Избор на телефон

• 426 873
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
dreamer, честито! Дълго да ти служи. Но защо ще му купуваш от тези тромави и неудобни, поне за мен, калъфи. Сложи един кейс. И леко и удобно.

Благодаря!  bouquet
Така съм свикнала. Пък и ми се струва по-сигурно, с моите три още малки деца, на които много им се иска да гледат снимки и клипчета (макар да не позволявам още, но понякога без да се усетя ми взимат тел.). Сложих и стъклен протектор.

# 466
И така Grinning Днес си взех HUAWEI Mate 10 Lite,и го препоръчвам с всички възможни ръце и крака! Grinning
Бърз,страхотен телефон.Големичък ми е но ще свиквам Simple Smile

# 467
О. PELLI, как така изневери на телефоните с...копчета. Joy
Със здраве да си го ползваш!🍀

# 468
Еее,много изкарах Grinning
Нищо чудно да ми писне и пак да защракам Grinning

# 469
Аз не и ги броя вече, ама тя за няколко месеца купи десетина. Joy Другата седмица ще е с нов, чакай... Sunglasses

# 470
Лили, аз останах с впечатление, че проучва пазара.😁

# 471
Не смея да казвам нищо,че не знам какво ще ми хрумне наистина Grinning
Но този телефон няма да ми омръзне скоро,усещам Grinning

# 472
На мен звездите друго ми говорят... Twisted Evil

# 473
 С глас се смея. JoyJoyJoy

# 474
На 29% го включих да се зарежда,не знам дали е грешка.Като стане 100% го махам.Вие как процедирате?
Аз с последния смартфон го чаках да падне на 1% и го държах 12 часа,но май няма смисъл.

# 475
На 29% го включих да се зарежда,не знам дали е грешка.Като стане 100% го махам.Вие как процедирате?
Така. Не чакам да падне под 25% и не зареждам както някога - 12 часа първоначално зареждане.

# 476
Значи,махам го,понеже погледнах и е на 100%

# 477
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Двуомя се между Р 10 или Р 10 лайт?Държа батерията да държи поне 2 дни,да прави хубави снимки  и да е бърз при отваряне на приложения.  Simple SmileБлагодаря на отзовалите се.Досега ползвах Леново,но батерията се скапва и трябва да го сменям.Гледам,че тези два модела са със по-слаба батерия от Леновото и това ме притеснява.Не искам всеки ден да го зареждам.

# 478
Поне 2 дни Joy
Ако не го ползваш ще държи, ама иначе няма как. Държат си по ден и това е..

# 479
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Еееее,ти пък,трябва да държи на ръчкане.  Simple Smile БЛагодаря за включването.

Общи условия

Активация на акаунт