След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 55

• 68 014
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Себи Heart Eyes Hug Братята гледам  Embarassed Сега почвам втората част Embarassed

newsm51 За дамите, които превеждат  bouquet

ФЕ активна Wink

Добра ученичка Wink

# 706
Генче Heart Eyes Hug и аз гледам  БМ.

Да си кажа честно Аслъ ми харесва повече в ролата в БМ.........отколкото  като рекламно лице  на Лореал.

Аз също поднасям  искрените си благодарности  на преводачките на филма БМ newsm51 smile3525

Без тях ,нямаше да зная за какво става дума във филма.

# 707
Здравейте БУФОЛИНКИ,
А според мен Аслъ въобще не бива да я слагат в близост до нашето момиче...много губи миличката...
Може би за Лореал е нужна и блондинка ,и защо да не е гаджето на Мурат newsm78
Да ме извинят тези,които много я харесват,но на мен ,за моя вкус ,на Аслъ и липсват доста неща за червения килим в Кан...
Може би защото Ф си ми е еталон за красива жена...
В последно време съм впечатлена от тургора на кожата и,лице,деколте,рамене....много сочна,опъната...като кукла....Себи,не бива да се тревожим,мила...тази жена няма да бъде изоставена от Бурак...А как е усвоила манекенската походка newsm10...засмуква погледите...уникална красота!!!

# 708
  • София
Добро утро, Чучулиги!

Нося малко красота с кафе за събуждане  newsm51

И пожелания за прекрасен ден!  Hug

Себи  Heart Eyes

Красива жена е, напук на завистниците  Naughty

Е, и Бу става, не е за изхвърляне  Joy Joy Joy Joy Joy

Усмихнат ден!
 Heart Eyes

# 709
Добро утро  Heart Eyes Hug

Алекс  Heart Eyes Heart Eyes Изпревари ме днес Wink

Ади Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Абсолютно едно към едно с моите възприятия и "тревоги" Embarassed  Wink

Скрит текст:
Миналата година видяхме за какво иде реч - по червения килим в Кан. Там трябва да успееш да се откроиш, да привлечеш - окото на камерата, да "влезеш" в живото предаване. Дори и да не знаеха името на ФЕ - режисьорите, коментаторите - или които и да са - правоимащи - от 4 мин. - една -"следиха" нашето момиче, една - интервю с испанка - и останалото ефирно време - на всички останали - световно известни.
Аслъ - без да я коментирам като човек и творец  Peace Peace що се отнася до стратегия и тактика - направи грешка. Трябваше да избере друга снимка, с която да се - похвали - за договора си с Лореал.
Скрит текст:
Преди 7 седмици Peace
И още тогава - стана ясно - какво предстои да се види. Веднага изнамериха аналога с индийките...Подготвихме се - за разпределението, за "значимостта" и "известността" на лицата. И резултатът е този.

Wink Походката на ФЕ и на мен ми направи впечатление Wink Изключителен синхрон с Джансу Peace А като отчетем и факта, че кадрите са наслоени - т.е. те са ги снимали по отделно Thinking работило се е сериозно - върху този детайл...
Ние "се сърдим" че я виждаме само в реклами, но изглежда те и отнемат достатъчно време, сили и енергия....

Себи Heart Eyes Hug  Петя Heart Eyes Hug Бурак търси начин да купи картината Embarassed

Joy Някой да се е - съмнявал Wink

Цитат
БУРАК ÖZÇİVİT ТОЙ СЕ ОПИТВА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ДОСТИГНЕ КЪЩА ХУДОЖНИК

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 09:55 от Ganaila

# 710
Добро утро Hug Hug Hug

Ади Heart Eyes,Генче Heart Eyes

А , ти Алекс Heart Eyes май наистина премахна кексчетата  от закуската Laughing Laughing Laughing

Май   и двамата са на 4-то място.

Изгледах филма БМ,но не ме грабна.Съжелявам. Малко елементарничък ми се стори.Извинете.
Ако не беше Бу можеше и да не го изгледам докрай.  Само Бурак имаше истинска роля , Мурат си пее и прави реклама , а Аслъ се хилише доста тъпо.Както и да е ,само мое си е мнението.Сценария като замисъл -съдбата на едно момче останало без майка на 5г е много интересен ,но не го развиха много добре , но въпрос на виждане.Циганията ми дойде малко  повече.
Имаше и моменти на които се смях от сърце.

Приятен ден.

# 711
Себи Heart Eyes Heart Eyes
 newsm78 : Виновниците за класацията - 10 най-секси newsm78 са известни Wink Малките снимки Peace

И за да не стане - объркване Wink под снимката на ФЕ - споменат БУ и обратно  Wink
Скрит текст:
Даже разлика в числата няма  Wink  ooooh! ooooh! ooooh! Както при нашите избори и формата на бюлетините ooooh! ooooh! Гледаме числото - без да се "вълнуваме" от - написаното ooooh! ooooh! Защото - не ни е - майчин език - просто ooooh! Не за друго Wink 

За Братята ако пиша - ще ми стане много Embarassed Embarassed С всичките си кусури - АСБ ме развълнува много по-вече. Но що се отнася до - развитие, израстване, надграждане....в бизнеса - Браво на Бурак Peace Ако гледаме на филмите му - като на продукт, стока - само адмирации Peace

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 22:00 от Ganaila

# 712

Сега сядам да пиша ,след като по-спокойно изгледах втората част на  БМ

и ще се извиня на всички ,които са харесали филма като цяло smihesorry smihesorry

Да филмът според мен по 5-звездната класация е 4 звезди и го дължи на  втората част.
Сценарият наистина  е много -добър -просто нещата от живота  и с това болно нещастно момиче отгледано без баща  филмът стана сериозен.

Две момчета отгледани без майка  и едно момиче отгледано без баща  съдбата събра по- най-сложния но вълнуващ начин.

Макар и късно братята ще имат "майка" , а сестра им големи братя и то какви....

Мурат си е певец и  даде максималното от себе си.
  Аслъ  е доста слаба в ролята си.
  Бурак си е Бурак -прекрасен в това различно амплоа на притеснителен ухажор.

Бащата.

Не мина без целувка , но нищо не ми трепна .Формално- професионална  беше Wink Wink Wink

Няма ви  и не се сърдя -неделя е и времето е прекрасно , но аз какво да правя като виждам това-онова и ми се иска да го постна Sunglasses

Красив и много вълнуваш мъж е Бу. Проблемът ми е  , че го искам само за Фе.Голям проблем,вярвайте ми Wink Laughing Wink Heart Eyes Wink

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 17:24 от sebilMM

# 713
Себи Heart Eyes БУ за нас стана - толкова вълнуващ - само благодарение на ФЕ Wink Без нея  - ще се слее в "тълпата" Wink

Всичко за Фахрие newsm78 Това ли е заглавието Thinking

Братята-  са си за харесване  Peace аз само казвам, че за мен АСБ е по-вълнуващ Peace Crossing Arms

Сега и вложените средства си личат. И операторът е именит и с голям опит. Режисьорът и той от сой. Ефектите му ефекти. Техниката също. Колко панорамни снимки има Peace Сценариста - търсен - още един негов филм излезе newsm78 ПР агенция наеха -  от най-добрите. Като прибавим и "химията" БУ - Боз. Добра работа и правилна преценка на нашия Бей Wink

Heart Eyes

# 714
Ето това е мъж мечта - готов на всичко да зарадва любимата. Знаех си, че ще направи необходимото да купи тази картина.  Hug Мисля си, че Фе му се отразява добре и на душевен и физически комфорт,  и на творческо мислене. В Братята си личи, както каза Гани, неговото израстване дори малко да е. Като цяло филмът на мен ми допадна заради свежия хумор, трогателната история със загубен родител и болно дете. Имаше от всичко в живота: погребение, сватба, смях,  сълзи, любов, прошка и разбира се хепиенд. Чудя се само защо са поканили Аслъ за ролята,  да не би по това време да е била вече с Мурат newsm78 много изкуствени любовни взаимоотношения с героя на Бурак, не че и той се беше постарал да се раздаде в тези сцени Wink

# 715
  • София
Добро утро, Момичета!  newsm51

Кафето  newsm47

И пожеланията за успешна и ползотворна седмица!  love001

Май е новичко  smile3503

Heart Eyes

# 716
Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes ,благодаря за горещото и силно кафе bouquetЩе започна седмицата бодра Laughing

Burak Özçivit,Fahriye Evcen'in tablosunu çizen ressamı arıyormuş. Tabloyu çizen ressam Karakhan Seferbekov Burak bey

Петя Hug и аз мисля ,че Бурак е доста променен и то в най- добрия смисъл на думата откакто са заедно  с Фахрие.По- спокоен , уверен  в действията си с много приятно поведение  с папараци ,журналисти , фенове.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 08:23 от sebilMM

# 717
  • Враца
Добро утро, момичета!!!  Hug Hug Hug

АлексHug Hug
Пия си истинското кафе с вас виртуални приятелки  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Като гледам тази калинка при кафето  - двора ни вчера беше пълен с летящи калинки - накъдето се обърнеш - калинки  Heart Eyes  Красота!  Heart Eyes

Петя Hug и аз мисля ,че Бурак е доста променен и то в най- добрия смисъл на думата откакто са заедно  с Фахрие.По- спокоен , уверен  в действията си с много приятно поведение  с папараци ,журналисти , фенове.

Нали знаете кога започна да се долавя тази промяна в Бурак - след Нова година - 2014 - тогава престана да се засвидетелства с Ч и някак си, като че ли започна да се чувства някаква сериозност в него - като на момче станало вече отговорен мъж.  Заедно ли са били вече, намерения ли са все още имали да са заедно - никога няма да разберем, освен ако не напишат автобиографична книга  Mr. Green, но това с Бурак е факт.
Може и за да бъде с Фахрие да си е наложил промяна в себе си, може просто тя да е била стимула да го направи, да се вземе в ръце, както се казва и да управлява този свой живот - и виждаме, че засега го прави много успешно.  (той преди това като че ли се е носил малко по течението на живота - каквото стане това  Thinking)  Много е важно да успееш да намериш правилния човек, който да е до теб  Heart Eyes Heart Eyes

# 718
  Не съм я виждала  Дано е нова Rolling Eyes

Не е ли едно и също момиче на двете снимки- newsm78

Защо ли ми се струва ,че "химията", "магията"  нещо куца.  newsm78 newsm78 newsm78

Като гледах целувката на Бу с Аслъ  в БМ я приех чудесно-професионално убедително изпълнение.

Това момиченце ме вбесява нещо #Crazy #Crazy :crazyeyesТова е! и за де не изпуша не гледам сериала.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 18:22 от sebilMM

# 719
  • Враца
 Не съм я виждала  Дано е нова Rolling Eyes
Не е ли едно и също момиче на двете снимки- newsm78

Едно и също е, Себи  Hug  От екипа на сериала е, а е била и от екипа на КСЩ - и снимката с Фахрие и Хилал е от времето на "Мурка"  Heart Eyes

Цитат
Интересное решение от Мурата Боза!

Касса фильма, в котором сыграл Мурат Боз , пробудила у певца аппетит!
Фильм с Бюшрой Пекин " Нус Богом" посмотрело 1 255 000 зрителей , а когда фильм "Брат мой" перешёл барьер 2 000 000 просмотров , Мурат решил податься в продюсеры.

ПОСЛЕ КОНЦЕРТА СКОНЦЕНТРИРУЕТСЯ НА ФИЛЬМЕ

Как сообщает журналист Зафер Чалышкан , Мурат Боз станет компаньёном "TAFF Pictures" в новом проекте. Певец договорился с фирмой на таком основании , что он будет продюсером-певцом.

Мурат Боз , спустя 5 лет , неделю назад выпустил альбом "Жанти". После концертов , Боз сконцентрируется на новом фильме.
Источник: https://vk.com/wall-1657033_670467

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 20:51 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт