Избор на телефон

• 427 970
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 5 820
Каква е разликата между Моторола г 52 и г 54 и как е камерата им?
За тези пари има ли по-добра опция?

Основно по това, че G54 е по-нов модел с по-производителен SoC поддържащ 5G, за разлика от G52.
G54 e с 6000mah батерия, а G52 с 5000mah което е значителна разлика влияеща осезаемо на автономността.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 08:49 от BM21

# 5 821
И аз да се похваля, че преди 4 дни взех iphone 15, а от 3 дни го ползвам.
Помагайте как да сваля снимките от Гугъл фото, има ги в галерията на телефона, но от гугъл фото като изтрия и изчезват и от телефона. Как да си ги сваля на телефона като снимки (не да остават в  PDF) и да мога спокойно да ги изтрия от облака.
Иначе файловете и снимки ги прехвърлих с "Преминаване към IOS" още в самото начало на активиране на телефона.

# 5 822
  • Мадрид / София
И аз да се похваля, че преди 4 дни взех iphone 15, а от 3 дни го ползвам.
Помагайте как да сваля снимките от Гугъл фото, има ги в галерията на телефона, но от гугъл фото като изтрия и изчезват и от телефона. Как да си ги сваля на телефона като снимки (не да остават в  PDF) и да мога спокойно да ги изтрия от облака.
Иначе файловете и снимки ги прехвърлих с "Преминаване към IOS" още в самото начало на активиране на телефона.
Виж дали не ти е зададена синхронизация между Галерията и Гугъл снимки. За да ги имаш само в Галерията, трябва да не са синхронизирани.

# 5 823
Аз не разбрах какъв е бюджета за IP68 телефон. Но примерно Motorola Edge 40 и 40 Neo са с IP68, Пиксел 6, 7 също са.

# 5 824
То и аз не разбрах...за ММ е Joy
Първо вика дай някакъв евтин телефон.
После се присети че сегашния му имал 68 защита....и уж такъв искал.
Детска му ти раЛта Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря на всички за предложенията.Hug
Предала съм. Да решава...

# 5 825
Няма опция от Гугъл фотос директно да отиват в галерията на айфона. Сваляш 1 по 1, които снимки ти трябват.
Иначе като снимаш с айфона от неговата галерия се качват в гугъл фотос, но обратно от Андройд телефон и снимки в гугъл фотос да се качат в галерията на айфона е малко тегаво, умишлено предполагам. Поне аз не открих начин.
Това е все едно на андройд да си качиш снимките от айклауда.

# 5 826
То и аз не разбрах...за ММ е Joy
Първо вика дай някакъв евтин телефон.
После се присети че сегашния му имал 68 защита....и уж такъв искал.
Детска му ти раЛта Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря на всички за предложенията.Hug
Предала съм. Да решава...
В момента в Йетел върви разпродажба (черен петък) за Моторола Дефи - от 2021 година е, но издържа до половин час под вода (това обещават), на изтърване също.

# 5 827
О, не..телефон от оператор никога!
Само ако на свободният пазар се изчерпят...

# 5 828
Здравейте, поръчах си Iphone от сайта  Mystock ще се радвам да споделите мнение за сайта. Благодаря!

# 5 829
О, не..телефон от оператор никога!
Само ако на свободният пазар се изчерпят...
Има го и на този сайт. В Технополис и Техномаркет се изчерпа още лятото.
https://smartfoni.bg/drugi-telefoni/motorola-telefoni/motorola-d … gb-ram-dual-green

# 5 830
Здравейте, moto edge 30 pro или moto edge 40 neo е по- добър избор според вас?

# 5 831
30 Pro

# 5 832
Piole1, 1 по 1, но в PDF ли?  Като вляза в иконката на снимки, която си е на телефона си ми излизат снимките от Гугъл фото и от предния телефон, като от телефона не са запазили реалната им дата, а ми дават когато съм ги качила. Има ли как да ги прехвърля от Андроид и да запазят датата си ( сега съм ги захванала да им коригирам датите, ама те си са около 3000 снимки)
Angela61 , къде да я търся тази синхронизация. Чувствам се като пещерняк, който за първи път хваща телефон. Намерих само това :

# 5 833
30 про е по-добър, но като цяло по-стар модел, ще навърши скоро 2 години, докато 40 нео е на 2 месеца.
Отделно 30про в момента е с 250 лева по-скъп.

# 5 834
  • Мадрид / София
Piole1, 1 по 1, но в PDF ли?  Като вляза в иконката на снимки, която си е на телефона си ми излизат снимките от Гугъл фото и от предния телефон, като от телефона не са запазили реалната им дата, а ми дават когато съм ги качила. Има ли как да ги прехвърля от Андроид и да запазят датата си ( сега съм ги захванала да им коригирам датите, ама те си са около 3000 снимки)
Angela61 , къде да я търся тази синхронизация. Чувствам се като пещерняк, който за първи път хваща телефон. Намерих само това :

Точно там махни отметката за пълен достъп и виж дали ще стане каквото искаш.
От Андроид може да се прехвърли на IOS с една апликация за Андроид. Но може и да се качат снимките в Драйв или в Дропбокс облаците и от там да си ги свалиш на телефона, обаче за датите мисля, че няма да стане.
За проба направи една-две снимки с телефона и виж дали ще ти излезе само в Галерията или ще се качи и в Гугъл снимки.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 12:48 от Angela61

Общи условия

Активация на акаунт