Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 12

• 63 855
  • 791
  •   1
Отговори
# 405
Срещнах един с фамилия Паричков.
Имам комшия с тази фамилия. Отначало ми беше странна и дори смешна, сега - не ми прави впечатление.

# 406
Ною и Мънчо

# 407
Ад позновам една бабка с име Зинка, а внучката на вея кръстена е Зорничка.

# 408
Ей сега научих за едно бебче, кръстено Денерис  Simple Smile

Иначе имаме съседка Тена (Тенче на галено), покрай Гергьовден се присетих и за прабаба ми Георгица  Heart Eyes , а в градината на голямата дъщеря има една Цветилена, както и една Свея.

# 409
  • Нейде из лудите гори...
Ей сега научих за едно бебче, кръстено Денерис  Simple Smile

Крайно време беше да изкочат бебета с имена от троновете Simple Smile Някак си го очаквах Simple Smile

# 410
Преди 2-3 години в Америка имаше бум на името Khaleesi. Странно защо не Денерис, но явно Калеси им звучи по-добре.

# 411
Сега се сещам, че много харесвам двойните имена, като Анна-Мария или Мария-Магдалена.

# 412
Катина,Велмира

# 413
  • Най-красивата страна
Калица

# 414
  • Нейде из лудите гори...
НЕлия и Йова, момичета на по 25

# 415
  • София
Имам братовчедка Цветалина. А днес разбрах, че едно момиченце от площадка се казва всъщност Джорджия, а не Георгия както си я знаехме всички... И да живее Фейсбук отново, сега видях името Вячеслав. А по повод Йова- имам прабаба Йова и леля Йовка, също и леля Йона, по нашия край са напълно нормални имена.

# 416
Вячеслав е руско име,познавам един доктор Вячеслав в Бг

# 417
  • София
Ей сетих се и за друга моя леля- Миланка! Една приятелка винаги се шегуваше като спомена името на леля ми и казваше "леля ми ланка".

# 418
  • София
Прадядо Гълъб
Прабаба Велика /лека им пръст/

# 419

Общи условия

Активация на акаунт