Избор на телефон

• 426 922
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 525
Явно е преместено отзад под камерата Rolling Eyes

# 526
Какво копче отзад? Копчето за събуждане не ли вдясно от екрана?

Ако използваш пръстов отпечатък за заключване копчето отстрани само ще те докара до заключенията екран.

# 527

Ако използваш пръстов отпечатък за заключване копчето отстрани само ще те докара до заключенията екран.
Като го събудите с копчето отстрани, няма ли опция за бързи команди най - отдолу? Със стрелка нагоре. Според настройките бързите команди, които сте задали вършат работа. Или не всички с пръстов отпечатък имат и бързи на заключен екран?

# 528

Като го събудите с копчето отстрани, няма ли опция за бързи команди най - отдолу? Със стрелка нагоре. Според настройките бързите команди, които сте задали вършат работа. Или не всички с пръстов отпечатък имат и бързи на заключен екран?
Като гледам при мен мога да пусна камерата и да снимам. Ако има нещо друго възможно преди да се отключи не знам за него.

И стрелки не виждам... може би самсунг го нямат това или от някъде трябва да го настроя първо Neutral Face

# 529
Е, аз Хауей визирам .
Ето долната част преди да докосна стрелката и след;

Макар, че има и отстрани копче, мислех, че и при Самсунг е така.

# 530
  • Варна
Здравейте Simple Smile Искам да помоля за съвет при избор на телефон. Харесала съм 3 модела-Iphone 7, Samsung S8 и НТC U 11. Предния ми е HTC,но се чудя дали да разнообразя. Бюджет до 1000лв. Има ли доволни от телефоните на АSUS ?

# 531
Аз не виждам къде ще намериш избраните модели на цена до 1000 лв. от читав магазин... Освен НТС-то евентуално.

# 532
  • Варна
Oт мобилния ми оператор след преподписване на договора ще ги намеря. Самсунга е 800лв.

# 533
Ъъъ.. да. Blush Понеже рядко купувам така телефон, никога не се сещам за това.
По въпроса: зависи с каква операционна система си свикнала. Аз с iPhone не мога и не искам да боравя. Просто не ми харесва. Android си е за мен. Между двата андроида, аз бих избрала S8, но аз просто съм фен на Samsung. Simple Smile Имах HTC Evo 3d... Ми добър беше, още работи дори, но нещо не ми е подреден и разкрасен като софтуер както обичам.

# 534
  • Варна
Свикнала съм с Андроид,покрай мен много хора хвалят Айфон,но като,че ли не ми се занимава да търся специални слушалки или зарядно,ако се развалят.

# 535
  • Варна
За Самсунга в едно ревю четах,че дисплея изрязвал част от картината на клипа и затова се чудя.

# 536
Наскоро взех Редми Ноте 5 А и се оказа много добър телефон.

# 537
Здравейте Simple Smile Искам да помоля за съвет при избор на телефон. Харесала съм 3 модела-Iphone 7, Samsung S8 и НТC U 11. Предния ми е HTC,но се чудя дали да разнообразя. Бюджет до 1000лв. Има ли доволни от телефоните на АSUS ?
Този модел на HTC не е за препоръчване, поне за парите на флагман. Също като iPhone няма 3,5 мм жак и му трябват специална слушалки или преходник Grinning
Samsung има по-широк екран от стандарта за видео и ако искаш да използваш целият екран при клип/видео, трябва да го разтеглиш малко, което ще ти изреже малко. Ако не го разтегнеш ти остава малко неизполвано пространство на екрана страни. Ето 2 снимки на разтегнато или неразтегнато.

S8 е добър като цяло, малко е тъжък софтуера, ама това се оправя Simple Smile
За iPhone, нямам коментар.

# 538
  • Варна
Всъщност на мен ще ми е по-удобно да го ползвам с безжични слушалки,които искам отдавна.

# 539
  • Мадрид / София
Айфоните като им свикнеш със системата, която малко се различава от Андройда, действат перфектно. Заслужават си реномето.

Общи условия

Активация на акаунт