"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 708
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
Познахте ли артистката, която играе възрастната Д-р Кръстева (алкохоличката)?

Е, познахме я, даже се коментира по- назад, Янина Кашева.

# 646
  • ES
Да, от "Всичко е любов"  Peace

# 647
  • София
И аз го следя вече,доста неща са ми дразнещи,но като цяло ми допада,дано да вкарват непрекъснато нови персонажи и идеи/истории/,че иначе ще доскучее.

Самотната бременна ще я убедят да си даде детето,за да живее то по-охолен живот и т.н. и ще й платят за това вероятно.Може обаче тя да размисли впоследствие и да почне да ги изнудва или да си иска детето..

Не че да се хваля, но само аз познах как ще я убеждават да се раздели с бебето срещу парички... newsm44 !
Със сигурност тази история ще се разнищва във времето, може наистина от тук да го загризе съвестта Генадиев за неговата постъпка едно време!

Пак искам да споделя,че въпреки многото недомислици в сценария, харесва ми да гледам и с нетърпение чакам следващата серия!Това обаче не ми пречи да коментирам някои очевидни пропуски-

като например пиенето на вино в скъпарския ресторант беше абсурдно-той не искаше да близне алкохол в дома на Генадиеви, където Биляна също присъстваше, та сега какво ще се превзема пред нея, и то за сметка на работата си и на здравето/живота си/!!Освен това в такова състояние шофира кола/и то не неговата/.

-Недомислици с Биляна-почти непознат нов колега ще го заведа в скъп ресторант да яде глупости разни за 300 лева и ще му гледам сеира дали ще може да ми плати сметката/защото според мен тя само от куртоазия посегна да плати, а всъщност искаше да разбере дали той ще се застъпи за плащането/.Да не говорим,че планът беше да е там с гаджето си, а те мноооого тъпо изоставиха и пиарката/след като се уговориха с нея минути по-рано да я изчакат, за да пийнат по нещо/, а можеше да я вземат с тях и тя да им бъде оправдание!!!Последната й усмивка преди лягане също леко ме подразни-но явно на нея не й се струва толкова притеснено да си без пари/защото не го е изпитвала/, а по-скоро се зарадва как той е платил с рицарски жест!

Моят извод е, че тези уж главни герои ги изкараха по-неприятни персонажи от един Калин например.На мен той ми става все по-симпатичен, дано не го променят много в негативен план, защото ще стане захаросано той да е лошия и гаднаря.Така е доста по-интересно, той изглежда супер свестен с малки недостатъци, а тия ще му вържат рога и то с  неговите пари  Twisted Evil

Последен пропуск-започнаха линията с родилката с високата температура и младата стажантка, а нищо не дадоха за тях в тази серия.Жалко, защото тия глупави задявки между Алекс и Биляна наистина не са убедителни...

Развълнуваха ме моментите с двете възрастни сестри, дето от десетки години не си говорили...Признавам си,поплаках малко.

# 648
  • гр. Варна
И аз очаквах да дадат родилката с температура, ама като гледам рекламата за довечера...пак няма да я има  Rolling Eyes

# 649
  • Mediterraneo
Не че да се хваля, но само аз познах как ще я убеждават да се раздели с бебето срещу парички... newsm44

Да не те свалям рязко на земята, ама то не беше много трудно човек да се досети как са навързани нещата  Mr. Green Stop Така прозрачно е изграден сюжетът, че няма как да не се досетиш.

# 650
Аз си мисля, пациентката, дето Калин оперира , беше близка на "шефа"- така казаха. И родилката с Т беше близка на шефа . Да не е същата и историята да продължи?

# 651
  • гр. Варна
Аз си мисля, пациентката, дето Калин оперира , беше близка на "шефа"- така казаха. И родилката с Т беше близка на шефа . Да не е същата и историята да продължи?

Дето ходи да оперира в друга болница?
Май са различни...  newsm78 Иначе щяха да кажат, че има усложнения след секцио в тяхната болница  newsm78

# 652
Е надявам се...да има някакво развитие
То иначе какво наблягаха на тая Т толкова  Crossing Arms

# 653
  • София
Не че да се хваля, но само аз познах как ще я убеждават да се раздели с бебето срещу парички... newsm44

Да не те свалям рязко на земята,ама то не беше много трудно човек да се досети как са навързани нещата  Mr. Green Stop Така прозрачно е изграден сюжетът, че няма как да не се досетиш.

Тарталета, ако разгледаш коментарите тук от въпросния петък,11, се очертаваше мнението как ще измамят родилката и ще й вземат бебето,без да говорят с нея и да искат съгласието й,също и без да й платят нищо.
Освен това май нямаш чувство за хумор... Laughing

# 654
  • Plovdiv, Bulgaria
Колкото и да не ни се иска да критикуваме сериала,  има неща, които наистина дразнят.
Извинявайте, ама репликата  на Биляна към Сашко,когато бяха  в ресторанта "Снощи, у Генадиеви видях белега" беше ама ни в клин , ни в ръкав и увисна във въздуха като пране на простор.Как ще излезеш за първи път с един човек, пял си кареоке, сядаш в ресторанта - и хоп "Колко съм наблюдателна ,разбираш ли" ......давай сега обяснения....

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 15:46 от Грозната Бети

# 655
  • Mediterraneo

Да не те свалям рязко на земята,ама то не беше много трудно човек да се досети как са навързани нещата  Mr. Green Stop Така прозрачно е изграден сюжетът, че няма как да не се досетиш.

Тарталета, ако разгледаш коментарите тук от въпросния петък,11, се очертаваше мнението как ще измамят родилката и ще й вземат бебето,без да говорят с нея и да искат съгласието й,също и без да й платят нищо.
Освен това май нямаш чувство за хумор... Laughing

Joy Ей сегичка ще се върна да прочета коментарите от 11-ти, петък! То се вижда чие чувство за хумор липсва.

# 656
  • София
Е надявам се...да има някакво развитие
То иначе какво наблягаха на тая Т толкова  Crossing Arms
Като гледам медицинските случаи са само за фон, колкото да се подсетим, че действащите лица все пак са лекари.  Laughing

Колкото и да не ни се иска да критикуваме сериала,  има неща, които наистина дразнят.
Е, без критики не може. Въпросът е, че някои гледат единствено за да плюят, а не щото се кефят на сериала.  Wink Като Критикар примерно.

# 657
ММ има подобен белег- отварян му е гръдния кош, но не заради сърцето
Има доста причини за такъв белег, и нищо не пречи човека да си е съвсем жив и здрав  newsm78 Но е драматично да се говори и показва "белега", та това не ме дразни

# 658
  • Berlin
Разбрах защо не ми харесва Александър - зъбите му са криви и не си отваря устата, когато говори, иначе не изглежда много добре (като Аръков). Може и затова така да смотва думите и да не му се разбира.

# 659
Е какво толкова за тая температура, много жени имат температура при идването на кърмата, особено ако не се изцедят хубаво или бебето не суче ефективно. Аз мисля че този сюжет си мина и замина .... Няма да се връщат пак на тази жена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт