Избор на телефон

• 430 308
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 710
И на мен ми направи същото нещо впечатление. Иначе в регистъра се различават по иконката отстрани.
Мисля, че не може да се промени цветово, за нотификациите не съм ровила в настройките.

# 4 711
Здравейте!
Заглеждам за тинейджърката Samsung A 33, Ram 6, 128 GB  и Samsung A23, 4GB RAM, 128GB.
Държи на добрата камера и батерията. Кой от двата да избера?
А може да посочите и друг с подобни параметри.
Благодаря!

# 4 712
Само по символ се различават, не са цветни

# 4 713
Да върна темата на мелодите за Iphone, Идват вече с инсталирана програма Garageband с нея смяната на мелодиите става за минута, аз съм настроила на най-важните ми контакти да са с различна мелодия. Нищо сложно няма.
Мисля, че и с Zedge можете да зададете мелодия, но не съм пробвала лично.

# 4 714
A.l.e.n.a прехвърлихме данните със Smart Switch. Четох в един форум ,че това е проблема и че трябва да се направи хард резет и да не се прехвърлят данни с тази програма. Но това си е голяма играчка и не искам да рискувам, докато не съм сигурна.

# 4 715
  • в 1001-та нощ
Изглежда взимат цвета на зададената цветова палитра. Вижте, ако я промените дали ще се променят. Ще видя и на някой от другите телефони край мен как е,

# 4 716
прехвърлихме данните със Smart Switch. Четох в един форум ,че това е проблема и че трябва да се направи хард резет и да не се прехвърлят данни с тази програма.
Прехвърлям с тази програма и всичко си е цветно.

# 4 717
  • Варна
Да върна темата на мелодите за Iphone, Идват вече с инсталирана програма Garageband
Хм,
от кой модел идват с тази програма? Моят е SE 2022 и не виждам такава. Дали може да се изтегли? Смених си рингтоновете де, но по стария туткав начин.

# 4 718
Здравейте!
Заглеждам за тинейджърката Samsung A 33, Ram 6, 128 GB  и Samsung A23, 4GB RAM, 128GB.
Благодаря!

Отново повдигам питането си, извинявам се за което, но днес трябва да поръчам един от двата телефона / може и друг да бъде препоръчан/, до около  500-550лв.

# 4 719
Защо не изберете първия, че е с по-голяма работна памет?

# 4 720
  • в 1001-та нощ
Да върна темата на мелодите за Iphone, Идват вече с инсталирана програма Garageband
Хм,
от кой модел идват с тази програма? Моят е SE 2022 и не виждам такава. Дали може да се изтегли? Смених си рингтоновете де, но по стария туткав начин.

Изтеглете я от Galaxy Store или  Google Play Store 👌
Здравейте!
Благодаря!

Отново повдигам питането си, извинявам се за което, но днес трябва да поръчам един от двата телефона / може и друг да бъде препоръчан/, до около  500-550лв.

A33

# 4 721
  • волно калдъръмче
Здравейте,
Може ли за малко помощ- чисто нов Самсунг А53. Прехвърлихме данния от стария А50. В регистъра на повиквания всички приети и набрани телефонни номера са с един и същи  цвят, няма червен за пропуснато обаждане или син/ зелен за приет/ набран номер. Как да променим това? Не намираме в настройки.
Също така при пропуснато обаждане има нотификация само в горната част на дисплея, върху зелената икона за Повиквания няма индикации за пропуснато повикване.

# 4 722
  • Мадрид / София
Изтеглете я от Galaxy Store или  Google Play Store 👌 

alena, става дума за Айфон, не за Самсунг или оперативна система Андроид.

# 4 723
Объркала се е, случва се. От apps store да си я изтегли.
Явно аз съм в грешка. Мислех, че от Apple са осъзнали глупоста си с тези мелодии и са я сложили по дефолт, но явно не. Iphone 13 ползвам, не съм я теглила беше си инсталирана. С нея е лесно.

# 4 724
  • в 1001-та нощ
Изтеглете я от Galaxy Store или  Google Play Store 👌 

alena, става дума за Айфон, не за Самсунг или оперативна система Андроид.

Моят коментар беше за Smart Switch Innocent

Общи условия

Активация на акаунт