Избор на телефон

• 427 653
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 120
Моят договор изтече тези дни и си го поднових и като на шега едно телефонче 😇
Самсунг Галакси а03s.
Платих го направо целия в кеш.Бях се настроила за телефон на изплащане на  вноски, но щеше да излезе повече конкретно този.
До сега съм нямала Самсунг 😇😇😇(sony,lg,nokia)
Някой има ли този модел,доволни ли сте?😇

# 3 121

Благодаря!
Точно на този съм се спряла като модел.
Живея в Чехия. Цената му в момента тук е около 850лв.
Не знам в България колко струва.
Началото на февруари месец излизат по - принцип новите модели на всички марки, и се надявам да падне доста цената. Не ми е спешно. Ще го изчакам Relaxed
Xареса ми водо и прахоустойчив и Стъклена предна част Gorilla Glass 5.
Не ми харесва ,че е голям 6,5 исках по- малък, пластмасовия гръб... нооо.. няма идеален телефон винаги нещо липсва.Relaxed
Голям проблем ми е като си купя нов телефон - настройките докато му направя - нищо не разбирам - пълен индианец съм.
 Ще поискам помощ от Вас - надявам се да ми помогнете Relaxed

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 16:07 от linkamlinka

# 3 122
  • волно калдъръмче
Аз съм с него. Повече от доволна съм. Взех го на черен петък от Емаг за 555 лева. Пластмасовият гръб е много гладък и предполага често изпускане. Един силиконов кейс и нещата си идват по местата.

Ще трябва да се примириш и с това, че при разговор хората, които са близо до теб, ще чуват какво ти говорят по телефона. Ако е поверително, лепиш го до ухото или се дистанцираш.

Снимките са невероятни. Рядко има телефони с толкова живи цветове и реални изображения. Функциите за разкрасяване са съвсем реалистични и в същото време достатъчно впечатляващи.

Дават, че е с една от най-добрите макро камери, предвид че имаш отделен обектив за макрото. Със стария телефон правех прилични приближени снимки. С този опитах няколко пъти, но явно не мога да нацеля осветлението, че да се получи добре. Продължавам да търся вдъхновение.

Не знам с какъв смартфон си била преди. Аз четири години бях с един Huawei lite. Няма как да не се кефя на този.

# 3 123
  • в 1001-та нощ
Моят договор изтече тези дни и си го поднових и като на шега едно телефонче 😇
Самсунг Галакси а03s.
Платих го направо целия в кеш.Бях се настроила за телефон на изплащане на  вноски, но щеше да излезе повече конкретно този.
До сега съм нямала Самсунг 😇😇😇(sony,lg,nokia)
Някой има ли този модел,доволни ли сте?😇

Честита придобивка, пожелавам ти хубави мигове и радост с него 😇

Благодаря!
Точно на този съм се спряла като модел.
Живея в Чехия. Цената му в момента тук е около 850лв.
Не знам в България колко струва.
Началото на февруари месец излизат по - принцип новите модели на всички марки, и се надявам да падне доста цената. Не ми е спешно. Ще го изчакам Relaxed
Xареса ми водо и прахоустойчив и Стъклена предна част Gorilla Glass 5.
Не ми харесва ,че е голям 6,5 исках по- малък, пластмасовия гръб... нооо.. няма идеален телефон винаги нещо липсва.Relaxed
Голям проблем ми е като си купя нов телефон - настройките докато му направя - нищо не разбирам - пълен индианец съм.
 Ще поискам помощ от Вас - надявам се да ми помогнете Relaxed

Откровено казано - не очаквам цената драстично да падне, освен, ако не е специфика на местния пазар. За настройките ще помагаме - само дай знак, като е необходимо Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 12:36 от a.l.e.n.a

# 3 124
Благодаря 😇вчера открихме че зарядното му не става на сегашните ни телефони(Нокиа,Самсунг),здраве да е

# 3 125
  • в 1001-та нощ
Вероятно са по-стари, тъй като от няколко години се използва този нов тип. Има преходници, ако се налага:

# 3 126
Може ли да ми препоръчате телефон с хубава камера до около 600-700лв? Попринцип искам да е под 6 инча, но и малко по-голям става. До сега бях с huawei p20, но е на 3 години и започна на размазва снимките и леко забива.  Гледах huawei nova 8 и 9, какво ви е мнението за тях?

# 3 127
  • в 1001-та нощ
Почти няма предлагане на толкова малки телефони. Средно са около 6,4 инчови. Новите телефони на Huawei са без услугите на Google. Вероятно това няма да ти допадне, ако вземеш някой от nova моделите. Доста фенове се отказаха от марката по тази причина.

# 3 128
До колкото разбрах вече повечето приложения ги има и за huawei магазина. Така ли е?

# 3 129
  • в 1001-та нощ
Не става въпрос за това от къде да се изтегли едно приложение, а че повечето популярни приложения са базирани на GMS, услугите са интегрирани в тях за различни функционалности - за навигация, плащане и т.н. За да работят тези приложения коректно - телефонът трябва да има инсталирани тези услуги.

Вземи някой от новите телефони, ако ти върши работа в този си вид - значи всичко е точно. Ако не става - го продаваш и си взимаш телефон с Android и GMS.

# 3 130
А каква е разликата между samsung galaxy а52s и samsung galaxy а52?

# 3 131
  • волно калдъръмче
А каква е разликата между samsung galaxy а52s и samsung galaxy а52?
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kz0eYvRJ3Kw

# 3 132
Здравейте,
много ще съм благодарна, ако ми помогнете в избора на телефон. Бюджетът ми е до 2300лв. Предишните ми 2 телефона са Самсунг Галакси и Айфон. Фен съм и на двете марки. В Епъл ми харесва  операционната система, а и камерата снима уникално, но ми липсват повечето безплатни и улесняващи “живота” приложения на Андроид. А за всяко елементарно приложение да плащам суми малко ми писна.
В момента съм набелязала Iphone 13 pro и Samsung Galaxy S21 Ultra. Скоро излиза и  Galaxy S22 ultra, но като визия въобще не ми допада, като го гледах на предварителните ревюта. Надявам се вие да ми помогнете в дилемата. Наистина ми е много трудно да преценя на кой модел да се спра, колкото и ревюта и сравнения да изгледах.  Grin

# 3 133
  • в 1001-та нощ
Galaxy S22 Ultra няма да ти влезе в бюджета, освен, ако не го вземеш от оператор с договор. За мен е красив - от това, което съм виждала аз, но нека мине премиерата през февруари и ще сме сигурни за дизайна Simple Smile

Сега с какъв телефон си?

Galaxy S21 Ultra e чудесен избор, аз го ползвам и няма забележки. Снима превъзходно, премиум дисплей с адаптивна честота на опесняване, голяма батерия с ълъг живот. След като и интерфейсът ти е познат - няма да е трудно да свикнеш. iPhone 13 Pro е най-доброто, което можеш да вземеш от Apple - ползвала си, знаеш плюсовете и минусите.

За мен тези два телефона са върха на двете екосистеми от предлаганото в България. Извън България има и други марки с достойно място под слънцето, но  те игнорират малкия ни пазар и няма какво да ги коментирам.

# 3 134
Бюджетът ми е до 2300лв. Предишните ми 2 телефона са Самсунг Галакси и Айфон.
One Plus 10 Pro излиза Март.

Общи условия

Активация на акаунт