"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 718
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
Пиарката пак остана с пръст в уста.  Joy
И в крайна сметка докторчето къде спа? Дадоха ли? Щеше да е много драматично да го бяха дали на гарата с едно одеало. hahaha

# 631
  • Разпиляна във въображението
Докторът кара БМВ, но няма пари за квартира. Или колата е на Биляна newsm78

# 632
На мен ще ми е жал за Калин, когато разбере, че Биляна и Александър са се залюбили под носа му. Харесвам Димо Алексиев като актьор, и в този сериал харесвам героя му.
Peace Peace
Голям симпатяга е героя му,поне дотук. Grinning Допада ми повече от Василев.По-реалистичен е,има си и плюсове и минуси,а Александър е прекалено безупречен...
И актьорът е чаровен,нищо че не е красив.

Е добре, че някой друг каза, че Димо е чаровен. Толкова често се пише, че е грозен...че си викам аз ли съм сбъркана, че толкова го харесвам. Много ми е симпатичен, без перфектните черти.  Heart Eyes Heart Eyes Blush

# 633
Докторът кара БМВ, но няма пари за квартира. Или колата е на Биляна newsm78
Колата е на Биляна, слизайки и остави ключовете и тръгна пеша, но къде отиде - остава да гадаем, може би пак в болницата. Дълбоко се надявам да не "убият" Васил Банов, професора от Варна.

Според мен или това, което виждам няма любов и страст при Калин и Биляна - това е връзка по презумция така да се каже. Не мисля, че той ще страда токлова за нея, а целият измислен свят, в който е израснал.

# 634
  • Разпиляна във въображението
 Peace

Понеже от време на време се прокрадва и мнения за турските сериали... Гледала съм чат-пат техни серии. Прави ми впечатление огромният списък на спонсори. С толкова пари няма как да не се получат по-добри декори. Но парите не са от значение, когато става въпрос за играта на актьорите, които са избрани и недоразуменията в сценария. Изненадах се колко бързо хората с изгарянията се оправиха и бяха изписани. Буквално ми се стори, че постъпиха сутринта, около обяд извикаха социалните и следобяд детето беше взето, а докторът споделяше, че баща му е алкохолик. И докато споделяше, че е алкохолик се усмихна на Биляна, която се усмихваше след като е разбрала, защо той предаде детето на социалните. Не ми се връзва тази усмивка. По-скоро бих приела той да я гледа твърдо и да отмести поглед - това го е засегнало и все още дава отражение в живота му и обяснява поведението му. А те двамата се ухилили един на друг.

За бременната - и аз си помислих, че прекалено лесно се даде и ми се иска това да е капан.

За критиката - почти няма сериал, който да не бъде обсъждан, разкостван и доста критикуван, когато има защо и това определено не са само българските сериали, които се броят на пръсти.

# 635
Снощи сцената с караокето щеше да ми допадне ако не беше толкова претупана. Изпи 3-4 чашки на екс за кураж, изпя три изречения и изчезнаха. Там мисля, че щяха да им се получат нещата ако бяха отделили повече време на тази сцена, а не на охлювите в ресторанта. А и това с пицата беше доста тъпо. Като че ли Василев идва от някоя пещера в планината и не знае в какъв ресторант влиза. Rolling Eyes

# 636
На мен сериала ми допада. Комплименти към актьорската игра на Стоян и Александър Алексиеви
Димо Алексиев, Йоанна Буковска, Мария Каварджикова. Толкова са ми омръзнали турските сериали,
че жадувам за българските и не критикувам остро.

# 637
  • До морето
С кого трябва да говоря, за да дават повече сцени с Мария Каварджикова????? Обожавам я тази жена! Голяма актриса е  и даже ми е малко мъчно, че не е от най- оборотните имена, когато се говори за добрите бг актриси.

На мен пък ми стана много тъпо как Биляна се усмихна едно такова мило/любовно/тъпо като разбра какво е станало с парите. Мен би ме поляла студена вода ако разбера, че съм поставила човек в такава ситуация и че този човек е изхарчил всичките си пари заради моите глезотии.

# 638
  • София
Мария Каваджикова ще я дават повече, когато стане ясно, че Алекс й е син. Драмата ще е голяма.

# 639
Биляна се усмихна така, явно защото й стана приятно от кавалерския жест на Василев. А и първо тя поиска да плати сметката.

# 640
Биляна се усмихна така, явно защото й стана приятно от кавалерския жест на Василев. А и първо тя поиска да плати сметката.
Моят прочит на това, че си легна с палтото и обувките е това, че тогава се светна, за жеста, че парите са от гаджето й. И пак е останал без пари след голямата гъзария в скъпарския ресторант.

# 641
Моят прочит на това, че си легна с палтото и обувките е това, че тогава се светна, за жеста, че парите са от гаджето й. И пак е останал без пари след голямата гъзария в скъпарския ресторант.
Да, и аз така го приех, затова с такава замислено-замечтана усмивка си легна в семейното ложе с палто и ботушки. Whistling
Ама не може само по американските филми  да лягат в леглото с обувки, "кога ще ги стигнем американците" , ако не го правим и  ние, а. Mr. Green

# 642
И на мен не ми пречи не добрата им игра на някои от актьорите , все пак е нещо ново .тооооолкова ми е писнало от едни и същи мутри по НТВ , като видя А.Сърчаджиева(или там както се пише)и разните други от Звездни стажанти дето все НТВ пробутва и  Sick

# 643
  • ES
Познахте ли артистката, която играе възрастната Д-р Кръстева (алкохоличката)?

# 644
  • До морето
Не е ли Янина Кашева?

Общи условия

Активация на акаунт