Модни консултации - 22

• 86 209
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
То за роклята е ясно че трябва да е първа...за съжаление Grinning
Но досега не попаднах никъде на нещо, което ми допада, просто ми се иска да я видя и да си кажа: това е! Praynig
Но каквато и да е, се надявам да си пасва с тези обувки. Смятам, че цветът е универсален и с много неща може да се комбинира. По принцип много обичам кафявото и винаги към него си залитам, въпреки че единия модел ги има и черни.
Единствено тази рокля позагледах:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0375376006.html
Но ме е страх да не изглеждам като баба с тая дантела. На модела е много красива, но нали знаете на живо...пък я няма в магазините на ХМ да я пробвам.

Роклята е хубава и няма да изглеждаш като баба,но сандалите който си показала по горе не мисля,че са подходящи за нея.От делно ми харесват,но заедно не бих ги съчетала,както и цветово.
От двата чифта Берешката повече ми харесва.

# 706
  • София
Канена съм на 2 цели две сватби юни месец.
Имате ли предложения ,които не изискват високи токчета и къси поли и панталони?
Скрит текст:
ако може и без балеринки-пантофки
 Не съм била на сватба, последната беше преди 7години.

# 707
Имам ботуши еднакви модели, но в различни цветове. Тези например ги имам в още един цвят.. Имам и боти с еднакви подметки, но нагоре са различни модели. Търся основно удобството.

nevituuu, сандалите са хубави, роклята също, но не ги виждам заедно, а това много рядко го казвам.

# 708
Невитууу, евентуално можеш да ги съчетаеш с кожена пола и някаква риза  Peace.

# 709
Много ви благодаря за отзивите! А не съм се замисляла за съчетанието на обувките с роклята, просто ги разглеждах отделно. Но ще го имам предвид. Мислех си и за дълга рокля, защото няма да му мисля много за обувките и може да заложа повече на удобство, от колкото на красота.

# 710
  • Варна
Благодаря ви Simple Smile
Ще взема да ги поръчам,
че са без пари за естествена кожа.

# 711
  • Варна

Вие имате ли обувки по два чифта, напълно еднакви?
И едните стоят ли в гардероба, докато другите напълно се амортизират
или ги менкате ? Wink

Четвърто поредно лято ще си поръчам чифт сандали, които толкова много ми харесват и нося с удоволствие. Подметката им е червена/сандалите са черен лак на ток/ и по някое време на лятото се изтърква и аз се дразня и в края на сезона хвърлям Blush

п.п. понеже ме знаеш каква съм кукувица, няма да си изненадана Mr. Green
Стана ми интересно какви са сандалите? Онлайн ли ги купуваш да ги видим Simple Smile

# 712
  • Велико Търново
Тони, нищо особено не са, но на мен ми харесват. Първите са купени през 2012  Blush
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3664455975454&set=a. … ype=3&theater
направих снимката публична

# 713
  • Варна
Тони, нищо особено не са, но на мен ми харесват. Първите са купени през 2012  Blush
Mного са хубави. Ти също си много хубава Simple Smile

# 714
  • Велико Търново
Благодаря! Сандалите са от Роберто Заго/он лайн имат/ и са за 64.00-65.00 лв

# 715
  • Street of Dreams
Кафевите сандали не са подходящи за какъвто и да е бал. Помисли за затворени на пръстите обувки. Полу-официални рокли също има къде-къде по-хубави.

# 716
Неви, внимавай ако избираш от Бершка - 2 чифта обувки имам от там, които бяха около 60 лв и изкараха по месец, а аз съм човек, който пази. Дантелата не е бабешка. Вземи си каквото ти е кеф, на моя абсолвентски бал имаше момичета и с дълги рокли с летен десен, с подходяща прическа и бижута може да изглежда достатъчно елегантно.

# 717
  • Варна
Времето работи в твоя полза  bouquet

# 718
Така, по-горе показаните сандали са тотално неподходящи за абсолвентски бал - готини са да, но предразполагат към по-кежуъл стил.
Иначе дантелената рокля никак не ми допада. Като цяло този тип кройка по тялото/bodycon ми стои доста чалга, следователно неподходяща за където и да е.
Както по-горе посъветваха - заложи на обувки със затворени пръсти, това е стандартът за официални събития. Но разбира се - първо рокля, после обувки.
И един съвет - обувките от всички брандове на групата Inditex са изключително некачествени, а държат високи цени. Освен ако не са около 20-30 лв, по-добре да се пропуснат. За същите цени, от марки, специализирани в изработката на обувки, могат да се намерят далеч по-качествени неща.

# 719
Кафевите сандали не са подходящи за какъвто и да е бал. Помисли за затворени на пръстите обувки. Полу-официални рокли също има къде-къде по-хубави.
И на мен ми се струват прекалено неофициални, но зависи все пак от цялостния тоалет.

От нищо не си купувам две еднакви бройки, аз така или иначе си пазя и нося нещата ужасно дълго време. Еднакви неща имам само от “консумативите"/staples- потници с тънки презрамки, които нося под блузи, бели тениски, бельо и чорапи.

Обувките на Geox за мен си отговарят съвсем точно на номера - купувани в Европа- не ми пропускат, но и нямам техни ботуши. Кларкс например ми се струват леко смалени, не цял номер, но усещам лека разлика (  купувани извън УК).

Общи условия

Активация на акаунт