Избор на телефон

• 427 436
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Мадрид / София
Като потребител на Айфон (макар и с 11, а преди това и с други модели), мога да кажа, че батерията е държелива. То си зависи и за какво се ползва. Ако са игри и видеа се изразходва по-бързо. Но при едно нормално ползване без игри, може да издържи и 2 дни.
Камерите са добри, макар да може да се изисква и повече. На мен ми стига, тъй като не съм от снимащите.
Та прецени си ти. Аз не бих заменила Айфона със Самсунг поради по-голямата сигурност на първия. Не се бъгват на първата/втора година.

# 3 391
  • Варна
Честно казано сега сме с S9+ и са на 3г и половина. Не обичам да сменям телефони и не ми е мания, просто вече батерията трудно издържа ден, появиха се по-добри камери, а и ни се иска нещо ново, мислехме го така или иначе.
За бъгване не е имало проблем с тази серия. Това ми е третия телефон от нея + на мъжа ми също 3ти.

По-голяма сигурност в Айфона в какъв аспект?

# 3 392

Та прецени си ти. Аз не бих заменила Айфона със Самсунг поради по-голямата сигурност на първия. Не се бъгват на първата/втора година.
It took just 15 seconds to hack the latest, greatest, shiniest iPhone 13 Pro on stage at the Tianfu Cup in October, using a now-fixed iOS kernel bug.
https://threatpost.com/apple-ios-updates-iphone-13-jailbreak-exploit/177051/
Пример за по-голямата сигурност на iOS. Не следиш технологичните новини, иначе нямаше да напишеш подобно нещо.
Това за бъгването след първата/втората година е някаква мантра, която се повтаря от iPhone потребителите. Сигурно така се надъхват взаимно, че иначе как да оправдаят това недоразумение.

# 3 393
Ползвах s22 ultra и крайно се разочаровах от батерията главно. Върнах се към iphone 13 pro max  , който като камера и батерия е страхотен  и може би не бих преминал повече на Самсунг.

# 3 394
  • Мадрид / София

It took just 15 seconds to hack the latest, greatest, shiniest iPhone 13 Pro on stage at the Tianfu Cup in October, using a now-fixed iOS kernel bug.
https://threatpost.com/apple-ios-updates-iphone-13-jailbreak-exploit/177051/
Пример за по-голямата сигурност на iOS. Не следиш технологичните новини, иначе нямаше да напишеш подобно нещо.
Това за бъгването след първата/втората година е някаква мантра, която се повтаря от iPhone потребителите. Сигурно така се надъхват взаимно, че иначе как да оправдаят това недоразумение.
Базирах се на личния ми опит с двете марки. Ако Самсунгите ги сменях всеки 2 г, то това с Айфоните не се случва. Защо ли е така?

# 3 395
Ейй като се похвали айфона и веднага се почва хейт. Ами дайте ми жив андроид,който да работи на 8 години. Щото детето ми ползва един айфон 6 (модел от 2014г. ) от три години и си е ок.
Х си заслужава,все още си има ъпдейти. Ако е на добра цена,а и с някаква гаранция от поне 3/6 месеца,бих го взела. Аз ползвам Х в момента,нямам забележки. Батерията ми е за смяна,но и така си държи почти цял ден без много ровичкане.

# 3 396
10+ години само айфон
Попадали са ми оборотни, служебни самсунги (чисто нови, купени за мен) уж флагмани, уж топ модели - еми няма такива боклуци за мен. Супер бавни, бъкани с реклами и вируси, батерията не изкарва и ден.

# 3 397
  • Somewhere far away
Оставете ги тези Samsung - Xioami е истината! Grinning

# 3 398
Те с каква операционна система са?

# 3 399
  • Варна
Продължавам гледането като вече включих и 13 pro.
Някой по-просветлен, би ли просветлил и мен защо Pro (3.125mAh) и с по-малка батерия от чистата 13ко (3.240mAh)?

# 3 400
  • Somewhere far away
Те с каква операционна система са?
С тяхната си-  MIUI

# 3 401
Ейй като се похвали айфона и веднага се почва хейт. Ами дайте ми жив андроид,който да работи на 8 години. Щото детето ми ползва един айфон 6 (модел от 2014г. ) от три години и си е ок.
Те работят, но няма смисъл през 2022г. да ползваш смартфон произведен през 2014г. За ало-ало и музика става, но иначе не.

10+ години само айфон
Попадали са ми оборотни, служебни самсунги (чисто нови, купени за мен) уж флагмани, уж топ модели - еми няма такива боклуци за мен. Супер бавни, бъкани с реклами и вируси, батерията не изкарва и ден.
Този тролски коментар трябва да бъде пропуснат.

Базирах се на личния ми опит с двете марки. Ако Самсунгите ги сменях всеки 2 г, то това с Айфоните не се случва. Защо ли е така?
На този въпрос ти трябва да отговориш.

# 3 402
А кой е казал,че е за ало-ало? Няма карта дори,само нет. Игри основно се играят (при това тежки) и се гледа ютуб. И не става дума дали има смисъл или не,а че МОЖЕ да се ползва,при това за доста неща. Щото другите не могат. 😁 Тролски са едни други коментари,не цитирания.

# 3 403
  • Мадрид / София
На този въпрос ти трябва да отговориш.
Не мисля.

# 3 404
Благодарение на прехваления Samsung се сдобих с Iphone (11) и с чиста съвест мога да кажа: никога вече Андроид!  
Стабилност, снимки, батерия (след година и малко издържа минимум 2 дена). Само за игри мнение не мога да дам.  

Мненията на хора, които избиват комплекси и които никога не са ползвали Iphone, следва да се подминават с усмивка, ако търсите реални такива Grinning Факт е, че същите подскачат като ощипани булки щом чуят/прочетат положително мнение за Iphone и направо искри изскачат от клавиатурите им от зор да ги оплюят - телефоните, до които НЕ са се докосвали. Направо житейска мисия имат да се изказват по въпроси, за които някъде нещо са прочели или звездите им го говорят.

Общи условия

Активация на акаунт