Модни консултации - 22

• 86 221
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
http://prikachi.com/images.php?images/635/8686635e.jpg
Днес малко импулсивно пазарарувах. Взех ето това камуфлажно късо яке/защото малкия има камуфлажни дрехи и си казах, защо не?/
И ето тези очила,по принцип не нося очила, но какво мислите? Пазарувах с детето и той не успя да прецени за очилата  Rolling Eyes
Има ли приложение това якенце,  или прекалено oldfashion и за някоя 20годишна ?
Не за якенцето, просто защото е много късо.
Очилата категорично не. Дори и на тази лоша снимка си личи, че са с кофти изработка... Или аз съм вманиачена на тема Ray-Ban, особено vintage-те и тази реплика направо ми бърка в очите.

Всички ботуши и боти, които мерих на Геокс, бяха уголемени с един номер.
Така или иначе ще ги търся за проба, защото на твоите крака ми изглеждат по-хубави, отколкото на снимки в сайтове.

# 676
  • София
Не разбирам от очила,  и не нося,  сигурно са копие. 
Друг път ще пазарувам с възрастен и разумен човек  Joy да ме побутне и да ме спре навреме

# 677
 Simple Smile Wind .  и да не ги носиш, прекарала си приятно

За геокс, всичко което имам тяхно си ми отговаря на номера

# 678
  • София
И на мен камуфлажа ми хареса, май почти само за това го взех.
Наистина с някоя рокля .. ох.
Благодаряяя.
Скрит текст:
lagent, вече си free agent, нали

Аз съм, да. Sunglasses

# 679
За първи път да ми харесат челси боти  Rolling Eyes. Тези на Кика. Сега видях снимките.
Аз свързвам челси ботите и подобни с мъжките модели, но в тези има женствена нотка.  Heart Eyes
Geox имат доста семпли, но много елегантни модели. И качеството им е добро.
А за номерацията - обикновено номерата им са умалени, не уголемени. Т.е. трябва да се поръчва с един номер по-голям от твоя.  Rolling Eyes

Джеокс са моя любима маркс обувки и нямам сезон без няколко чифта.
Размерите им (на италианските производители, поне в моя случай) са уголемени.
Според модела, има такива които и не пропускат.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 08:16 от Tsugumi

# 680
Не знам, възможно е за различните държави номерата да варират.  Thinking
Не искам да подвеждам никого...
Моят опит от Geox е, че трябва да купя един номер по-голям от моя, за да ми станат. На сина ми - също. Последните години съм мерила и купувала от Монреал - оф- или он-лайн.
А на детските, мисля че даже изрично пише нещо от сорта: "get 1 size larger - size runs small ".  Rolling Eyes
За дамските модели - може причината да е, че моделите им са по-теснички и затова да съм взимала с един номер по-голям.
А за да не пропускат - трябва да е указано на модела, дали са waterproof.
Затова, най-добре да се пробва на място.  Peace

# 681
kikamora челси ботите са разкошни  Heart Eyes Много ми харесаха и явно и аз ще бягам до магазина утре  Blush
Преди няколко месеца пробвах едни техни  кецове и за моя голяма изненада ми станаха 1  размер по-малки от моя номер  Thinking Затова лично аз мисля първо да пробвам (ако мога).

# 682
На ботите отдолу пише 37, а аз категорично нося 38. Не знам дали ги има по магазините, тъй като бяха в зимната им колекция и аз си ги купувах онлайн. Преди това обаче бях ги мерила в магазина и знаех, че ми трябват 37 размер. Моя колежка също си купи с мен онлайн и едвам я убедих да си купи 37 вместо 38. В крайна сметка и на двете ни станаха.

# 683
Да, разбирам. Сега погледнах и тези на детето, и те са с 1 размер по-големи. Rolling Eyes Ето, как човек може да се обърка...

Разгледах и малко из сайтовете. В някои, на детските пише буквално: "size runs small, order 1 size larger". А на дамските - "fits true to size". Което пак е объркващо, защото ето казахте, че са обикновено уголемени.
Така че, най-добре е първо да се пробва, ако няма вариант за лесно и бързо връщане. Аз например, за обувки, често поръчвам два поредни номера, или един номер, но с различна ширина, и после връщам единия чифт.

kikamora, със здраве да си ги носиш ботите. Супер са.
wind, и от мен не за якето. Заради дължината. Но така и така вече го имаш, и ако не можеш да го върнеш, пробвай с рокля/туника/блуза, която се разкроява от под бюста надолу. Преди много се носеха такива, но и сега също.

# 684
kikamora ако ги няма тук и реша да поръчвам определено ще се съобразя и ще взема 1 номер по--малки  Peace
Снощи намерих вторият модел, който kikamora е  показала във Fashiondays и там  пишеше, че трябва да се вземе половин номер по-малък от обичайния  Crazy
wind съжалявам, но дължината на якето и на мен не ми допада.

# 685
  • Варна
Понеже редовно ходя с такива боти, а си намирам трудно такива, които да ми харесат си купих два чифта.
От известно време умувам над това за два чифта от едни обувки Simple Smile
Имам едни челси, които се оказаха невероятно удобни
и естествено по-често тях обувам, вече втори сезон.
Обаче, прегъването на кожата над пръстите
е станало доста видимо в моите очи
и това малко ме дразни.
Намалени са и се чудя дали да си купя втори чифт,
но поне да бяха друг цвят, а то същия...

Вие имате ли обувки по два чифта, напълно еднакви?
И едните стоят ли в гардероба, докато другите напълно се амортизират
или ги менкате ? Wink

# 686
  • София
Нито обувки, нито дрехи имам еднакви. Не мога да я разбера тая философия.

# 687
  • София
И аз нямам, досега не съм попадала на нещо толкова прекрасно и незаменимо Simple Smile А и те нещата омръзват.
Виж, да купиш хубав и удобен модел в друг цвят, напълно го разбирам.

# 688
  • Somewhere far away
не бих си взела напълно еднакви.  подобен модел, може би , но не в същия цвят и не абсолютно същите. досадно е

# 689
Имам 2 чифта еднакви ботуши + 1 чифт, който е много подобен на тях. Еднакъв цвят и марка. Бих си взела още едни, независимо кой от двата модела, и така до безкрайност.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт