"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 844
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
Тази как се метна върху чаршафите с палтото и ботушите.

# 556
Предлагам анкета: В коя серия Васлиев ще спи с анестезиоложката - залагам на 17 та
- В коя серия ще се разбере кой кой е - залагам на 40 серия  Wink

# 557
Тази как се метна върху чаршафите с палтото и ботушите.
И с грим

# 558
 Момичета! ПЛАЧА!!!

Първо се разплаках на бабите сестри, после се разридах на момента със заема, после се развълнувах на  емоционалната "мотивационна" реч, после на етюда с охлювите, на сметката от 300 кинта - там как ревах, с глас съм ревал... а и караокето ме разчувства много. И тази така романтична лъжа на малката шаврантийка преди да заспи до гаджето си. Тооолкова е романтично!  А накрая явно много разтърсен от сериала се разплаках дори на децата, които в хор казват "предпочитаме месо"... от рекламата!!!!!!!!

Животът е толкова красив!  Embarassed

# 559
Аз пък с интерес следя сериала и за разлика от критикар,аз наистина се разчувствах на лекцията му.
Някой беше питал за ресторанта,ако не се лъжа това е "лебеда".

# 560
Критикар, не се ли разплака, когато докторката си легна с палтото, ще го измачка. Joy

# 561
Айде искрата се запали.

Много банална любовна линия са измислили за триото млади лекари.  Crossing Arms Можеха да се напънат за по-интересна конфигурация.И двамата хирурзи са симпатяги,кофти,че единия ще е прецакан.
Менторът на Василев бил известен кардиохирург...,ето я връзката между двамата.

# 562
Е явно го е оперирал и спасил.

# 563
Аз пък се обзалагам, че пияндурката сестра първа ще надуши, че Александър е смененото бебе.

# 564
На мен са ми сладки първите любовни трепети на  гълъбенцата   Simple Smile

ПП Професорът е оперирал Сашко, дал му е живот буквално и преносно- дал му е съдба (призвание и мисия)  Thinking

# 565
Аз пък се обзалагам, че пияндурката сестра първа ще надуши, че Александър е смененото бебе.

Невероятна логика, ти да не си Хорейшо! ХАхах

А защо да не дойде бащата алкохолик и да иска пари. Да се сбият с шефа на болницата и да се познаят!

Това, че нашата малка пикла излъга гаджето си, къд е била, беше най-долното сапунено клише евър!!!!

# 566
  • Sofia
Изпи му парите тая докторка  Crazy И акъла му изпи. Laughing

# 567
  • София
Обаче добър подбор на песента (която, впрочем, аз много харесвам) - "някой ден сърцето ще поиска това..." Wink Wink Wink

# 568
Е тя песента не е случайно избрана.
Василев правише ли се или наистина искаше да си поръча пица в този луксозен ресторант?!

# 569
Е тя песента не е случайно избрана.
Василев правише ли се или наистина искаше да си поръча пица в този луксозен ресторант?!

Охлюви, салата и вино за 300 лева!!! Това на никой ли не му направи впечатление? И то така казано, че все едно това им е традиция на Биляна и гаджето й едва ли не поне всяка седмица!

Между другото какво точно й харесва нашия на тая? Това ми се губи, иначе всичко останало е супер! Wink

Общи условия

Активация на акаунт