"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 078
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
Със сбогуването на сестрата с племеника много ми напомниха на една от Хорейшовия CSI, Алекс от моргата - тя така им говори на мъртвите.

# 736
И двамата ли дадоха пари на хазяина, че да спят на едно легло?  Hug Толкова ли други квартири няма в София?

# 737
И двамата ли дадоха пари на хазяина, че да спят на едно легло?  Hug Толкова ли други квартири няма в София?
Ахахх, да . Явно няма - София е най- малкият град! Поне да бяха две легла...

# 738
Ахахх, да . Явно няма - София е най- малкият град! Поне да бяха две легла...

Мега излагация и простотия с това където спят на едно легло. В цяла София това ще да е останалата единствената свободна квартира. Да се смееш ли, да ревеш ли?  Joy

# 739

Наема наполовина поне да беше  Mr. Green Заприличва ми на Ден и нощ, пълни недомислици  ooooh! Сценаристите не живеят ли в БГ?

# 740
  • в 1001-та нощ
На мен не ми хареса снощната серия, една провлачена, с едни абстракции .... На две от сериите съм се разстройвала - 1 и 3 мисля ...

# 741
Водещото за бързането за квартирата дали не беше да се наспят след тежката нощна смяна,защото търсенето на нова квартира предполага пак безсъние.Това сигурно ще е временно положение.Двама мъже на спалня е кофти наистина.Поне да са в различен график на работа,че да не се засичат нон стоп в квартирата.

# 742
  • в 1001-та нощ
Аз мислях, че ще се наема една стая, но ако е цялото жилище - ще се наместят. Един санитар - как ще си плаща сам целия наем, пък и доктора ...

# 743
  • София
Водещото за бързането за квартирата дали не беше да се наспят след тежката нощна смяна,защото търсенето на нова квартира предполага пак безсъние.Това сигурно ще е временно положение.Двама мъже на спалня е кофти наистина.Поне да са в различен график на работа,че да не се засичат нон стоп в квартирата.

Тъкмо това си мислех, сигурно няма да се засичат много ако смените са им обратни в болницата! hahaha

# 744
 Няма да коментирам сълзливите нереалистични истории около пациентите, които са заснети и разказани, все едно е репортаж в "Предай нататък".

Но лекар, с постоянна работа и заплата 1000 +, с едно обаждане и час по-късно може да вземе бърз кредит до 2000 лева. Да не сме 1997-а, баси!

Аз като ви казвам, че Евтим и жена му могат само селско битови истории с елементи на кенефен хумор  да правят.

# 745
Бърз кредит щеше да има, ако някоя от многобройните фирмички, простете, кредитни институции, се беше записала за продуктово позициониране. Като няма - няма. Wink

# 746
Ми не имало кой да му подскаже за КТБ.

# 747
Историята с родилката я приключиха.Явно бяха оставили една нотка съмнение за състоянието й...
Дали? Аз пък се чудя дали няма да има продължение - нещо да зазлее и да се върне или пък да се окаже, че парите, които бяха в кутията, са белязани. Нали търсят повод да махнат Генадиев, а пък тази родилка я представиха като дъщеря на някого (не помня на кого, но имаше нещо). И в двата случая снимките от фотосесията биха свършили добра работа за пред медиите.

# 748
Историята с родилката я приключиха.Явно бяха оставили една нотка съмнение за състоянието й...
Дали? Аз пък се чудя дали няма да има продължение - нещо да зазлее и да се върне или пък да се окаже, че парите, които бяха в кутията, са белязани. Нали търсят повод да махнат Генадиев, а пък тази родилка я представиха като дъщеря на някого (не помня на кого, но имаше нещо). И в двата случая снимките от фотосесията биха свършили добра работа за пред медиите.
Доста логично звучи. Вече няколко пъти се споменава, че се търси начин за отстраняването на Генадиев. И наистина сумата сякаш беше твърде голяма като за благодарност. Накрая вероятно ще "изгори" младата и много симпатична лекарка.

# 749
Напълно е възможно родилката да се усложни у дома.Аз просто реших,че в тази линия нещата са ок,но ще видим.Д-р Генадиев май обаче не е корумпиран лекар.Парите и подаръците са му дадени в знак на благодарност,което не е незаконно.Те не са поискани пари.Тепърва ще му подливат вода на него.Той може да мисли,че е изряден като ръководител,но само ако се разбере,че се продават бебета,дори и да е зад гърба му....Аз предполагам,че и Захариеви може да вземат да ламтят за повече власт и да започнат да забиват ножове в гърба и като добавим отношенията между децата им кашата би могла да стане пълна.

Общи условия

Активация на акаунт