Искам да кажа ... (73)

• 79 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!
Включвам се след кратка почивка, точно навреме да видя слънчевата Ени. Аз имам спомени, че малкият на Онна, също май беше рожденик тези дни, ако е така - да е жив и здрав. Не съм чела назад, че наваксвам и със служебния мейл.
Лиляна, ще взема да я купя тази книга най-накрая, защото все положителни отзиви чета за нея. Аз не я намерих в електронен формат. Има ли я някъде?

# 736
  • Ямбол
Аз я четох на хартия, но като че ли съм срещала и такива, които я четат в е-формат. Попитай из литературните теми.

# 737
Момичета, препоръчайте ми добър УНГ, че при мен положението е вече критично. Не чувам нищо и с двете уши, а от 3 седмици се лекувам, тази вече даже ми е 4-та... Антибиотика ми свърши вчера, днес бях на лекар, изписа ми нови антибиотични капки, да ама аз вече 4-та седмица ще съм на капки и положението не става по-добро, а напротив, вместо да ми минава, на мен ми заглъхна и другото ухо Cry Cry Cry
Моля ви, имам нужда от добър и препоръчан лекар. Вкусови качества също още нямам.
Тази, която ме лекува до момента също е специалист УНГ, при нея бях с направление.
Предварително благодаря  Hug bouquet

# 738
Джули, много ти е хубава рожденичката, да е жива и здрава, както и другите мартенски празнуващи.
Мама е на 8 март, свекървта на 12 и двете Риби, а толкова различни по характер.

Захир, дай снимка да те видим на сватбата, дето толкова се тревожеше за тоалета.

Коте, дано намериш добър лекар и оздравяваш бързо!

# 739

Общи условия

Активация на акаунт