Избор на телефон

• 426 821
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 360
  • Мадрид / София
Вземи си Huawey Mate 10 lite. По-добър е. Гледай да е 64gb, за да имаш повече памет, че се запълва.

# 361
  • Пловдив
Вземи си Huawey Mate 10 lite. По-добър е. Гледай да е 64gb, за да имаш повече памет, че се запълва.

Благодаря за включването  bouquet

Да разбирам, че прави по-хубави снимки? С по-добра камера?

Много исках да ги видя на "живо", но ги няма във Виваком, с истерията по празниците. В Теленор - същата работа. Вероятно ги има някъде, но съм ограничена от към време, а магазините на двата моб. оператора са в сградата, в която работя.

Имам още малко време да поумувам, но ще се радвам за препоръки и съвети.

Разликата в цената също не е малка, стотина лева, с точност 109 лв, но така и така ще купувам (надявам се в близките поне 3-4 години да не ми се налага, че точно за телефон така да ми се свиди), съм склонна да ги дам в повече.

# 362
Правила съм снимки с П 10 , наистана е най - добрия! (за снимки)
 не съм имала достъп до  Huawei Mate 10 lite, нo kато гледам камерата на П 10 пак е добра, а във всички останали показатели Mate 10 lite го превъзхожда. Прецени кое ти по- важно.
Ето сравнения:

http://phonesdata.com/bg/sravni/4951/4642/

# 363
По принцип Mate 10 беше удостоена с първо място за най-добра камера като смартфон от 2017 година. Не съм сигурен че P10 го имаше в топ 10, но имам няколко приятеля с P10 Lite - доволни и със Mate 10 Lite - много доволни!  Peace Peace

# 364
  • Мадрид / София
Huawei Mate 10 lite го купихме за подарък на снаха ми. Сина избира между доста модели и се спря на този, като най-добър. След празниците имах възможност да го разгледам и наистина си заслужава. Прави хубави снимки. Все пак си е личен вкус и избор. Ако имаш възможност да ги разгледаш и двата модела на живо би било чудесно.

# 365
Току що се прибра синът ми, който е вещ в тази марка и каза без никакво колебание и с две ръце за
Huawei Mate 10 lite.

# 366
Правила съм снимки с П 10 , наистана е най - добрия! (за снимки)
 не съм имала достъп до  Huawei Mate 10 lite, нo kато гледам камерата на П 10 пак е добра, а във всички останали показатели Mate 10 lite го превъзхожда. Прецени кое ти по- важно.
Ето сравнения:

http://phonesdata.com/bg/sravni/4951/4642/
Не са ли от ляво параметрите на Mate 10 lite? Параметрите на този от дясно са по.добри. На другия само размерът и батерията са по-големи.
Ми да http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/compare/54924/?0products11 … 4&products1=0
Аз все пак бих избрала Р10, ако ще е Mate 10, то да не е lite.

# 367
Да, Лили, така показва нета. Обаче за снимки специално по- добър бил Mate 10. Ох, не знам от ляво, от дясно и аз се объркАх, сега от тел. ми е трудно пак да преценя.. и все пак този е по - нов модел...

# 368
Да, Маte-то излезе малко след Р10, но са модели на 2017. Процесорите на Р10 са по-добри, обаче. Имайте предвид това lite в името, то не е просто ей така. Wink Затова споменах, че е редно да се сравняват Mate 10 с Р10, там вече има разлика в полза на Mate, но и цената върви двойна на lite версията! ooooh! А цената на Р10 е с около 150 лв повече от Mate 10 lite. При китайците може да се ориентираш и за вложените материали по цената, не е като при iPhone, където всичко е скъпо и пре скъпо, щом е нов модел.

Ето едно ревю на Mate 10 lite
https://www.digital.bg/huawei-mate-10-lite---dizayn-i-cena-video639842.html

И тестови снимки с Р10
https://www.digital.bg/kak-snima-huawei-p10---testovi-snimki-i-v … -video572050.html

# 369
Е да, но тук се сравняват два модела като единия е Lite, а другия не е! Simple Smile Lite версията са по-евтини следователно малко по-слаби от тия без Lite.

# 370
  • София
Понеже ще се преподписват договора към мтел (троен) - имат ли модел, който е с доста голяма отстъпка спрямо останалите модели - някой който го лансират? Или препоръчайте някой от средния и високия клас.

# 371
  • Пловдив
Благодаря на всички!  bouquet

Оказва се, че Р10 въобще го няма в наличност, чакат доставка. Последно на него съм се спряла, ако докато си чакам, не си променя предпочитанието.

Понеже ще се преподписват договора към мтел (троен) - имат ли модел, който е с доста голяма отстъпка спрямо останалите модели - някой който го лансират? Или препоръчайте някой от средния и високия клас.

Защо не разгледате офертите в Мтел.
Препоръка не мога да дам, защото не сменям често и не се вълнувам много от апарати, освен когато ми е наложащо.

# 372
  • Пловдив
Преди малко говорих с оператор, т.к договора ми е до 28ми, дали ще ми отпаднат промоционалните условия (както трябва да бъде). Т.К съм била лоялен клиент, нямало да отпаднат, та в тази връзка се чудя дали да не изчакам още няколко месеца с преподписването, дано пък вземе, че падне още малко цената на Р10ката.  Според вас дали е възможно? Моята S 5ца още е работеща (макар и камерата да ми прави номера).

# 373
*dreamer*, на колко ти предлагат Р10?
Снощи и мен ме зарибиха, тъй като март изтича договора на единия ни номер. Дадоха ми цена 700 лв в брой, но аз все още се чудя

# 374
  • Пловдив
*dreamer*, на колко ти предлагат Р10?
Снощи и мен ме зарибиха, тъй като март изтича договора на единия ни номер. Дадоха ми цена 700 лв в брой, но аз все още се чудя

С план Л, цена 600, толкова си е обявена и в страницата им (Виваком)

Общи условия

Активация на акаунт