Избор на телефон

• 428 058
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 745
Забранени са, забранени....знаем, знаем....пак се пълни.
И хкато ги забраниш, ти изскача постоянно прозорчето да напомня и подканя, и него не мож го забрани...мда.

# 5 746
Първият ми телефон през 2018 беше съвсем обикновен смартфон с 16ГБ памет, ако не греша. Ами едва-едва работи, въпреки дори връщаните фабрични настройки и постоянното чистене на кеша. Вторият беше вече с повече памет, мисля, че 64. На него детето му разказа играта, доста нещо потроши. Хем дори е плащал за ремонт със свои пари. Последният му телефон, от лятото е Моторола Дефи като най-идиотоустойчив и купен на 60-70% с негови спестявания + добавка от баба му за разликата. Надявам се да издържи достатъчно дълго, че само айфони са му в устата и то последните модели. Не, че на 9г има пари за такъв или, че ще му позволя.

# 5 747
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … b=characteristics
Мнение за този телефон?
Благодаря предварително Simple Smile

# 5 748
  • На изток от Ада
Ахаха за Айфона и 9г.
Аз на 34 г нямам желание за айфон . И пари де , няма да дам .

# 5 749

Не е лош, но може да се намери за поне 50лв по-малко същата версия 256gb в други магазини.
В този ценови диапазон 600-650 си заслужава да обърнете внимание и на realme 11 Pro, Google Pixel 6a.

# 5 750
  • Мадрид / София
Един икономичен базов смартфон е
TCL 40SE. С добри отзиви е за този клас телефони. Не става за тежки игри и се зарежда сравнително бавно. За деца и хора дето много не си падат по игрите.

# 5 751
Истината е че един от аспектите върху, който най-много се мисли при създаването на даден уред е как той да се счупи малко след като му изтече гаранцията.
Специално за Пикесела не беше съображението, че трябва да е дълги години, ами че телефон на има няма 2-години се бъгва при софтуерната актуализация, вярно не всички телефони.. ама от де да знаеш дали твоя няма да го бъгнат Така или иначе аз до последно се колебаех между моторолата и пикесала, просто изчаквах да пуснат моторолата и да я видя на живо, и след онази новина... ами взех решението. Дали съм сбъркал или не, ще видим.

Моят старият телефон е на 5 години, но след 3-тата си усетих как почва да бави, а аз му чистих на 2-пъти снимките и паметта, кешове и тн по-често.

# 5 752
Забранени са, забранени....знаем, знаем....пак се пълни.
И хкато ги забраниш, ти изскача постоянно прозорчето да напомня и подканя, и него не мож го забрани...мда.
Това не е вярно. Известията се спират от настройките в Гугъл плей. А на мен паметта на нито един телефон не ми се е запълвала с подобни неща.

# 5 753
Дали? Не мисля че точно това известие може да се спре. Чела съм по въпроса.
Настройката я знам иначе, спрени са ми доста, само 5 съм оставила.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 08:45 от teta75

# 5 754
  • София
Защо не ползвате https://block-this.com/ или нещо подобно?
Върши страхотна работа.

# 5 755
Дали? Не мисля че точно това известие може да се спре. Чела съм по въпроса.
Настройката я знам иначе, спрени са ми доста, само 5 съм оставила.
Гугъл плей - Настройки - Общи - Известия - Налице са актуализации - слагате плъзгача на изключено. Това е. Всеки телефон си настройвам така и известия за актуализации на приложения не получавам.

# 5 756
Изключени са ми там. Сега проверих.
Аз не говоря за актуализации за приложения обаче.
Ще снимам като се появи страницата...то не е известие точно, а екрана се сменя с друг, който ме известява че има налични актуализации. За софтуера , на телефона..
И за него съм чела, че няма как да се спре да се появява. Дори да забраня автоматичното актуализиране.

Ето за нова говоря..че няма спиране. Ще си изскача винаги

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 13:58 от teta75

# 5 757
Е, добре. Ама ние досега говорехме за приложения. Софтуерното известие може и да не може да се спре, ама пък не заема памет, ако не приемеш актуализацията.

# 5 758
Нали това казвам...не ми заема памет, ама е досадно да изскача през ден. Ако му дам да актуализира, и ще заема памет.

# 5 759
  • в 1001-та нощ
И защо не желаете да се приложи актуалузацията?

Общи условия

Активация на акаунт