Искам да кажа ... (73)

• 79 077
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Що не казвате нищо  Crossing Arms?!
Ние се завърнахме снощи дОма,много мъдро решение  Hug.Спокойно беше по АМ Тракия  Peace.Днес не искам да знам как ще бъде  Rolling Eyes.
Чудим се как да съкратим предстоящата 6 дневна учебна седмица  Mr. Green.

А,и да кажа,че гледахме "Боговете на Египет",все пак, вчера,че имахме да убиваме часове време в чакане на малкия бриджор.Та- хареса ми. Голи момци и каки-екстра работа  Party

# 721
Всички сте останали доволни - и мъже, о жени Mr. Green.
Благодаря за пожеланията, момичета!
Хубаво си изкарахме. На обяд седнахме с моите родители, след обед излезнахме на разходка по Гребната. За пръв път каката се съгласи да облече един тренч, който дебнах една година, за да сме в комплект  Heart Eyes(аз имам същия и той дебнен една година). Доста погледи събрахме Flutter. Светлината беше разкошна и снимки доста направих. После седнахме с един гръцки ресторант, за да се почерпим. Днес свекърите са на гости, но каката кашля, а ситното освен с кашлица, е и с хрема, а през нощта вдигна и температура. Чудя се дали причината не е някой зъб на път:thinking:. С каката нямах никакви проблеми и не знам какво е зъбно неразположение.

# 722
  • Sofia
Лято,дай една снимчица в комплект  Flutter Praynig.Ако не обща,поне на тренчовете Peace.Много я харесвам тая дреха.

# 723
  • Варна
Добър ви вечер, някакъв вирус хванахме по
компютрите у дома. Голям зор с почистването
му, разгеле вече всичко е наред.
Честит рожден ден на патерица на всички рибки
от темата, живи и здрави да са, радост и късмет!

Водих дребните днес пак на Калимански хан, да яздят и
най-накрая мога да обявя финал на почивните дни.
Търпение нямам да си лягат, та да си сипя едно винце  Whistling

# 724
  • Ямбол
Искам да кажа, че в една от групите, които се представиха в България търси талант, пее дъщеря ми. Но тя не участва. Ходиха само каките. Имам и ученичка от тях.
Похвалих се.

# 725
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за пожеланията! Hug

Лято, бързо да оздравяват! Praynig

Лили, страхотно! Heart Eyes
Аз се надявам скоро да ми доставят лаптопа и да наваксам с предаванията (нямаме телевизор вкъщи). То и "Като две капки вода" тъкмо започна.

# 726
  • В Космоса
Гледам и аз предаването бегло. Тъкмо карах мъжа ми да връща поетесата (привлече ми вниманието предложението на смотльото и гадния отказ на смотлата му Crazy), че ми стана интересно какво е сътворила... Grinning

# 727
Здравейте и от мен!!  Hug

Тази "почивка" беше доста интензивна. Сватбата мина, оженихме ги, всичко беше добре. Типично мартенско време обаче, то валя дъжд, град, духа вятър, пече слънце.. От всичко. Но пък имаше веселба. Олекна ми вече на душицата.
Видях и морето,  разходихме се освен в Бургас, в Созопол, където нямаше хора по улиците, такова спокойствие, после Несебър, на връщане останахме в Стара Загора.. Пълна програма!
 bouquet

# 728
  • София
Честито на всички рожденици на патерица, да са здрави и много щастливи!
Благодаря и за пожеланията към мен, аз съм рожденичка утре, но им се зарадвах  Grinning
Джулка, как е Ени?

# 729
Ха сега де, защо ми се въртеше, че още едно детенце беше рожденик и то точно Бъни ми е останала в съзнанието. Нищо, случва ми се често да поздравя на патерица, в твоя случай се получи в аванс Simple Smile Ени е още болна, но поне температурата спадна, че дори на рождения си ден беше доста вяла, не беше яла два дни почти нищичко. Бяхме си до нас, на рождения ден ходихме до едно много приятно заведение в селце, близо до Сопот, има си и детски кът и за късмет беше самичка, че се бях притеснила ако има деца да не се разкашля. Ето две снимки - с тортата и на прибиране, капна като крушка от умора и вълнения Simple Smile
Скрит текст:

# 730
  • В Космоса
Цитат
валя дъжд, град, духа вятър, пече слънце..

Аз гледах как вали сняг и пече слънце, ама снегът се сипеше много поетично, не бях виждала така - едни ситни, ситни снежинки и сякаш на забавен каданс и слънцето за фон.... Heart Eyes

Джули, Ени е станала истинска госпожица! Не бях я виждала скоро.

# 731
  • Телиш/Плевен
Принцеса Ени! Heart Eyes
Да ви е жива и здрава, Джули! Hug

# 732
Като малко свраче е с тези дрънкулки -  докопа кутийката с джунджурии на баба си и се накичи като коледна елха - гривни, пръстени, обеци с клипс, гердани...Същинска ''Малка булка'' Simple Smile Точно на пети времето беше по-благосклонно, но през останалите дни си беше направо студено. Обаче пък вече почти навсякъде са нацъфтели дървета, храсти и цветя, има едно храстче с мирис на лимон, цялото е отрупано с цветчета и аромат се носи на талази...страхотно е.

# 733
Да ви е жива и здрава куклата, Джули  Hug Страхотна е  Heart Eyes
И тортата е много хубава, явно това е тренда при всички малки дами напоследък  Laughing И моята ще има РД в края на другия месец, от сега заръката е за торта със "Замръзналото кралство", То от Коледа насам все това е  Laughing
Искам да кажа, че съвсем случайно се сдобих с ел. книга - ММ взе таблет за дребната, че изгубихме нейния, оказа се, че има някакво приложение за ел. книги и съм вери хепи, отдавна искам, но пък все се колебаех, тъй като предпочитам книгата да си е на хартия, имах изв. резерви към новите технологии  Laughing, оказаха се напразни - много ми харесва. Някой има ли идея дали много се различава визуално изображението на същинската ел. книга с въпросното приложение на таблета  newsm78Сега започнах "Листопад", следва "Чучулигата", а междувременно чакам днес-утре доставка и от промоцията на Сиела - поръчах "Лисицата" / мн. добри отзиви четох за нея/  заедно с още три книги, та за известно време съм обезпечена откъм книги.
Аааа, а загубеният таблет междувременно се намери, та сега сме с два  Crazy

# 734
  • Ямбол
"Лисицата" е книгата, която ми върна доверието в българските автори. Бях се отчаяла. Но се е получила много добра книга и по нищо не личи, че е на български автор. Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт