Избор на телефон

• 430 463
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 4 740
При мен така става с Фейсбук, но когато съм на мобилни данни. Като се прибера и вече на WiFi, се актуализира успешно. Няма настройка да се актуализира само през WiFi.

# 4 741
Здравейте, искам да си купя нов телефон. Това, което не ми харесва е, че камерите на много от телефоните, които евентуално ми харесват, изострят много дефектите по едно лице. Дори, когато снимам сина ми, това ми прави впечатление.
Последният ми Xiaomi дори издължава лицата, ако за азиатците това е търсен ефект, за мен не е.
Моля ви за препоръка за телефон с камера, която не показва почти несъществуващи дефекти. Не ползвам филтри, когато се снимам и толкова прецизни камери ми идват вповече.

# 4 742
Аз откакто започнах да ползвам IPhone, по- реални снимки не съм имала с телефон. Другите които съм ползвала преди това правеха снимките нереално изглеждащи като цветове, перфектни лица и т.н… Но този телефон, ми прави кристални и реални снимки. Във фото като си извадя снимките също са перфектни. За IPhone 13 Pro, става въпрос. ☺

# 4 743
Да ти покажа ли предната камера на iPhone 11 какви снимки прави!? Огледалото и да е яло развалени гъби няма да покаже толкова дефекти по лицето на снимащия се. Не само моето, та да рече човек "ми то сигурно си е такова", а на всеки.

# 4 744
Здравейте, искам да си купя нов телефон. Това, което не ми харесва е, че камерите на много от телефоните, които евентуално ми харесват, изострят много дефектите по едно лице. Дори, когато снимам сина ми, това ми прави впечатление.
Последният ми Xiaomi дори издължава лицата, ако за азиатците това е търсен ефект, за мен не е.
Моля ви за препоръка за телефон с камера, която не показва почти несъществуващи дефекти. Не ползвам филтри, когато се снимам и толкова прецизни камери ми идват вповече.

На камерата в ColorOS имам опция "ретуш", чиято интензивност е регулируема и прави точно това, прикрива дефекти по кожата. Същото го има, и като опция за видео разговори, която се активира за всяко приложение по отделно, а интензивността също се настройва. Същите функции съм ги срещал и във FuntouchOS на Vivo.

# 4 745
Да ти покажа ли предната камера на iPhone 11 какви снимки прави!? Огледалото и да е яло развалени гъби няма да покаже толкова дефекти по лицето на снимащия се. Не само моето, та да рече човек "ми то сигурно си е такова", а на всеки.
Е, то и аз не се харесвам винаги на снимките. Но нали има една приказка-“ магаре застанало- магаре излезнало”. Нищо лично ❤. Но пък другите телефони с толкова филтри на камерата, не те изкарва теб реално , а и всеки телефон има филтри да се “поразкрасим” 😉

# 4 746
Не, имам огледало вкъщи. Не ползвам филтри, когато се снимам, но и не ми харесва остротата на камерите, които показват и дефекти, които почти не съществуват.

# 4 747
Не само моето, та да рече човек "ми то сигурно си е такова", а на всеки.
Но нали има една приказка-“ магаре застанало- магаре излезнало”. Нищо лично ❤.
Е, аз какво написах?! Три телефона имам в момента пред себе си и огледало също. Такова чудо като предната камера на iPhone 11, никога не съм срещала в доста богатия си oпит от телефони. И то не в друг, а в режим "портрет". Положението е трагично! Няма никакъв шанс да харесаш нито една снимка, направена с предната камера в портретен режим.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 23:34 от Анонимен

# 4 748
Е, аз какво написах?! Три телефона имам в момента пред себе си и огледало също. Такова чудо като предната камера на iPhone 11, никога не съм срещала в доста богатия си жпит от телефони. И то не в друг, а в режим "портрет". Положението е трагично! Няма никакъв шанс да харесаш нито една снимка, направена с предната камера в портретен режим.

Реално има такъв проблем, при това не само с iPhone 11, който e известен с посредствената си предна камера. Всъщност доста телефони допълнително софтуерно изострят детайлите, не рядко прекомерно. Това е с цел, примерно косата да излезе по-детайлзирана, и/или растителността - клонки, трева и подобни.
Ако приложението на телефона софтуерно детайлизира прекомерно кожните дефекти, винаги може да подобрите снимката допълнително с графичен редактор, макар че е досадна занимавка, и загуба на време.

# 4 749
Здравейте, аз имам следният казус - взех С23+ (знам, че исках малък телефон, но ме привлече по-голямата батерия и сторидж), купих му и протектор (от случаен магазин онлайн), но сега не разботи пръстовия отпечатък с протектора. Когато го махна, работи и няма проблем, но малко ме е страх да го нося без протектор. Някой срещал ли е подобен проблем и има ли как да се оправи? Благодаря!

Аз съм с С23 ултра и вкарах наново пръстовия отпечатък след слагане на протектора и си работи. Опитай да въведеш нов отпечатък след като сложиш протектора на дисплея.

# 4 750
Според мен софтуерно това може да се поправи, но никога не го направиха. В режим "снимка" селфи камерата снима що годе поносимо. Огромния ѝ проблем е в режим "портрет", което е смешно. На мен лично не ми е проблем, защото не я ползвам, но е фрапиращо зле и е недопустимо за марка с ябълковите претенции. Че те не са имали толкова лоша камера никога!

# 4 751
Камерата не е лоша, а е детайлна.
В такъв случай, ако пробваш камерата на моя 14 pro max ще избягаш. Joy

# 4 752
До сега винаги съм била с премиум моделите на Самсунг. От половин година съм с Айфон 13 про … е няма такива снимки , никога през живота ми не е било да не се харесвам изобщо на никакви снимки тип селфи. Ако искаш да ти се виждат всички (дефекти) дори и минимално забележими пори , акне Петна, лунички това е твоя телефон.

# 4 753
Те затова фолкаджийките и инфлуенсърите ползват iphone и faceapp после.

# 4 754
Здравейте!
И аз скоро ще закупувам нов телефон.
В момента използвам Apple iPhone 12.
Колебая се между Samsung s23+ и Samsung S23 Ultra, но най-голямата ми чуденка дали някоя от вас има сгъващият Samsung Flip?
Въпроса ми за него е : Става ли за тежки игри и хубава ли му е предната камера на тъмно?

Общи условия

Активация на акаунт