Избор на телефон

• 427 490
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 285
piole1, честито!
Много хубаво телефонче, дълго да ти служи.
И аз чакам отзиви.

# 3 286
Аз получих с него самсунг адаптер 25w, слушалките и оригинален кейс (clearcase) прозрачен.
В Пловдив съм за съжаление няма как да отскоча до Парадайс за един протектор, но ще се огледам и тук.
Още не съм снимаш кой знае какво, но реших да пусна стори в инстаграм и видеото ми беше някак накъсано е не гладко.
 Не знам как да го настроя пробявах всички режими на видеото UHD FHD и така нататък в пустия инстаграм на стори ми е накъсано видеото и това е.
Някой ако има идея как да превъзмогна проблема с качеството на клип в социалните мрежи и Андроида да сподели. С Айфона съм го нямал този инфлуенсърски проблем. Joy

# 3 287
Вероятно проблема от приложението, не от телефона. Аз мисля че качеството му идва свръх и затова накъсва.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 04:34 от Lale_Lili

# 3 288
  • Мадрид / София
Казват за този телефон е, че в Европа идва с Ексинокс, докато в САЩ е със Снапдрагон и поради това европейските са малко по-бавни.

# 3 289
Това е всеобща тайна от години. Уверявам ви че ние, които се интересуваме от покупка, знаем това и още много други работи.

# 3 290
  • в 1001-та нощ
Това са глупости общо взето Laughing - какво точно значи бавен телефон Simple Smile Бавен флагман? Или малко по-бавен Simple Smile Кое точно му е бавното?!?! Това може да го каже някой, който не е докосвал флагман.

От години се спекулира за водещите чипсети на Qualcomm и Samsung, които се влагат от Samsung по региони и до преди години имаше някои разлики, когато Samsung използваха своите M ядра за производителност. Но в последните години архитекрурата на централните процесори е идентична - ядра, тактови честоти, TOPS ... Основно по графиките се различават, но сега чипсетите на Самсунг са с графични процесори AMD RDNA - от 2019г. ги разработват съвместно - та предстои да видим. То още няма реални тестове. Производствените се правят при други условия - телефоните са без корпус и охладени и се правят за междинни тестове при различни условия.

При нормално ползване - телефоните не се товарят особено, че да им е нужна някаква хипер производителност. В определени ситуации - за обработка на многопоточни сигнали за видео и снимки, zoom, както и при тежки игри е възможно да има по-високо натоварване, но тогава по-скоро се отделя повече топлина и телефонът загрява. Драконите също си греят порядъчно, особено 888, тъй като чипсетите все още нямат охлаждане на ниво чипсет, а са напомпани за висока производителност (26000 TOPS). Уж се работи по такова - с водни канали, но все още не е в масово производство и едва ли в обозримо бъдеще ще бъде.

# 3 291
Аз взех варианта с 12GB RAM и 256 GB памет.
 Явно наистина качеството му идва свръх на инстаграма JoyJoy

# 3 292
Някой дали има мнение за 13? Чистата 13-ка.
Синовете ми минаха от 11 на 13. Доволни са. Единият прави сравнение на качеството на снимките на тъмно. Видимо на 11 бяха по-добри.
Аз също като любител на Самсунг преди повече от две години минах  на основен телефон iPhone 11. За втори телефон пак си ползвам Самсунг. Лично за мен единственото предимство на Самсунг, е по-лесното сваляне на снимките. На iPhone все не ми стига мястото за съхранение на снимките в iCloud. За всичко друго в т.ч. и за батерията предпочитам  iPhone. В момента ми показва живот на батерията 94 % и още не виждам смисъл да го сменям.  А Самсунг при мен е за смяна на около всеки  2 години. От вчера разучавам А52s. Харесва ми, че има пръстов отпечатък. При  iPhone отключването, когато съм с маска, става с ПИН. Ако нещо повече те интересува за 13-ката, мога да поразрпитам вкъщи.

# 3 293
Някой копувал ли е телефон от този сайт? Спазват ли гаранцията ако има проблем?
 https://allgsm.eu/xiaomi-redmi-note-10-pro-128gb-8gb-ram-dual
Или този
https://www.buybest.bg/xiaomi-redmi-note-10-pro-128gb-8gb-ram-dual

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 20:31 от zwezdi4ka14

# 3 294
Аз от толкова чудене между Iphone 13 pro и S21 ultra, се хвърлих направо на S22 ultra. Малко над бюджета ми дойде, но дано си заслужава. Доста е голям иначе. Надявам се да свикна. Днес го поръчах и се надявам да дойде бързичко. Само ме притеснява, че Виваком ми казаха,че все още нямат кейсове и протектори за него. Ако някой има представа къде онлайн продават, моля да сподели.

# 3 295
Аз от толкова чудене между Iphone 13 pro и S21 ultra, се хвърлих направо на S22 ultra. Малко над бюджета ми дойде, но дано си заслужава. Доста е голям иначе. Надявам се да свикна. Днес го поръчах и се надявам да дойде бързичко. Само ме притеснява, че Виваком ми казаха,че все още нямат кейсове и протектори за него. Ако някой има представа къде онлайн продават, моля да сподели.

В Технополис имат няколко вида кейсове, протектор още няма подходящ.

# 3 296
Здравейте! Колебая се между айфон 12 и самсунг s 21 fe ? като основно ме интересува камерата и понеже съм пробвала самсунг преди години и бързо замря бързината му и почти всичко...по възможност да има повече живот в апарата и системата. Благодаря за съветите

# 3 297
  • София
Здравейте! Колебая се между айфон 12 и самсунг s 21 fe ? като основно ме интересува камерата и понеже съм пробвала самсунг преди години и бързо замря бързината му и почти всичко...по възможност да има повече живот в апарата и системата. Благодаря за съветите
В описаният случай заложете на Айфон-а

# 3 298
  • Мадрид / София
В описаният случай заложете на Айфон-а
+1
От както съм с Айфон не ми се налага смяна на всеки 1-2 г.

# 3 299
За чипсетите на Самсунг.
Не ми харесва, че в Европа пак сме с Ексинос- s22 серията.
Не разбирам, обаче гледам ревюта.
Всички казват, че със Снапдрагон се справят по-добре. Например S22 ultra със Snapdragon се справя по-добре отколкото S22 ultra с Ексинос.
Не пазя линк, но батерията издържа повече със Snapdragon.
Чакам отзиви за бъгове за S22 серията със Snapdragon.
Въобще всяка следваща година Самсунга ми допада все по-малко. Но това за всеки потребител е различно, аз търся един какво си, друг - друго.

Общи условия

Активация на акаунт