Модни консултации - 22

• 86 225
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз даже малко се дразня на себе си, че си купувам не баш еднакви, но подобни неща.
Примерно нещо като остарее, скъса се, аз го оставям.
Обикалям, обикалям по магазините, уж за нещо ново, уж модерно, а накрая пак си купувам нещо много подобно на старото!
Ама тя модата се върти. Гледам пак излизат на мода ризите с "попска" якичка.

# 691
  • Street of Dreams
Случвало ми се е преди много време да открия любим модел обувки, които съм имала преди, и да си ги купя пак,плюс едни бели маратонки. Един чифт дънки повтарям, като се износят или нещо се случи с тях - просто никои други  дънки не ми стоят така страхотно, това е моят модел. Имам също ужасния навик, като се колебая между два цвята на дреха, да ги взема и двата, стигала съм до 3.

# 692
Най редовно купувам еднакви обувки, или дънки! И за двете съм ужасно капризна и като намеря това, което ни харесва редовно се придържам към тях, докато не намеря други, които да ми харесват повече!  Имам едни любими боти, които вече е невъзможно да ги намеря, така че геокса ще ги замени.

# 693
  • ...на безопасно
Да, имам три чифта сандали. Един модел, но в сиво, кафяво и оранжево.
Лятно сако с 3/4 ръкав на Бобо Зандер също в два различни десена. Мисля, че още нещо ми се намира, но все в други цветове.

Позволявала съм си го, защото са били на супер намаление нещата.

# 694
  • в Кошера
Вие имате ли обувки по два чифта, напълно еднакви?
И едните стоят ли в гардероба, докато другите напълно се амортизират
или ги менкате ? Wink

Оооо, имам запаси. От бельо  Mr. Green, кецове  Grinning, дънки и парфюми.  Heart Eyes Grinning Чакам моментното да свърши курса и тогава вадя новото.  Peace Или пък, ако се влюбя в някоя дреха, примерно, я купувам в няколко цвята.  Mr. Green
Вкъщи са ми сложили етикет "луда" заради горното, но хич не ми дреме. Така ми е спокойно на душицата.  Mr. Green Laughing Joy

# 695
  • Велико Търново

Вие имате ли обувки по два чифта, напълно еднакви?
И едните стоят ли в гардероба, докато другите напълно се амортизират
или ги менкате ? Wink

Четвърто поредно лято ще си поръчам чифт сандали, които толкова много ми харесват и нося с удоволствие. Подметката им е червена/сандалите са черен лак на ток/ и по някое време на лятото се изтърква и аз се дразня и в края на сезона хвърлям Blush

п.п. понеже ме знаеш каква съм кукувица, няма да си изненадана Mr. Green

# 696
  • София
Сега се сетих, че бельо купувам по няколко бройки, чифта. Ама те така си вървят в комплект.
Потници, гащи, чорапи.

Много бавно загрявам. Сега се сетих за две летни рокли - първо си взех сива, после черна.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 17:33 от Free Agent

# 697
  • Австрия
Когато намеря нещо, което да ми харесва много (т.е. да е удобно, качествено, добре стоящо и пр.) купувам по няколко  Peace За бельото - ясно, за обувки и чанти имам еднакви модели в различни цветове, също панталони и блузки.. като броят им е 3+.. например в мента, бледо розово, бледо жълто, фуксия, гълъбово, ръжда..  Joy

# 698
За дрехи се форсирам да избягам от това да са почти еднакви, въпреки че и аз
често заглеждам сходни неща. Но за обувките - не биха го разбрали хора, които имат стандартен крак. Това ми е най - омразното нещо, защото имам широк крак отпред и намирането на обувки винаги е пълно с досада, мрънкащ персонал, и купища мерене и обикаляне.

# 699
  • тук-там
Има определени марки дънки, които ако хвана на намаление, купувам от модела, който ми пасва по няколко цвята - светло, тъмно, изтъркано - каквото има от моя номер. Laughing
Друго еднакво, освен бельо май нямам. newsm78
Е, не броя Конвърсите - но те са различни цветове и материи също. Иначе моделът си е един и същ.

# 700
Здравейте, предстои ми абсолвентски бал и се чудя с каква рокля да съм? Нямам никакви идеи, по принцип смятам, че не трябва да е нещо толкова официално. Иска ми се после да я нося за различни поводи. Същото е и за обувките - твърдо съм решена да си купя такива, които ще са по-ниски и удобни и после ако ми се наложи да обуя. Не някакви абсурдно официални, неудобни и изискващи дето ще стоят прибрани (като тези от бала ми например). Харесала съм си 2 чифта, но ми се виждат доста скъпички, имайки предвид, че ток не нося и колкото и да са ми красиви няма да ги скъсам от носене.
http://www.stradivarius.com/bg/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0 … .html?colorId=105
http://www.bershka.com/gb/shoes/woman/new/tied-heeled-sandals-c1 … 1696p6887110.html

# 701
От вид примерно обувки балерина, риза класически модел имам цветове , но не на една марка.

Невито, според мен първо роклята, ако си решила тези обувки, трябва да търсиш рокля с която да ги носиш

# 702
  • В полите на Пирин планина
Имам един и същ модел панталон в 4 цвята. Харесвам се как ми стои, удобен ми е и нося всичките бройки с най-голямо удоволствие. Следя и за нови цветове - пак бих си купила  Grinning.

Имам и блузи в сходни модели.

nevituuu , тези сандали са много интересен модел. На мен цветът ми е малко трудно съчетаем, просто, просто защото предпочитам сиво-синьо-черно-бордо ... Не е нужно да си с някаква супер официална рокля.

# 703
То за роклята е ясно че трябва да е първа...за съжаление Grinning
Но досега не попаднах никъде на нещо, което ми допада, просто ми се иска да я видя и да си кажа: това е! Praynig
Но каквато и да е, се надявам да си пасва с тези обувки. Смятам, че цветът е универсален и с много неща може да се комбинира. По принцип много обичам кафявото и винаги към него си залитам, въпреки че единия модел ги има и черни.
Единствено тази рокля позагледах:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0375376006.html
Но ме е страх да не изглеждам като баба с тая дантела. На модела е много красива, но нали знаете на живо...пък я няма в магазините на ХМ да я пробвам.

# 704
Няма и наличности от тая рокля, само 34 размер е останал, с обувките не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт