Искам да кажа ... (73)

• 80 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Наблюдавам ви  Wink
Три манджи сготвих. Сега няма да готвя до събота  Crossing Arms
В неделя малката е на РД, сама измисли един от подаръците на приятелката си- тяхна обща снимка в подходяща рамка( цветът да е светлосин, мамо, Паули обича най- много този цвят  Simple Smile)

# 601
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тарти, браво на детето, виж колко е креативно! И явно е чувствително дете.

И на Жарменината щерка вчера много се зарадвах, и тя е едно усмихнато слънце.

Добре че ги имаме тези деца...

И аз вчера цял ден се радвах на моите - ходих да им занеса мартенички, взехме с майка малкия от ДГ - такава радост, че щеше да ме събори като ми се метна. Ама понеже е слабичък, успях да го вдигна. После го заведохме у майкини, нахранихме го с "джиджипапа" (пържени филии по варненски Joy), порадвахме му се и се посмяхме, а и той беше щастлив, защото цялото внимание е само за него. Много обича (май като всички мъже Joy), но сега нали има сестричка, трябва да дели любовта ни с нея. След това ние с него отидохме у тях, порадвах се малко и на малката бонбонка, но тя много не обича да я гушкаш, та по-отдалеч.
И се прибрах по тъмно с една раздрънкана маршрутка, която очаквах всеки момент да се разпадне на тенекии - мръсна, с оголени дунапрени по седалките и одрани парчета тапицерия. На вратата, на дръжката, беше сложено шише от минерална вода като знак, че не се отваря.
Но дори това, дори и арогантният шофьор не можаха да изтрият усмивката от ума ми.

Искам да кажа, че много мразя някой да ми каже "аз казах ли ти!" Мразя също да ми натякват и напомнят, ако са ми направили услуга.

Янтре, нали ще покажеш картичките и на нас? Много обичам да гледам приложно творчество. Преди и Яна показваше...

# 602
Наблюдавам ви  Wink
Три манджи сготвих. Сега няма да готвя до събота  Crossing Arms
В неделя малката е на РД, сама измисли един от подаръците на приятелката си- тяхна обща снимка в подходяща рамка( цветът да е светлосин, мамо, Паули обича най- много този цвят  Simple Smile)

И ние сме го правили този подарък.  Grinning  А самата снимка трябваше да е от "Инстаграм". Тук беше моята роля - да манипулирам снимката.

# 603
  • Бургас
И аз чета какво пишете. При нас новото е че Цвети е с бронхит. Вчера и правиха снимка. Единственото положително, че сме при майка и има кой да удря по едно рамо Simple Smile

# 604
  • Варна
Добър ви ден, мина родителската що годе добре.
Имаме елемент на подобрение при дивакинята.
Похвалиха я дори, за креативността.
Скрит текст:
Да ви кажа ,че много се изнервям, като вземат
да се превземат родителите, колко са натоварени
децата. Мое мнение! Ама втори клас са , не са им
чак толкова домашните. Уморени били, трудно им
било, пък по физическо да се играело по-внимателно,
абе все такива. Започвам да се чудя как съм оцеляла
през детството си,че и в събота учехме. Лиготии ли
са кажете или аз съм в грешка?!
Болните да оздравяват  Hug

# 605
Евил, при малката (3 клас) домашно дават само за почивните дни. Нищо сериозно - половин страничка по български език и задачки по математика. Без да се напъва детето до 1 час е готово.
Миналата седмица малката се прибра и каза, че аз трябва да ѝ измисля домашно, защото някоя "родителка" била вдигнала скандал за огромните домашни и госпожата вече нямало да дава  ooooh!

# 606
  • sofia
Евил, освен да спреш да ходиш на родителски. Много добре действа на нервната система, защото не се натоварва  Laughing
Миналата седмица се излъгах и отидох (на шестокласника). Само ми се затвърдиха впечатленията, които имам за дадени учители. Направо шапка ѝ свалям на една, която лошото и безхаберно преподаване го представи като грижа за децата и затова не ги товарела с домашни....ей, страшна работа е това да умееш да извърташ.

# 607
  • Пловдив
Аз имам първи и трети клас (ама и втория ми скоро мина, та помня) - не са особено претоварени. Моите се справят добре, за момчета, не са пълни отличници, но нямат пропуски. Досега не съм видяла някакви огромни домашни, за час до два уикенда се оправят.

# 608
  • Варна
Всеки ден им дават домашни, има дни по-натоварени
има и по-леки. Проекти правят 1-2 пъти месечно.
Предвид ,че моята е на занималня, в почивните дни
нищо не прави, освен ,ако аз не я накарам. Успява
да си напише домашните в занималнята, че и да
произведе разни щуротийки. Значи време има за
домашни и за забавления.

Вчера, ако ви кажа как се домъкна в офиса... направо
ме застреля. В занималнята произвела къща за кукли
от кашон с размер 60/30 см. Обзавела с разни остатъци
от други дребни кутийки...  За капак на всичката натория
в кашона, сложила 5 пресни млека от тези, които им дават
в училище приблизително литър. Гледам я едва ходи
с раницата на гърба, кашона прегърнала...пълна клошарка.
Срам ме хвана.  Взела млеката да почерпи колегите в
офиса, понеже децата  не ги пиели. Те така...

# 609
Всеки ден им дават домашни, има дни по-натоварени
има и по-леки. Проекти правят 1-2 пъти месечно.
Предвид ,че моята е на занималня, в почивните дни
нищо не прави, освен ,ако аз не я накарам. Успява
да си напише домашните в занималнята, че и да
произведе разни щуротийки. Значи време има за
домашни и за забавления.

Вчера, ако ви кажа как се домъкна в офиса... направо
ме застреля. В занималнята произвела къща за кукли
от кашон с размер 60/30 см. Обзавела с разни остатъци
от други дребни кутийки...  За капак на всичката натория
в кашона, сложила 5 пресни млека от тези, които им дават
в училище приблизително литър. Гледам я едва ходи
с раницата на гърба, кашона прегърнала...пълна клошарка.
Срам ме хвана.  Взела млеката да почерпи колегите в
офиса, понеже децата  не ги пиели. Те така...

Сладурана.  Grinning Похвали го детето. Мисли за другите. В днешно време си е ценност. Спечели ме дъщеря ти.  Laughing

По този повод, преди години, когато моята дъщеря беше на тази възраст, в училище имаха "базар". В общи линии, децата носят боклуци от вкъщи, които продават, а парите отиват за благотворителност. Бях много впечатлена, защото моето дете не беше купило нищо за себе си, но имаше подарък за "daddy", "mummy", gran&granddad, Auntie S. Бях му дала $5, да си купи нещо от "базара", то ги изхарчило за подаръци на всички. Laughing

# 610
  • постоянно
И аз бих поздравила детето за  това си мислене - защо да става зян млякото като може да почерпи колегите . Някой е ставал в 4 часа за да дои кравите за това мляко ....
Много бих се зарадвала на картонче с мляко ако ти бях колежка  Heart Eyes

smile3501 smile3501 smile3501

# 611
Привет, заминаваме на почивка и ще се опитам да не мъкна книги, а на Ipad-а.
Може ли линк за сваляне на интересни книги?

Май някой напред беше писал за това?

# 612
  • София
По принцип от Читанка най-вече се сваля Simple Smile

# 613
+1 за Читанка!

# 614
Моят линк не знам на някой свърши ли му работа.

Общи условия

Активация на акаунт