз нали не гледам!

# 314
  • София
Според мен му стана зле от алкохола! Може да е пил една глътка, а да е противопоказно при неговото заболяване Wink
Сцената със санитарката беше, защото другия доктор (който го сменяше на дежурство) е разпространил, че новия е казал за санитарките и сестрите, че не си вършат работата. И тази явно напук се правеше на интересна.
Сцената с белега- предполагам, че с такава болест може би няма как той да оперира (мои догадки).

Критикар, каква пък толкова цел искаш да има?!? Главният герой няма къде да спи в момента..много ясно, че ще мисли за физическото си оцеляване към момента.

Общи условия

Активация на акаунт