Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 12

• 62 210
  • 791
  •   1
Отговори
# 60
дете ИваИл /не Ивайло/
Гълъб - мъж на 50+
Жетина /на дядо Живко и баба Тина/-на около 8-10г е
Айгюн е турско и става и за мъж и за жена
Трендафка-на 60г
Корнелия Дучева-беше ми учителка по изобразително изкуство в началното училище

# 61
Тонислава-съученичка ми беше
Марчело-син на позната
Амбър-дъщеря на позната
презиме и фамилия при всичките-типично български...

# 62
  • Countryside
Корнелия и аз познавах, беше ми съседче в детска възраст, но някак не ми е странно. Имах и една приятелка в детството си - Теофана, беше ми много странно име, не съм го срещала втори път досега и продължава да ми е странно.
Като заговорихме за презиме - можело децата да се записват с бащино име без -ов/ев, онзи ден гледах в класирането за ясла/ДГ:  Александър Виктор и веднага след него Александър Викторов  Joy

# 63
  • Варна
Преди малко чух името Чанка. Имах състудент Жарко и запознаването ми с него беше леко нелепо. Преди да се срещнем, вече се бях запознала с други колеги - Адриана (която се представи като Ади) и Константин (който също избра да се представи с Косьо). Ръкувайки се с Жарко, той ми казва: - Аз съм Жарко. А аз: - А как ти е цялото име? Смешно, но ми е спомен за цял живот.

# 64
  • София
В училище в съседния клас имаше едно момче Щильон. Може и да съм го споменавала в темата.

# 65
Планимир  newsm78

# 66
Теослав  Rolling Eyes

# 67
Изпуснала съм ви. Засега нямам странно име, с което да допринеса за темата.

# 68
Виолена, няколло пъти го чета като Волена.

# 69
Сетих се за Виолин! -мъж около 35-45г
Весалена /на баба Веска и баба Ленка/-приятелка от детските години ми е,сега вече жена на 27г

# 70
Еленита 20г.по-скоро рядко срещано,отколкото странно име.Жена на средна възраст Капка и мъж с името Запрян

# 71
Витан - мъж на средна възраст. Ударението е на "а".

# 72
Алиция новородено Simple Smile
Имах съученик Витан, още тогава беше странно за мен това име

# 73
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък имах съученик Денко и друг Ганчо.

# 74
  • Варна
Замислете се колко хора носят фамилията Ганчеви. Ганчо и Ганка са си били доста разпространени имена едно време. Вече са остарели, но не бих ги окачествила като странни и необичайни.

Аз пък имах съученик Фидан.

Общи условия

Активация на акаунт