Избор на телефон

• 426 696
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 135
А за резолюцията ми е все едно. Такива неща не ме засягат, да не съм пенсионер?
Вижда се, че не разбираш от телефони.
Ами аз никога не съм се и замислял за резолюцията, защото не ми е била проблем, нали пак си виждам каквото искам да видя - за мен другите неща са по-важни

# 136
А за резолюцията ми е все едно. Такива неща не ме засягат, да не съм пенсионер?
Laughing
И на мен ми е любопитно какво точно искаш да кажеш с това?! Аха, ти написа междувременно. Само да ти кажа, че на по-тъпите телефони слагат тъпи дисплеи с ниска резолюция. Нататък ти си решавай. Няма общо с пенсията Mr. Green

# 137
Е закво са ти такива телефони, по-добре си вземи Nokia 3310 - пак виждаш какво правиш  Peace Peace

# 138
Резолюцията за мен НЕ Е важна характеристика за избор на телефон. За мен са важни RAM, място, процесор, евентуално камера и някакви екстри. То вие съвсем на подигравка го обърнахте Crazy

# 139
То вие съвсем на подигравка го обърнахте

Защото сам си противоречиш.

# 140
Какъв процесор и екстри, с читава батерия, очакваш в телефон, на който са сложили скапан дисплей?!  Rolling Eyes Че и камера читава искал! За какво ти е, като изображението ще е кофти при дисплей с никаква резолюция? Laughing Ти верно нищо не разбираш от телефони, не е лошо да търсиш адекватни съвети и да се вслушваш в тях, а не да си даваш парите за боклуци! Но пък всеки има право да си харчи парите както намери за добре, дори и за боклуци! Нали трябва да има всякакви хора, за да си пробутват търговците стоките... Mr. Green Joy

# 141
Резолюцията за мен НЕ Е важна характеристика за избор на телефон. За мен са важни RAM, място, процесор, евентуално камера и някакви екстри. То вие съвсем на подигравка го обърнахте Crazy
Резолюцията е важна, ако не искаш да виждаш квадратчета по дисплея. Колкото е по-висока резолюцията, толкова е по изгладена картината.
Подходящо четиво! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0% … D1%82%D0%BE%D1%80)

# 142
Извинете, но не всеки има купчина пари в портмонето, че да си купи най-новия телефон. И докато вие може и да имате, то доста хора могат да си позволят най-много един телефон с ниска резолюция, щом е тоооооолкова важна... Имал съм телефони и с по-ниска и всичко се е виждало хубаво и изчистено. Затова за мен резолюцията не е от такова голямо значение, а други неща са по-важни. Даже една приятелка има Lenovo A Plus и всичко си се вижда много добре въпреки ниската за вас резолюция Crazy
Добре де, поисках ви съвет за телефон. Така и не казахте кой е най-добър, което беше основното, а ме карате да споря за някаква си резолюция. Щом ви казах, че тя за мен НЕ Е важна, не можехте ли да ми дадете съвет според търсените от мен характеристики?! ooooh!
Резолюцията е важна, ако не искаш да виждаш квадратчета по дисплея. Колкото е по-висока резолюцията, толкова е по изгладена картината.
Подходящо четиво! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0% … D1%82%D0%BE%D1%80)
В посочения от теб линк няма никакво четиво

# 143
Който и да вземеш не очаквай да го ползваш дълго време, това е моя съвет  Peace

# 144
Добре де, поисках ви съвет за телефон. Така и не казахте кой е най-добър, което беше основното...

От тия пръчки, които си посочил, си вземи това, другите не ти трябват.

Здравейте! На 25 юли ще си купувам нов смартфон,обаче не знам какъв.
Изборите ми са:
1. Moto G 16 GB (от сайта на Виваком)

# 145
Добре де, поисках ви съвет за телефон. Така и не казахте кой е най-добър, което беше основното...

От тия пръчки, които си посочил, си вземи това, другите не ти трябват.

Здравейте! На 25 юли ще си купувам нов смартфон,обаче не знам какъв.
Изборите ми са:
1. Moto G 16 GB (от сайта на Виваком)
Благодаря за съвета, но нямам пари за Айфони и тем подобни. Пък ти ако имаш, си купувай, ама си запази останалото за себе си. Peace

# 146
Искаше съвет кой да избереш, нали? Посочих ти. Аз съвети не съм ти искала, така че не ми давай. Stop

# 147
Но имай едно наум- от такъв клас телефон да ти държи 2 години не ми се вярва, може, но ако го използваш само за обаждания.
Иначе и аз бих избрал Мотото.

# 148
Искаше съвет кой да избереш, нали? Посочих ти. Аз съвети не съм ти искала, така че не ми давай. Stop
Аз имах предвид, че всеки телефон е добър в едно или друго и не може за мен задето тези са от ниския клас да ги наричаш "пръчки", нищо че не е Айфон или Самсунг S8. Но все пак благодаря, просто това е неадекватно.  Peace
yess, ще го избута. Щом с едно 3,5' Самсунгче избутах двете години, че и повече, и още работи, то тези ли няма.  Simple Smile И далеч не ползвах Самсунга само за звънене. Той горкичкият се побърка от моето човъркане, та накрая почна да набира номера 5 минути след натискане на бутона Crazy

# 149
Аз имах предвид, че всеки телефон е добър в едно или друго и не може за мен задето тези са от ниския клас да ги наричаш "пръчки", нищо че не е Айфон или Самсунг S8. Но все пак благодаря, просто това е неадекватно.  Peace
Вероятно не си наясно, че това е общ жаргон за телефони от по-нисък клас. Както и да е. Купи си каквото искаш, но от посочените Моtо  G е най-читав.

Общи условия

Активация на акаунт