Модни консултации - 22

• 86 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • тук-там
Чино - то е вид "пресукан" памук. Т.е, самото тъкане на памука е различно.  Стои по-стегнато и пада по....тежко? Нещо от рода на дънките, но не точно....

Как да нося черно, от много мека, естествена кожа сако? Над ханша е, вталено, но ще го нося разкопчано, с дънки или същите кожени панталони. Всичките ми ризи са по-груби като материя, а и няма много "място" под него. Копринен потник? А дължината? Обувките са байкър - ниски и високи до под коляното, оксфордки и едни Мери Джейн.  Фигура - перфектна. Laughing

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 22:52 от Wild_rabbit

# 16
  • София
По скоро ми харесва сакото.
Лично аз не бих го носила, тъй като предпочитат вталени. 
Но малко странно се получва при закопчаване? 
Реално и аз мислех, че чино е модел.
Харесва ми и на.мен съчетанието със сакото и.полата, само обувките наистина са.малко в повече заради каишките.

# 17
 Grinning  missNoir искренно се разсмях,повярвай на моето "краче" хич не стоят секси.Всъщност обувките съм ги носила само с панталон. Simple Smile

# 18
По повод снимката с костюма. Изваждането на яката на ризата над сакото  правилно ли е ? Знам, че майка ми винаги казваше, че трябва да е така. Но повечето снимки, които виждам вече. Ризата си е отдолу и не се вади яката й.

# 19
И аз съм против каишките, а и токчето на мен ми е високо( цял ден с него няма да издържа) . Сакото не ми харесва. За коженото сако - потник, тънка блуза стават като предпочитам да не ми е гол кръста. Мода мода ама здравето ми е Peace по важно 

# 20
Как намирате този вид
Скрит текст:
, според мен става за администрация.
Широчък е ханша и крака не си ги харесвам,но като се налага ...,не мисля ,че дълга пола е подходяща за делови вид.
Това е стандартен аутфит за офис, само прибери яката, смени обувките и си намери пола с нормална талия, а не паднала.

# 21
Ами според мен съвсем скоро при общото объркане относно chino, ще стане модел панталон, но не знам още кой точно. В hm.com като напише човек chino в търсачката, ще си покаже. Надявам се да не са сбъркали. Аз не съм експерт, но преди време търсех и аз един chino модел панталон и прозрях, че друга ключова дума ми трябва.

Беки, Аглая харесаха ми много полите. Относно белите кожени кецове от миналата година и аз имам такива (като ни заливат по магазините,  и не само)  Laughing И аз си мислех че чино е модел  Laughing май имам такива но хич не съм сигурна  Embarassed

happy m,  bouquet и на мен много ми харесват полите. Язък, че не нося поли....

Как намирате този вид
Скрит текст:
Широчък е ханша и крака не си ги харесвам,но като се налага ...,не мисля ,че дълга пола е подходяща за делови вид.

предполагам, че толкова може да се очаква от наложена униформа....
Като цяло ако не е това спуснатата от институцията униформа, би могло много да се работи върху визията.

# 22
Ами според мен съвсем скоро при общото объркане относно chino, ще стане модел панталон, но не знам още кой точно. В hm.com като напише човек chino в търсачката, ще си покаже. Надявам се да не са сбъркали. Аз не съм експерт, но преди време търсех и аз един chino модел панталон и прозрях, че друга ключова дума ми трябва.

Беки, Аглая харесаха ми много полите. Относно белите кожени кецове от миналата година и аз имам такива (като ни заливат по магазините,  и не само)  Laughing И аз си мислех че чино е модел  Laughing май имам такива но хич не съм сигурна  Embarassed

happy m,  bouquet и на мен много ми харесват полите. Язък, че не нося поли....

Как намирате този вид
Скрит текст:

предполагам, че толкова може да се очаква от наложена униформа....
Като цяло ако не е това спуснатата от институцията униформа, би могло много да се работи върху визията.
Ще се радвам да видя предложение за офис облекло,пък и не строго делово,но подходящо за фигурата с широчък ханш /около 110/

# 23
Обувките с каишки режат дължината на крака, освен всичко  друго. Иначе са секси, дам Wink.
Ана, добре ти се е получил офис тоалетът, подкрепям кикамора относно яката и ниската талия на полата.
А като имате официален дрескод, боти може ли да носите?

Иначе и аз съм офис служител, но мога да нося почти всичко, вътрешно се спирам за някои по-смели решения относно дължина на пола/рокля, а лятото когато нося сандали - не си позволявам да отида на работа със сандали, наподобяващи джапанки и такива с много отворени пръсти.

# 24
Скрит текст:
Ana, на тази снимка ханшът ти не изглежда нещо фрапиращо, но щом казваш, че ти е широк, според мен това е начин да го прикриеш:

както и такива рокли:

мисля, че и нещо подобно, което отвлича вниманието:

както и разкроените поли, но там е малко условно, защото с някои положението е страшно. Съчетани със сако от този модел (само него показвам, не съчетанието):

между другото е по-приятно според мен когато ръба на ръкава на ризата се подава леко под ръба на ръкава на сакото. Вече са ти казали, че тези обувки не ти правят комплимент - не само каишката, но и може да помислиш за друга форма на тока, която да отива по-добре на краката ти.

това ми попадна за Lunno momiche, ако съм я преценила добре:

Скрит текст:
а това са си някои мои лични предпочитания за из офисите (от онези, в които не може по пижама) и по работа:

http://cdn2.sortra.com/wp-content/uploads/2014/10/interview-office-outfit14.jpg

за тържество в офиса

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 01:12 от becky bloomwood

# 25
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/57/56/4b/57564b0998a2e … af733fb590969.jpg
Беки, това не ми се струва подходящо за млада жена.... Целият аутфит е някакси много бабебше, като почнеш от дължината, ботушите, чантата и завършиш с шалчето ала стюардеса Simple Smile.

# 26
За панталоните чино погледнах, че ми стана интересно. Първите мъжки са били от тази материя, правени са за военни и от там така е наречен и модела. Вече ги правят и от други материи. Поне според Уики.

# 27
  • Варна
Wild_rabbit ,
Аз не харесвам, когато e double leather, т.е и двете дрехи са кожени.
Не знам дали има такъв термин, взаимствах го от double denim. / гугъл показа, че има /
Копринен потник ми звучи много добре, ако ще се подава под сакото
с един -два пръста.
Харесвам ми и с байкър / ниските и високите/ и с оксфордки.
Чукнах в гугъл какви са обувките Мери Джейн - показа ми и ужасни резултати
и хубави също, и без тяхна снимка ме е страх да напиша "да " или "не "

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 09:42 от missNoir

# 28
Беки харесват ми предложенията ти за Ана с изключение на първото. Такава дължина оптически скъсява силуета и става за по високи хора. Изключвам палтата и зимните якета. Точно затова не ми хареса червеното сако

# 29
А защо никой не изказа мнение за лачените обувки.  Flutter Лачени кецове - голямо НЕ, но ми харесват такива, които са класически на ток, както и тип loafers. Има и някои симпатични боти, но не изцяло лачени, а само част от тях е.  Peace

Коженото сако ще ми е интересно да го видя. Хрумна ми - може ли да се слага над рокля например? И наистина, в никакъв случай не наслагавай кожа върху кожа.

Общи условия

Активация на акаунт