Избор на телефон

• 428 295
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 2 655
  • в 1001-та нощ
Да, изглежда е някакъв дефект. А той е в гаранция. Няма какво да се чудиш Simple Smile

# 2 656
Здравейте,
Избирам телефон, като една от функциите, която ме интересува е фотоапарата. Набелязах тези:
Смартфон GSM XIAOMI REDMI NOTE 9 GREEN 6.53 ", 128 GB, RAM 4 GB, 48+8+2+2 MP
Смартфон GSM XIAOMI REDMI 9T GRAY 6.53 ", 64 GB, RAM 4 GB, 48+8+2+2 MP

Смартфон GSM MOTOROLA G9 POWER GREEN 6.80 ", 128 GB, RAM 4 GB, 64+2+2 MP
За xiaomi видях, че разликата е в GB.
Ще ми бъде полезно, ако някой е ползвал моторола и сподели впечатления.
Благодаря.!

# 2 657
  • в 1001-та нощ
Motorola-та е много добър. Препръчвам с две ръце и снима много добре. Приятел взе Redmi Note 9 - бъгава работа, но снима.  За Redmi 9T нямам мнение. Бих препоръчала Motorola-та.

# 2 658
Motorola-та е много добър. Препръчвам с две ръце и снима много добре. Приятел взе Redmi Note 9 - бъгава работа, но снима.  За Redmi 9T нямам мнение. Бих препоръчала Motorola-та.

Много благодаря! Flowers Hibiscus

# 2 659
  • Варна
Някъде тук има ли списък на сайтове, които са изпробвани при рекламация.За емаг само знам.
P.S Има ли оплаквания от xiaomi note 10, 128gb

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 06:51 от stella_stz

# 2 660
Старите Моторол-и имаха толкова сложен софтуер,че доставяха удоволствие само на компютърните спецове. Може би с тази цел са правени.
Сега с новите Моторол-и не знам как е.

# 2 661
Здравейте!
От вчера съм с нов телефон Самсунг А52.
Бихте ли ми казали как мога да правя скрийн шот?
Натискам едновременно бутона за включване и този на звука но не става. На Сонито беше много лесно.

# 2 662
  • в 1001-та нощ
От клавишната комбинация на бутона за намаляване на звука и Power бутона или с дланта през екрана. Тук можеш да видиш как.

Преди това от настройките се активира - настройки >>> разширени функции >>> движения и жестове. Или напиши в търсачката на настройките "екранна" (без кавички) и ще излезе.

Скрит текст:

# 2 663
Алена, много благодаря!:grinning:

# 2 664
Здравейте, искаме да закупим на майка ми телефон до 300 лв, да има памет и да снима прилично. Тя сега е с едно htc на 7 год. ,та разликата за нея ще е огромна. Спряли сме се на huawei p40 lite и xiaomi redmi note 9. И за двата чета лоши неща, но реално тя само ще снима и ще пише по вайбър/месинджър. Притеснява ме с huawei как ще инсталира базовите приложения, четох че имат свои сторе...
Аз съм с xiaomi redmi note 9 pro и съм много доволна, ама redmi note 9 май имал супер много проблеми.
Моля, дайте предложения, съвети, благодаря!

# 2 665
Здравейте, искаме да закупим на майка ми телефон до 300 лв, да има памет и да снима прилично. Тя сега е с едно htc на 7 год. ,та разликата за нея ще е огромна. Спряли сме се на huawei p40 lite и xiaomi redmi note 9. И за двата чета лоши неща, но реално тя само ще снима и ще пише по вайбър/месинджър. Притеснява ме с huawei как ще инсталира базовите приложения, четох че имат свои сторе...
Аз съм с xiaomi redmi note 9 pro и съм много доволна, ама redmi note 9 май имал супер много проблеми.
Моля, дайте предложения, съвети, благодаря!

samsung a20е в момента съм с такъв и съм доволна камерата е хубава 3гб рам 32 гб памет  другото което мога да предложа a21s

# 2 666
Благодаря, но искам да е с повече памет, xiaomi или huаwei предпочитам

# 2 667
  • в 1001-та нощ
Разгледайте и Realme и Motorola.

# 2 668
  • Plovdiv, Bulgaria
Бях с p40 lite, нямах проблем с основните приложения, малко бяха тези, които ми липсваха от Googleplay.
 Телефона прави супер снимки, батерията му държи. Като цяло за това, което аз използвах телефона, нямах забележки.

Сега съм с xiaomi redmi note 10 Pro, мъжа ми 1 година е с xiaomi 9t Pro. И двамата сме доволни от марката.

# 2 669
Аз съм с Xiaomi Redmi Note 10 и съм много доволна: https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/xiaomi/redm … SBxRoCV_4QAvD_BwE , над предложената ценова граница е, но може да погледнете и него Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт