Малки Сладки Лъжкини - Тема 12

• 45 609
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Е то в тоя сериал ги убиват и след 10 серии се оказват живи. Хич не им вярвам вече  Thinking

# 661
Скрит текст:
За мен Алисън винаги си е била един вид злодей, но пък и момичетата са едни... кифли...  ooooh! Тоби винаги ми е бил най-смисленият герой от цялата история! Жалко, че той точно ще плати цената, но то пък така както се развиват нещата... май-трябваше още преди време да го ... гътнат  Whistling Иначе симам чувството, че след зимната почивка няма да имам силата да го довърша сериала... не че ще ми липсва де  Tired

# 662
Нали имаше спойлер, че ще има сватба-те ще са  Joy
И това съм го пропуснала.

На мен Ария ми е любимка,та се радвам за нея,оше от сезон 1 тя с Езра са ми любимата двойка,на пук на масата хора тук  Crazy Но съм свикнала да съм различна hahaha
Радвай се душко, само твои са. Laughing Езра не мога да го понасям, Ариата и нея, от момичетата тя ми е най-нелицеприятна.

Скрит текст:
Не ща Тоби да умира, баси. Както и вие писахте тъкмо си устрои живота и......  Алисън е кучка, да, накрая да не стане точно така както е в книгата и тя да е движила наистина конците? Въпреки че ми се иска да е някое от момичетата, да има драма.

Скрит текст:
хм, да, има логика. Като за финал им трябва нещо разтърсващо. Да е някое е от момичетата е може би прекалено брутално, а Тоби е подходяща жертва. Май ще трябва да се подготвям психически, че аз винаги съм била най-вече Споби фенка.
Може да се случи преди голямата зимна почивка. Аз лично безпроблемно бих се лишила от Алисън, освен ако не мислят да я правят злодея в основата на всичко.
Скрит текст:
Демек да убият някое от момичетата ли? Не мисля, съгласна съм с мнението ти иначе. Ако ще убиват някой не може ли да е Езра?  Laughing Пламо, не се ядосвай, имаш си Ник. Hug Тоби не го харесвам визуално, но пък харесвам ролята му. Кейлъб и Хана очаквах да се съберат, ако е верен спойлера, но какво ще стане със Спенсър?

# 663
  • Gotham City
Би било яко
Скрит текст:
за драматичен ефект следното: Сватба. Ария и Езра се женят. Когато отчето стига до "...да го каже сега или да замълчи за винаги", Черната вдовица става от мястото си и застрелва Езра та-да-да-дъъъъъм, оказва се, че тя, Черната вдовица, всъщност е Никол, която е още влюбена в Езра....
Почвам да изтрещявам покрай този сериал....

Харесва ми, че Алито пак започна да показва кучката в себе си, в последния епизод имаше наченки, в които се показа старото Али, такава я харесвам  Twisted Evil

# 664
Да, да, добър сценарий. smile3546 Joy

# 665
Така и не разбрах, Ария прие ли предложението за брак?

# 666
Не даде отговор, само се пулеше, точно така свърши епизода, нали? Ще го приеме. Rolling Eyes

# 667
Че тя Ария и да не се пули пак опулена си ходи...  Whistling

# 668
# 669
# 670
# 671
Що се нервиш? То се знаеше. Laughing
Тая новата на Емили коя е?

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 22:56 от Ивекс

# 672
Съвсем забравих кой е Ноел и какъв го дири? Simple Smile

Лесбитата не са ми интересни.

Новото ченге го бива, ама много нисък бе.

Хареса ми теорията, че Тоби може да е замесен.

И аз мисля, че Никол ще е жива и ще има изненади. Ще се опита да им провали сватбата сигурно.

А кой искам да умре ли, няма да ми е мъчно за Ария. Joy

Дано онзи спойлер не е верен.

# 673
Понеже в щатите е пълно с психопати, аз очаквам да се яви някой психопат на сватбата и да утрепе всичките лъжкини... За да няма шанс за продължение...

# 674
Да се считам ли за психопат? Laughing
По-скоро ММ, той поне цял живот е живял там. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт