"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 795
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
  • ES
Темата се превърнала в плювалник, но пък нямаше да е българска. Като гледам някои критикари си правят труда да пишат във форума само с тази цел.
Непонятно ми е, да се гледа сериал само , за да се критикува. Освен ако не е поръчково. Жанра е за разтоварване, е не да се пишат "есета".

202uu

Плагиатстван бил, турците направиха цели сериали по американски такива и пак се гледат и въздишат.
Сега, че българския телевизионен зрител е стана свръхинтелигентен и всичко му се вида прозрачно и наивно-предвидливо, ами сериала е от 20 ч. не от 22
Едно време българското кино плюехме и гледахме на пиратски видео касети Рамбо и Роки с отвратително качество, сега по-хубави филми от бг класика няма.
Ааа, или знаете ли къде е проблема (като гледам критикарите са мъже), образа на младият доктор е май прекалено идеализиран за реалността сега в Бг. Кой глупак ще даде последните си на заем взети пари за да почерпи момичето, което го привлича?! Или пък ще кажете то голямо геройство.
Невзрачен бил Сашко, като гледм в последните Хамерикански сериали, супергероят вече няма 50 кила мускул. И Мартин от "Под прикритие" не го харесваха, сега няма по-хубав от него.

# 601
Темата се превърнала в плювалник, но пък нямаше да е българска. Като гледам някои критикари си правят труда да пишат във форума само с тази цел.
Непонятно ми е, да се гледа сериал само , за да се критикува. Освен ако не е поръчково. Жанра е за разтоварване, е не да се пишат "есета".

202uu

Плагиатстван бил, турците направиха цели сериали по американски такива и пак се гледат и въздишат.
Сега, че българския телевизионен зрител е стана свръхинтелигентен и всичко му се вида прозрачно и наивно-предвидливо, ами сериала е от 20 ч. не от 22
Едно време българското кино плюехме и гледахме на пиратски видео касети Рамбо и Роки с отвратително качество, сега по-хубави филми от бг класика няма.

Много си права. Тъжно, но факт. Винаги плюем по нашето, а след години, когато го няма - плачем за него.
Факт е, че други държави правят сериали, които не блестят с нищо уникално, но си ги гледат, радват и уважават чуждия труд.

# 602
  • До морето
Истината е че главните актьори не си подхождат. Александър и Биляна са ужасна двойка. Тя е много по- едра от него, като кака му стои. Това особено се забелязваше на масата в ресторанта. Ужасно изглеждат един до друг, като кръпка са. Можеше да изберат някоя по-фина лекарка - тази не е някоя невероятна красавица, за талантлива пък хич не е!

# 603
На мен ми изглеждат еднакви на ръст Биляна и Сашо. Пък може и да не станат двойка, нищо че вече така влюбени изглеждат Wink .
Тъпичко беше да ходят в любимия ресторант на Биляна/Калин, ама иначе как ще остане без пари за квартира Сашо, а, кажете ми? tooth

# 604
  • София
Василев в едната серия не пиеше.Вчера добре си пийна винце...На мене сериала ми харесва.Разтоварва ме.Наистина обаче има доста необмислени сцени.
Майката на Биляна с такава лекота нави жената да си продаде детето.

# 605
Дано тази бременна е под прикритие, арестуват родителите на Биляна,тя се приземява и забравя за вечерите с омари, калин я зарязва, защото разбира за лъжите й, разсмърдява се покрай бебетата...дано, интересно би било...

# 606
Искам да гледам български сериали. Преглъщам някои недомислия,но тук май станаха повече. Освен всичко,казано от Критикар, как пък този засега положителен герой и добър лекар се качи да кара кола , пил вино преди това?

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 08:24 от W

# 607
  • Пловдив
И как си легна Билянка с палтото и ботушите  Crazy а вънка сняг ooooh!
А на караокето...нали до сега не се била престрашавала да пее  Laughing а ето сега Сашко я накара и тя пя така добре,че той се разтопи...

Димо хич добре не ми стои като лекар... Thinking

# 608
  • София
Има разни недомислици в сериала и на моменти ме напушва смях, но ми е приятно да го гледам. Предпочитам да се съсродоточа върху позитивите, отколкото да нищя онова, което ме е подразнило.
Ако някой толкова се дразни, не мога да разбера що за мазохизъм е това да гледаш. Може би заради удоволствието, което се изпитва, докато плюеш срещу нещо...  Thinking

Яд ме е че Алекс е уж многообещаващ млад хирург, а се изживява като муньо в живота (липсата на пари за наем, плащането на вечерята, шокът му от сметката в ресторанта).

Интересно и каква сума ще отдели бездетното семейство, след като само на самотната майка й се предлагат 10 бона.

# 609
  • ES
Искам да гледам български сериали. Преглъщам някои недомислия,но тук май станаха повече. Освен всичко,казано от Критикар, как пък този засега положителен герой и добър лекар се качи да кара кола , пил вино преди това?
Пи вода в караоке бара, а щом Калин си беше легнал, значи доста време Била на е била навън с Александър.
И как си легна Билянка с палтото и ботушите  Crazy а вънка сняг ooooh!
А на караокето...нали до сега не се била престрашавала да пее  Laughing а ето сега Сашко я накара и тя пя така добре..
Ами нали точно това беше смисъла на сцената в караокето. С Александър тя разчупва калъпа, в който е отгледана и възпитана и се осмелява да бъде себе си, нещо, което с другия не е могла.
От толкова детайлизиране, ще забравите да гледате сериала и ще изтървете основната идея. Не сте кино-критици все пак.
....
Майката на Биляна с такава лекота нави жената да си продаде детето.

Със същата лекота, с която раждат и на другия ден офейкват от болницата. Може би в думите на Захариева нямаше да има толкова цинизъм, ако не се намесваха пари в цялата тази история.

# 610
  • София
Бременната нарочно ли са я избрали да прилича на циганка? Замислих се, нали я попитаха "бащата от ромски произход ли е?". Не че е важно, но са го включили. На мен ми се струва безумно това купуване на деца, при положение, че е пълно с изоставени. И ми е интересно колко ще платят.

# 611
Сериала ми харесва, вярно че има някои недомислици, но го предпочитам пред турските.

Вчера Захариева подаде листче на бременната със сума, която ще получи. Стори ми се 1000лв или 10000лв, някой видя ли?

# 612
Гледам сериала, всъщност гледам почти всичко българско. Да, имам и аз доста забележки, но не разбирам защо темата се превърна в хейтърска. Вече не ми се пише тук.  Не стига , че има толкова малко български сериали и филми - заливат ни с турски и индийски, ами хайде и групово да плюем. Ми хубаво, но нека е с мярка...

И последно, вчера Стоян Алексиев навърши 65 години. Да е жив и здрав! Нека има още много роли.

ПП Сумата за бебето беше 10 000 лв.

# 613
Съвсем на място си е сцената с бременната.  Peace Изоставени деца бол, но са все от ромски произход и с изоставане в развитието. Нормално е да я пита какъв е бащата, да знаят какво дете осиновяват. Мъжът ще припознае бебето, след това съпругата му ще го осинови. Просто, лесно и ... законно. Това се е практикувало, практикува се и сега. Точно това не ми прави впечатление, защото е реалност.
Аз не разбрах, само защото е български сериал ли нямаме право да го критикуваме? Може би ако беше направен качествено, нямаше да се получи така. А филмите и сериалите от едно време никога не съм критикувала, винаги е било удоволствие за мен да ги гледам. Не може в предната серия да кажеш, че алкохол не пиеш, а в следващата да изпиеш бутилка, че и кола да караш. Това с употребата на алкохол и сядането зад волана ни е ежедневие, но трябва ли да го аплодираме?

П.П. Турски сериали и всякакви подобни сапунки не гледам и никога не съм гледала. Този сериал го очаквах с трепет, но съм разочарована, не ме грабна. Извинете, че не ми харесва. Ще изгледам още няколко серии и ако е все така, няма да "плюя" повече, ще сменя канала.

# 614
Бременната нарочно ли са я избрали да прилича на циганка? Замислих се, нали я попитаха "бащата от ромски произход ли е?". Не че е важно, но са го включили. На мен ми се струва безумно това купуване на деца, при положение, че е пълно с изоставени. И ми е интересно колко ще платят.

Има изоставени деца, но първо не са сигурни какви са родителите и второ се чака много са осиновяване.

Има разни недомислици в сериала и на моменти ме напушва смях, но ми е приятно да го гледам. Предпочитам да се съсродоточа върху позитивите, отколкото да нищя онова, което ме е подразнило.
Ако някой толкова се дразни, не мога да разбера що за мазохизъм е това да гледаш. Може би заради удоволствието, което се изпитва, докато плюеш срещу нещо...  Thinking

И аз това не го разбирам, сядаш да гледаш, за да се включиш после в бг мама и сцена по сцена да разнищиш колко е зле сериала. Аз например не харесах онова с шефа под прикритие, гледах една серия, не ми допадна, гледах втора...пак не ми допадна, който иска да го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт