Избор на телефон

• 426 685
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 150
Аз имах предвид, че всеки телефон е добър в едно или друго и не може за мен задето тези са от ниския клас да ги наричаш "пръчки", нищо че не е Айфон или Самсунг S8. Но все пак благодаря, просто това е неадекватно.  Peace
Вероятно не си наясно, че това е общ жаргон за телефони от по-нисък клас. Както и да е. Купи си каквото искаш, но от посочените Моtо  G е най-читав.
Може в БГ мама да се използва, ама чак пък общ  Rolling Eyes

# 151
Аз имах предвид, че всеки телефон е добър в едно или друго и не може за мен задето тези са от ниския клас да ги наричаш "пръчки", нищо че не е Айфон или Самсунг S8. Но все пак благодаря, просто това е неадекватно.  Peace
Вероятно не си наясно, че това е общ жаргон за телефони от по-нисък клас. Както и да е. Купи си каквото искаш, но от посочените Моtо  G е най-читав.
Може в БГ мама да се използва, ама чак пък общ  Rolling Eyes
Точно общ си е  Peace

# 152
Пръчки?  Joy Това за пръв път го чувам...

# 153
В нашия край им викаме "трошки" или "куча марка" Laughing

# 154

Като моето Meizu?  Thinking

# 155
Ама ти с тва китайче ли си? Май е добро.
Еми в София така викаме или поне аз  Peace

# 156
Ама ти с тва китайче ли си? Май е добро.
Машинката е перфектна. Единственото което успява да го стопли е Waze

# 157
За първи път го чувам Rolling Eyes

# 158
В нашия край им викаме "трошки"

Като моето Meizu?  Thinking
Не беше ли с Elephone?
П.П. Оправих ти цитата, че грешната част беше цитирал. Не ми благодари. Wink

# 159

Тц! Elephone е в ръцете на дъщеря ми.

# 160
  • Мадрид / София
Китайчетата доста се стараят и напреднаха много в техниката. Още има да изкусуряват някои моменти, но като цяло вече не са това, което бяха в началото.

# 161
Kwotsen, аз горещо бих ти препоръчала Huawei. Peace
Моят е същия, имам го от около година, много съм доволна. Това за батерията му не е вярно, защото по стечение на обстоятелствата го използвам  като рутер и ползвам нета от сим картата на лаптопа и на таблета. При това целодневно ползване като рутер, досега да му се беше изпължила батерията, но си е много добре. Бърз е, 4g, прави много хубави снимки за този ценови клас. Аз го купих за около 150 лв. в брой с договор, за тази цена е перфектен.
Ти си избутал със Самсунгчето двете години, аз едно старо едноядрено Lg го ползвах пет години и сега е пенсиониран заради този, но иначе нищо му няма Simple Smile

# 162

Тц! Elephone е в ръцете на дъщеря ми.
Ти дъщеря ли имаш  Shocked

# 163
Joy Joy Joy На 20+ години

# 164
  • Майна Сити
kwotsen, след като нямаш възможност за хубав телефон (и не говоря за айфони и галакси S7), защо не напишеш колко пари отделяш за телефон, пък ние да ти изберем нещо наистина читаво? От изброените модели, някак си само ако са подарък бих ги приела и то от учтивост. Иначе ако наистина между тези е възможността за избор, то бих заложила на Moto G.

А колкото до резолюцията "която нямала значение" - пробвай се да погледнеш таблет Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (7 инчовия) и ако издържиш погледа да ти е забит повече от 4-5 минути, без да те заболят очите, значи наистина резолюцията за теб няма значение...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт