След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 55

• 68 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Thinking newsm78

Тази снимка как се връзва - с всички последни - новини Thinking

Аз бих я вързала с нещо, ама ще замълча  Wink Wink Heart Eyes
Сладко уморен и домашен  Wink Heart Eyes Heart Eyes

Ще ви покажа нещо, ама няма да ми се сърдите много  Praynig Wink
Просто много ми хареса идеята им и е много сладко, а и най-после нещо съществено да направи - заедно с мама, разбира се - но все пак е нещо (Чапа е в спойлера - да не се уплашите
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 23:09 от mama_an_ji

# 661

Ами зависи кой я е правил и след какво newsm78 newsm78 newsm78
Много е романтичен и секси Thinking Thinking Thinking

Thinking newsm78

Тази снимка как се връзва - с всички последни - новини Thinking

Аз не се сърдя , но няма да спя спокойно  Мами имам свръхчувствителност към някои половинки. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 662
  • София
Добро утро!  newsm51

Мами, не сме толкова плашливи, даже и късно вечер   Joy

Харесва ми какво е направила девойката, все пак е нещо смислено и хубаво  yes

Хайде на вкуснотийките - де ви е сладък денят! newsm47

Heart Eyes

# 663

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes стопли се времето и ти ни сервираш на открито- bouquet

И Фе си е харесала  Бу. Сега ми се струва ,че погледа му е влюбено-въпросителен. Heart Eyes

# 664
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Хайде на вкуснотийките - де ви е сладък денят! newsm47

Алекс, Алекс  ooooh!
Ако всяка сутрин ни захранваш така  ooooh!  скоро ще се търкаляме, а не вървим  ooooh!  Joy Joy
Макар и късно - пия си с вас кафето в момента  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green
Харесала си е Фе снимката - все едно не знаем кой я е снимал  Mr. Green

# 665
  Здравейте след обед.

Я , от мен чай в 5ч Hug

И нещо  от   сагата с художника Wink  Харесвам   го!

А , това е моят любимец Laughing Има си всичко- красота , любов в очите и малка двудневна брада hahaha hahaha hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes love001 Rage Two Hearts txtloves

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 18:39 от sebilMM

# 666
  • Враца
 wavey

Да сложа фрагман 2 на Кара севдата  ooooh!  Ще има затрупани  Praynig Praynig Дано Кемал се прояви пак  Praynig

И нова снимка от Бурак - от преди 1час

И балдъзата веднага е харесала фотката

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 21:34 от mama_an_ji

# 667
  • София
Добро утро, Чучулиги!  newsm51

Тази сутрин сме на диетично кафе Joy Joy Joy, Мами е права, че скоро ще се търкаляме  hahaha

Прекрасен ден на всички!
 Heart Eyes

# 668
Добро утро Hug Hug Hug
Алекс Heart Eyes bouquet ще се примиря и само с кафе Wink hahaha

Пак сме в пресата , само дето отново не мога да си преведа или разбера добри или злобни са коментарите.

Приятен ден

# 669
  • София
Себи  Hug не мога да те държа гладна - хайде по едно кроасанче, пък нека се търкаляме после  Joy Joy Joy

И малко красота за настроение  Simple Smile

Довечера е Севдата - какво ли са ни приготвили  newsm78

Heart Eyes

# 670
Момичета, трябва Бурак да се прояви и да купи тези картини на Фе, ако не иска някой друг да си ги закачи и да се любува на неговата роза Wink

Искам да ви споделя клип с най-най-любимия ми момент от Чучулигата. Някой от вас каза, че в този епизод е започнало влюбването между тях. Бурак толкова нежно гали лицето й, а мигът в който тя се обръща и поглежда и неговата реакция (отваря леко устни и поема дъх)...това е любов  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=iwwpIqKuLIc&nohtml5=False

# 671
Еххх.......Петя Heart Eyes това е гвоздея на сериала. smile3508 Точно в 10-та си попаднала.

Тук вече наистина са влюбени и връщане назад няма!

# 672
Себи  Hug и ти си романтична душа като мен.                                             Момичета, а този епизод по времето на раздялата с Чапа ли е или преди нея още? Защото като гледам, още не е зима, а изказването на Бурак, че са се разделили нали беше в края на декември. newsm78

# 673
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Момичета, трябва Бурак да се прояви и да купи тези картини на Фе, ако не иска някой друг да си ги закачи и да се любува на неговата роза Wink

Искам да ви споделя клип с най-най-любимия ми момент от Чучулигата. Някой от вас каза, че в този епизод е започнало влюбването между тях. Бурак толкова нежно гали лицето й, а мигът в който тя се обръща и поглежда и неговата реакция (отваря леко устни и поема дъх)...това е любов  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=iwwpIqKuLIc&nohtml5=False
Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Петя, и без да отварям линка(защото сега не мога  Wink) точно знам за кой момент говориш  Heart Eyes Heart Eyes
В хижичката, когато Кямран се криеше и Фериде беше заспала на коленете му  Heart Eyes Heart Eyes  Нали?
Ехааа, много хубав епизод - този и следващия са много знакови  и "чувствени"  Heart Eyes Heart Eyes
И на мен това, същото ми напреви още тогава впечатление - как си взе дъх и отваря устни  ooooh!
Все едно забрави да диша за секунди Simple Smile
Тези епизоди ги знам наизуст Wink Simple Smile

# 674
Петя Hug честно не си спомням точно как се развиваха събитията с любовта им и номерата ,които играееше Чапа по това време.
  Според мен привличането  помежду им е започнало от Кан , но как и кога са "консумирали " любовта си  подчинени на магията помежду  им  си е тяхна   тайна Laughing

Мами Heart Eyes и мен да питаш -за тази сцена щях да се сетя Hug

Прекрасния той..

И за тези които чакат сряда вечер......

Общи условия

Активация на акаунт