"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 749
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
  • София
П.П. Турски сериали и всякакви подобни сапунки не гледам и никога не съм гледала. Този сериал го очаквах с трепет, но съм разочарована, не ме грабна. Извинете, че не ми харесва. Ще изгледам още няколко серии и ако е все така, няма да "плюя" повече, ще сменя канала.
Защо да те извиняваме. Решението да не гледаш сериала, ако продължава да ти е тъп, е много добро.  Peace
На мен нещо ако не ми харесва спирам веднагически да го гледам. Просто губя интерес.

# 616
Съгласна съм с Биляна  Peace

И който смята да плюе сериала да си направи отделна тема.

# 617
Е, то е ясно, че не може всичко да ни допада и на всяка боза да има възклицания ох, колко е невероятно! И аз така се опитах да дам шанс на "София ден и нощ" не , не и не!  Има тема и тук, но нека си коментират хората, щом го има - значи се гледа. Не може всички да харесваме едни и същи неща и няма да е нормално.

Но като се има предвид с колко малък бюджет се прави сериал, 'айде опит за сераил ще го кажа, щото както се вижда е взимано от тук , от там... Недомислици - бол. Едно не разбирам след като Милошев с "Дървото на живота" доказа, че може да прави сериали, защо от Нова не го подкрепиха да направи следващият му сезон, за който той имаше готовност.  Всъщност знам защо - защото става дума за пари. За много пари!

Ето тук например забравиха родилката, дето имаше температура. Дали стажантаката не се издъни?

# 618
Сериала е хубав, имаме нужда от такъв сериал, но сцената с ресторанта беше просто...много тъпа. Извинете, но си беше просто тъпа. И тука няма общо това какъв е тоя филм- бг или друг. Във всяка държава постъпката би била тъпа, а за рмантичност- да, съгласна съм, за 6 класничка може и да е романтична, за зряла разумна жена- уви.
Единствената ми надежда е, че сцената ще "изиграе" по-голяма роля по-натам, при евентуална смяна на ролите ( бедния се замогва като разкрият кой е, Биляна и Калин обратното). Или нещо такова.
Сцената в караокето беше по-добра, а тази с лекцията не беше толкова безумна, защото редовно се правят разни такива тъпотии, само дето обикновено са някакви спонсорирани рекламни семинарчета Simple Smile
Но вечерята- просто си беше безумна. Спокойно можеха да оперират пица, парче торта, или пък по някой сандвич...и после караокето. Simple Smile Но явно трябваше да се изтъкне майката на Биляна колко е зла и манипулираща.
То честно казано, ако Биляна спре с тия вечери по 300 лева, няма да има нужда ни от парите и одобрението на майка си, ни от Калин, ама...хем така, хем иначе...
А Сашо, нали е бил беден и с баща алкохолик, би трябвало да си е правил сметката добре досега и да е наясно с намирането на евтина квартира, и разходите по нея.

# 619
  • София
Дървото на живота беше много добър, може би затова имах по-големи очаквания сега.
И на мен ми е любимец доктора с кривия нос. Simple Smile

# 620
Здравейте!
Започнах да гледам и аз сериала.Четох доста критика из сайтовете,където излизат интервюта с актьорите.Аз лично не обръщам чак толкова внимание на озвучаването,осветлението и т.н.Пропуски има дори и в отличени с награди филми и сериали.Историята ми е интересна.Има действие на няколко фронта.Не съм запомнила още имената на всички.Интересно ми е как силните в един момент ще станат слаби и обратното. Последният сериал,който следях под лупа имаше подобна нишка-богато момиче се влюби в беден полицай-профайлър.И в сериала полицаят му сложиха чувствителност и думи като на поет,така че въобще не ме учудва в предната серия как дадоха докторите да предават поетичните послания.Това показва тяхната индивидуална чувствителност.Биляна и Василев явно ще видим,че са различни от Генадиеви и Захариеви.А,във вчерашната серия пеенето на Биляна в караокето и нетипичното лягане с обувките и палтото,показва нейното осъзнаване за това,което дават в трейлърите,че тя е в "златна клетка".Общуването й с Василев я изкарва от рамката,в която е поставена.тя май започва да осъзнава това.Предполагам,че тя първа ще изпита нещо по-различно към него,но ще видим сценаристите какво ще ни покажат.Не му е лесно на Василев-здравословно не е в перфектно състояние,работният му ден е напрегнат и накрая да няма и къде да се наспиш си е за съчувствие.
Сюжетната линия за продаването на бебетата е абсолютно реалистична.Такива схеми съществуват.Човек чак се чуди как се поддържа версията,че детето отива на по-добро място.И това наистина е така,но ще вмъкна една скоба...(предполагам сте гледали разкритията за продажбата на бебетата в Солун.Там продадените бебета са много,някои от които са братя и сестри.По законите на вероятностите, след години някой може да се ожени/омъжи за свой брат/сестра).Тук бебета не се продават всеки ден,но аз не разбирам хора,които участват в това.Захариева така или иначе не е зле финансово,за какво й е да продава бебета?!

# 621
На мен ще ми е жал за Калин, когато разбере, че Биляна и Александър са се залюбили под носа му. Харесвам Димо Алексиев като актьор, и в този сериал харесвам героя му.

# 622
Аз имам усещането, че шефът на спешното като разбере каква е истината, ще стане лабилен психически. Прилича ми на потенциален перко. Свикнал на лукс, пари, уважение и като види истинския си баща - комарджия и алкохолик.. Нали знаете скок на следващо ниво е приятен за всеки, обаче на кой му се слиза надолу
...

# 623
На мен ще ми е жал за Калин, когато разбере, че Биляна и Александър са се залюбили под носа му. Харесвам Димо Алексиев като актьор, и в този сериал харесвам героя му.
Peace Peace
Голям симпатяга е героя му,поне дотук. Grinning Допада ми повече от Василев.По-реалистичен е,има си и плюсове и минуси,а Александър е прекалено безупречен...
И актьорът е чаровен,нищо че не е красив.

# 624
Peace Peace
Голям симпатяга е героя му,поне дотук. Grinning Допада ми повече от Василев.По-реалистичен е,има си и плюсове и минуси,а Александър е прекалено безупречен...
И актьорът е чаровен,нищо че не е красив.
Точно типа мъже, които харесвам. Не красиви, а чаровни, с леки несъвършенства.

# 625
  • Пловдив
Абе филма си е готин и го чакам с нетърпение. Наистина има много за критика, но ако се загледате във всеки има такива.
Мен пък ми е интересно, след толкова операции на Александър, как не са разбрали че баща му не е истинския........

# 626

Тука май малко сгрешиха със сценария. Трябваше Калин да е по-студен и надменен. А той е добро момче, което обича приятелката си и е готов винаги да помогне на приятел. Главната любовна история трябваше да е разбираема и красива. А то излиза, че Калин дава на Сашо пари и му помага, а Сашо с тези пари му отмъква гаджето. И Биляна уж е с него, а се скъсва да го лъже. Защо?! Какво е виновен Калин?! Сега главните герои излизат лошите, а Калин е жертва. А не трябваше да е така!!!

# 627
Malko_Slance  Hug,права си.Но с тази постановка е по-интересна и реалистична историята,иначе щеше да е като детска приказка за добрия ,лошия и красавицата. Laughing

# 628
Калин може да не е лош човек,но ако Биляна не го обича насила хубост не може да стане.При нея нали има натиск от страна на майка й и тя може би започва вече да се бунтува,защото й е писнало да решават вместо нея.Има неща,които още не сме видели от същността на героите.Биляна пита за дете,но Калин й отказа.Аз не разбрах защо тя премълча за вечерята,не каза нищо и за речта на Василев-може Калин да е ревнив,или тя самата да се чувства неудобно да сподели преживяванията си,сякаш е направила нещо нередно.

# 629
Колко я обича Калин и дали я обича според мен ще се разбере напред във времето. Дали и при двамата не е просто връзка наложена от родителите, като гледам няма много страст между тях. Ще видим какво ще излезе.

Димо е голям пич, аз също много го харесвам, малко добър и малко лош  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт