Избор на телефон

• 430 318
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 725
Моят коментар беше за Smart Switch Innocent
Затова е хубаво винаги да се цитира, дори да трябва да се скрие цитата в "спойлер", ако е много дълъг.

# 4 726
Знам, че темата е за телефони, но си търся таблет. Трябва ми предимно за работа с програмата на офис 365. Спряла съм се на IPad 9, понеже цената му е по-приемлива. Приемам и други предложения.

# 4 727
  • София
Здравейте, аз имам следният казус - взех С23+ (знам, че исках малък телефон, но ме привлече по-голямата батерия и сторидж), купих му и протектор (от случаен магазин онлайн), но сега не разботи пръстовия отпечатък с протектора. Когато го махна, работи и няма проблем, но малко ме е страх да го нося без протектор. Някой срещал ли е подобен проблем и има ли как да се оправи? Благодаря!

# 4 728
Здравейте,и аз ще помоля за препоръка за таблет. 😁. Аз гледах Галакси А 8 таб. Ще се ползва за ровичкане в интернет,да е бърз, да е големичък😂😂😂

# 4 729
  • София
Аз съм със Samsung Tab S7 FE от 2 години и съм много доволна - батерията издържа доста, бърз е, голям. Като минус мога да кажа, че трудно се пише без химикалката, но ако ще го ползвате за писане, купете си клавиатура.

# 4 730
Здравейте, аз имам следният казус - взех С23+ (знам, че исках малък телефон, но ме привлече по-голямата батерия и сторидж), купих му и протектор (от случаен магазин онлайн), но сега не разботи пръстовия отпечатък с протектора. Когато го махна, работи и няма проблем, но малко ме е страх да го нося без протектор. Някой срещал ли е подобен проблем и има ли как да се оправи? Благодаря!
Ей това си включи
Скрит текст:

# 4 731
  • София
Благодаря, но пак не става, явно протектора не е особено съвместим с телефона - четох, че за новите модели трябвало да се търси такъв, който да е съвместим със сензора, а явно моят не е Sad

# 4 732
Благодаря, но пак не става, явно протектора не е особено съвместим с телефона - четох, че за новите модели трябвало да се търси такъв, който да е съвместим със сензора, а явно моят не е Sad
Някъде четох изявление точно за този проблем, беше от Самсунг, че били запознати с проблема. Не е само при теб това. Сега, по спомен, мисля, че ще пускат някакви фиксове за сензора..

# 4 733

Този телефон има ли опцията лицево разпознаване?

# 4 734
Здравейте,какво ви е мнението за  Vivo  телефоните? Много ми хареса един модел V23 .Но не го намирам за продажба..

# 4 735
Здравейте,какво ви е мнението за  Vivo  телефоните? Много ми хареса един модел V23 .Но не го намирам за продажба..

Един от бранoовете на корпорация BBK, при това, с най-развит, красив и функционален UI (в сравнeие с останалите  UI на BBK). За едни това е плюс, други предпочиат "чист" Андроид. Имат още от време оно софтуерната възможност да правят човек по-красив по време на видео разговори, скриват разни проблеми по кожата и подобни. Сега вече гледам и при други UI на BBK я има тая възможност. Има също усилвател на звука, скалата е до 200%. Подобни опции, които не за всеки са от значение.
Хардуерно са прилични, по платките присъства защитен компаунд, конекторите са с уплътнения, които намаляват вероятността за попадане на влага там, и тук иде реч, дори за най-евтините модели на BBK. Това е и една от причините да са малко по-скъпи в съотношение цена-характеристики, в сравнение с други китайски марки, като Xiaomi.

# 4 736
Привет. Въпроса ми не е за телефон,но пак е свързан.Не ми се актуализира гугъл Хром-а Излиза актуализация, изтегля и като започне инсталирането казва,че не може... За самсунг А52 става въпрос. Има ли други с такъв проблем?

# 4 737
  • София

Този телефон има ли опцията лицево разпознаване?
Да, има, и в момента го ползвам. Като цяло, най-удобно ми е с пръстов отпечатък, но явно ще изчакам или да ми се прецака протектора или да направят някаква актуализация. Иначе, телефонът е супер, чак се чудя как съм оперирала със стария Grinning

# 4 738

Един от бранoовете на корпорация BBK, при това, с най-развит, красив и функционален UI (в сравнeие с останалите  UI на BBK). За едни това е плюс, други предпочиат "чист" Андроид. Имат още от време оно софтуерната възможност да правят човек по-красив по време на видео разговори, скриват разни проблеми по кожата и подобни. Сега вече гледам и при други UI на BBK я има тая възможност. Има също усилвател на звука, скалата е до 200%. Подобни опции, които не за всеки са от значение.
Хардуерно са прилични, по платките присъства защитен компаунд, конекторите са с уплътнения, които намаляват вероятността за попадане на влага там, и тук иде реч, дори за най-евтините модели на BBK. Това е и една от причините да са малко по-скъпи в съотношение цена-характеристики, в сравнение с други китайски марки, като Xiaomi.

Благодаря! Разгледах,че само в Технополис предлагат Y22s Y 16,но конкретно V23  не.Пък той ми хареса доста. Явно тепърва ще го налагат...

# 4 739
Привет. Въпроса ми не е за телефон,но пак е свързан.Не ми се актуализира гугъл Хром-а Излиза актуализация, изтегля и като започне инсталирането казва,че не може... За самсунг А52 става въпрос. Има ли други с такъв проблем?
Случвало ми се е. Оправя се след време, като пуснат нов ъпдейт за приложението.

Общи условия

Активация на акаунт