Избор на телефон

• 427 466
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 300
И аз съм скептична към Ексинос заради ревютата, но ще видим като пристигне. Обещавам да го тествам и да споделя тук.
От Виваком ме изнервят много. Първо ми обещаха да дойде до 5-ти, а сега се оказва,че ще чакам до 15-ти март. Това някак го приех, но се оказа,че може и да не получа Galaxy Buds Pro, защото промоцията им била само за онлайн магазина и ако останат бройки, тогава мога да се надявам за тях. Неща, които не ми бяха казани по-рано. Да не говорим,че си вдигнаха и таксите от вчера, а аз трябва да чакам телефонът да пристигне, за да преподпиша договор, защото трябвало в един и същи ден да си взема телефона и да преподпиша. Много им набрах тези дни.

# 3 301
  • София
В А1 с преподписване има ли по изгоден апарат?

# 3 302
Да, Nokia с фенерче.

П.П.Така и не съм видял един адекватно зададен въпрос от теб през всичките тези години във форума.

# 3 303
  • София
Да, Nokia с фенерче.

П.П.Така и не съм видял един адекватно зададен въпрос от теб през всичките тези години във форума.
Когато не можеш да вникнеш във въпроса - не е необходимо да се включваш с опити за остроумие...
Пп. Бях в А1 - нямат "екслузивна" оферта за устройство... и този път пропуснах да взема апарат... Но по-евтин договор за услуги при почти същите условия.

# 3 304
Вземи си телефон от емаг или др.сайт...що трябва да се връзваш.
Алото при операторите върви с неизгодни услония по договора за моб.услуга...да не мислеш че ще гледат твоят интерес.
Направи си ти оферта като разгледяш емаг и т.н.

# 3 305
Харесала съм Самсунг А52. В чуденка съм дали а52s, 6GB/128гб или а52 8GB/256гб.
Единия е 5G , другия 4G.

Купувам телефона с идеята да ме изкара поне 2 години.

# 3 306
  • волно калдъръмче
аз съм за а52s

# 3 307
  • в 1001-та нощ
+1 за A52s

5G свързаността е перспектива, която става все по-реална, той е и с по-висока опреснителна честота, което предполага и по-висок разход на енергия, но изглежда енергийно ефективнияt чипсет компенсира това и има по-дълъг живот на батерията от A52. Както и да го гледаш - заслужава си. Имаш опция за разширяване ан паметта за съхранение с карта, както и на rAM паметта с виртуална, ако е нужно, но не мисля, че би било.

# 3 308
Аз пък вече се побърках съвсем, колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Колебая се между iphone 13, asus rog phone 5 или samsung s21. По едно време мислех и за pixel 6, но май към момента не ми се занимава с превозвачи.
На Iphone - а  ме спира това дали ще мога да върша всичко на него както досега, почти не пускам компютър, това значи теглене на книги и прехвърляне на четеца, сканиране и редактиране на документи, общо взето всичко свързано с офис документация и за университета.
За rog phone 5 - чета ужасно много лоши отзиви, от бъгове на оп. с-ма до заспиване и никога повече не се съживява. Освен това заради разположението на батерията е супер крехък в средата, буквално се чупи на две.
А samsung от върл фен, вече не мога да понасям. Толкова лош опит имам със сервиза им, толкова са неадекватни, че ми отвратиха от марката. До степен, че смених на цялата фамилия телефоните от самсунг на нещо друго.
Иииии така съм до никъде...

# 3 309
  • в 1001-та нощ
Какъв е бюджетът и какви са нуждите? За какво ще се ползва телефона основно?

# 3 310
Какъв е бюджетът и какви са нуждите? За какво ще се ползва телефона основно?

Около 1500лв.
Всъщност само филми не гледам на тел, (всичко друго правя), понеже не ми е удобно и не харесвам.
Камерата не ми е от първа важност, не съм от снимащите, но все пак снимките да не са потресаващо качество (като снимани с апарат от зората на телефоните) просто някакво сносно качество.
Мисля, че за момента iphone е фаворит, но наистина се притеснявам с тегленето на файлове и техните ограничения. Реално проблема е, че не знам какво не мога с него, понеже не съм ползвала ios досега.
Някои програми и приложения изобщо не се правят за ios.

# 3 311
  • в 1001-та нощ
Разгледай също новата моторола Motorola Edge 30 Pro, както и новия флагман на Xiaomi - Xiaomi 12 Pro.

Моторолата поддържа и стилус, който може да се използва и за дистанционно управление на телефона (подобно на Note телефоните на Samsung).

Motorola Edge 30 Pro е много добър телефон, отстъпва в някои отношения на S22 Ultra, но все пак е друг телефон. Впечатлeнията ми са лични.

Не съм ползвала още Xiaomi 12 Pro, но е с голяма заявка и си заслужава да се разгледа. Екранът му е, като S22 Ultra, има 4 говорителя, камера сензор на Sony. Там проблемът ще е в post-processing-а, но докато не се тества в реални условия - не може да се каже.

Снимки с Motorola Edge 30 Pro

Скрит текст:

Моторола са с почти чист Андроид, все едно си с Pixel,  имат хубави жестове, телефонът си заслужава. Xiaomi са с доста тежък син (силно модифициран) - MIUI, Xiaomi 12 Pro ще бъде с Android 12 и MIUI 13.

# 3 312
a.l.e.n.a благодаря за отделеното време, ще погледна моторолата.
Иначе от двата по-красив визуално ми е Xiaomi - то

# 3 313
  • в 1001-та нощ
На мен също много ми допада, като дизайн, въпреки, че беше адски опют именно за дизайна - за мен необосновано.

На моторолата не й се вижда красотата - на живо - в тъмния има игра на светлината - синьо и зелено. Стъклото е адски красиво - води се 3D сатеново стъкло - матово и наистина, като коприна. Пиксел ами е с подобен гръб - докосваш го и не искаш да си отлепяш ръката Simple Smile

# 3 314
Здравейте, включвам се след 1 месец ползване s22 Ultra, от който съм разочарован и се върнах на iphone 13 pro max.
Явно вече Samsung не са телефони за мен.
Батерията едва изкарва края на деня.
За извития екран няма добри протектори.
Операционната система е леко бъгава за телефон за 2600 лв.
Качеството на видеото на сторита в инстаграм и фейсбук е потресаващо.
Обработката на снимки също е странна и неудобна.
Като цяло не си струва парите за мен, но на първо място е потресаващата батерия с контраст наполивина и само на wifi.
Айфона ме изкарва почти 2 дни, screen on time: 9:30 - 10 часа
Самсунга screen ot time: макс 5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт