Избор на телефон

• 428 285
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 2 685
  • BG-DE
Някой може ли да ме ориентира между Samsung Galaxy A52 5G и Samsung Galaxy A 72 (4G) кой е за предпочитане и изобщо има ли съществена разлика между двата?

# 2 686
Здравейте! Ще си купувам нов телефон и съм се спряла на два модела-Iphone 11 pro и IPhone 12 - кой бихте ми препоръчали? Държа на камерата и на батерията!
Iphone 12, иначе да знаеш - значителна разлика нямат.

Някой може ли да ме ориентира между Samsung Galaxy A52 5G и Samsung Galaxy A 72 (4G) кой е за предпочитане и изобщо има ли съществена разлика между двата?
A72 спрямо A52 - единият просто е по-голям. 5G версията спрямо 4G е с малко по-бърз процесор и малко по-бързо опресняване на екрана (което хаби малко повече батерия). Вземи си просто A52 4G.

# 2 687
  • BG-DE
4G версията е с по-малко рам и памет, 5G е с 256 памет и 8 рам, той затова е и малко по-скъп от А72 , на който пък уж камерата била по-добра та затова се чудя 🤔

# 2 688
  • в 1001-та нощ
Тогава А72

# 2 689
Ще си купувам нов телефон и съм се спряла на два модела-Iphone 11 pro и IPhone 12 - кой бихте ми препоръчали?
На по-скъпият! Този на който ябълката е по-малко нахапана

# 2 690
  • BG-DE
Благодаря, след изгледани поне 15 клипа в YT и аз реших, че той ще е 😊

# 2 691
Някой да сподели мнение за Xiaomi redmi note 10pro

Хайде, да повдигна въпроса, защото и мен и още една потребителка ни интересуват малко повече отзиви и подробности за този модел.

Туко що си го закупих от магазина на Xiaomi в Парадайс. От приятели знам, че това е най-доброто на пазара за този ценови клас + има много сравнения в Youtube, които може да погледнете. Бие по доста параграфи доста по-скъпи телефони като естествено камерата не може да се сравнява със тази на iPhone/Samsung скъпите модели, но има нощен режим вече и снимките са повече от добри. Предполагам за вас дамите камерата е от съществено значение, но от съществено значение е и цената Simple Smile

# 2 692
  • Somewhere far away
Далеч съм от дама, но... както и да е!   Grinning
 За мен е по -важно  батерията да държи.
Иначе, както писах вече в другата тема, аз клипове в тубата съм гледала, изобщо къде що има за тоя телефон всичко съм изгледала, исках от БГ купувач да чуя отзив, защото всичко което гледам са ревюта на чужденци.

# 2 693
  • BG-DE
Не знам дали си гледала и това https://youtu.be/dHacRuZznHA ако искаш погледни го, според мен е добро 😊

# 2 694
  • Somewhere far away
Мерси, но руски не разбирам. тези които съм изгледала са на английски. Simple Smile

# 2 695
  • BG-DE
Аз лично от руските ревюта съм най-доволна 😊 всички казват, че батерията му е много добра ако не се играят игри, макар че оставам с впечатлението, че руснаците си купуват телефони главно за да играят игри 😊 но пък казваха (в друго видео) че често се губел wi-fi сигнала дори близо до рутера.

# 2 696
  • Somewhere far away
Лошо, аз предимно wi-fi ползвам...

# 2 697
  • София
Здравейте, може ли някой да ми каже как да изключа бързото зареждане на Xiaomi redmi note 10 pro? Извинявам се, ако е коментирано вече. Благодаря ви!

# 2 698
  • в 1001-та нощ
Май не можеше да се изключва. Освен да ползвате зарядно с по-ниска мощност.

Аз бих продължила да го зареждам с адаптера, с който се продава. Не е толкова мощен, че да навреди. Ако телефонът много загрява при зареждане, вероятно има проблем.

# 2 699
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнение за Huawei P 40 lite? Недостатъци? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт