Избор на телефон

• 436 365
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 875
  • В къЩи.
Благодаря Ви,
Сега остава да реша сивия или черния да взема.

# 4 876
Благодаря Ви,
Сега остава да реша сивия или черния да взема.

Сивият е по-практичен, защото е с изкуствена кожа отзад.
1 - Не става целия в пръстови отпечатъци, още през първите секунди експлоатация.
2 - Не се изхлузва така лесно от ръката.
3 - Има по-премиален и нестандартен вид, с подпис на японският му дизайнер.

# 4 877
  • В къЩи.
Поръчах го.

И последно:
Сегашния ми е Xiaomi mi a2 , вършеше ми идеална работа,но по коледа му изгоря някакво чипче,смених го.
Сега преполагам е същото,защото пак не реагира по никакъв начин,все едно е изключен,но пък като ме набират дава сигнал ,че звъни.

Има ли някакъв начин да си прехвърля всичко от него на новия тлф,след като даже не мога да го включа?

Дали изобщо да го нося някъде или ще ми се наложи да си инсталирам всичко на ново?

# 4 878
Дали изобщо да го нося някъде или ще ми се наложи да си инсталирам всичко на ново?

Изчакайте да дойде новият телефон, вижте дели ще се оправите самостоятелно, пък ако се наложи в краен случай сервизи много.
Не виждам какъв проблем би имало да си възстановите старите приложения. Евентуално за, снимки, клипове и подобни може да Ви е нужно старото устройство, ако не е настроено веднага да им създава копие в някой облак, като Google Drive, или там алтернативен, който/ако ползвате.

# 4 879
# 4 880
Здравейте.
Разполагам с бюджет от 1000лв и искам да си купя нов смартфон.Искам да мина на Android,защото от айфоните съм безумно изморена главно заради цените,които са ужасно високи,спрямо параметрите,а и сегашния ми е точно на една година.С функционален проблем ,който открих наскоро и вече не искам айфон.Ползван ит години единствено и само айфон.Никакъв друг бранд не съм пробвала.Издадох ненормални пари за телефони,аксесоари и какво ли още не.Изморена съм и съм бясна откъм съотношение цена-параметри.Търся нещо,което да е със здрава сглобка,издръжлива батерия,която да дивни на много музика,социална мрежа,гледане на клипчета в YouTube,много снимки,както и с добър процесор.Иска ми се моята машина да издържи поне две години с гаранцията,която ми е продадена.Не,че има 100%,но все пак даваш пари и искам да е нещо,което е стабилно.Не разбирам от Андроид и други брандове освен Apple,от който искам да избягам-обратно на други потребители и ще се радвам да ми препоръчате телефон в рамките на 1000лв.Изгледах сумай ти предложения,но вече се обърках и търся съвет от хора,които са използвали и други брандове и са с Андроид и имат опит.Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 22:10 от Анонимен

# 4 881
  • в 1001-та нощ
На първо място - Samsung Galaxy A73 - високият среден клас на Samsung са водоустойчиви, с 5 годишна софтуерна поддръжка - проектирани да са "вечни", ако се пазят разбира се. Ако търсите нещо надеждно, което няма да Ви предаде ненадейно - разгледайте в този ред - A73, A53 и A54.

Телефон, който може много, много да Ви допадне, ако идвате от iPhone, а и според мен много си заслужава да разгледате - Xiaomi 12 Lite. Не коментирам близките модели - Xiaomi 12, Xiaomi 13 Lite и т.н. защото не съм ги ползвала, но 12 Lite е перфектен в много отношения. С по-малка батерия е, но с нещо ще следва да се направи компромис.

И на трето място - moto g82 - разкошен телефон, който също в моите очи покрива изискванията и заслужава внимание. Разгледайте белия.

Ползвате телефона с протектор за екрана - силиконов и добър кейс - най-добре от самия производител.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:05 от a.l.e.n.a

# 4 882
На първо място - Samsung Galaxy A73 - високият среден клас на Samsung са водоустойчиви, с 5 годишна софтуерна поддръжка - проектирани да са "вечни", ако се пазят разбира се. Ако търсите нещо надеждно, което няма да Ви предаде ненадейно - разгледайте в този ред - A73, A53 и A54.

Телефон, който може много, много да Ви допадне, ако идвате от iPhone, а и според мен много си заслужава да разгледате - Xiaomi 12 Lite. Не коментирам близките модели - Xiaomi 12, Xiaomi 13 Lite и т.н. защото не съм ги ползвала, но 12 Lite е перфектен в много отношения. С по-малка батерия е, но с нещо щ следва да се направи компромис.

И на трето място - moto g82 - разкошен телефон, който също в моите очи покриа изискванията и заслужава внимание. Разгледайте белия.

Ползвате телефона с протектор за екрана - силиконов и добър кейс - най-добре от самия производител.

Благодаря Simple Smile

# 4 883
Здравейте.
Разполагам с бюджет от 1000лв и искам да си купя нов смартфон.Искам да мина на Android,защото от айфоните съм безумно изморена главно заради цените,които са ужасно високи,спрямо параметрите,а и сегашния ми е точно на една година.С функционален проблем ,който открих наскоро и вече не искам айфон.Ползван ит години единствено и само айфон.Никакъв друг бранд не съм пробвала.Издадох ненормални пари за телефони,аксесоари и какво ли още не.Изморена съм и съм бясна откъм съотношение цена-параметри.Търся нещо,което да е със здрава сглобка,издръжлива батерия,която да дивни на много музика,социална мрежа,гледане на клипчета в YouTube,много снимки,както и с добър процесор.Иска ми се моята машина да издържи поне две години с гаранцията,която ми е продадена.Не,че има 100%,но все пак даваш пари и искам да е нещо,което е стабилно.Не разбирам от Андроид и други брандове освен Apple,от който искам да избягам-обратно на други потребители и ще се радвам да ми препоръчате телефон в рамките на 1000лв.Изгледах сумай ти предложения,но вече се обърках и търся съвет от хора,които са използвали и други брандове и са с Андроид и имат опит.Предварително благодаря!

Google Pixel 6 Pro и Samsung Galaxy S22 би трябвало да ги намерите в този ценови диапазон. Доближават се доста до това, към което сте привикнали, а именно, мощен процесор, премиален корпус от метал и стъкло, бърза и дългосрочна софтуерна поддръжка, прилични камери.
Ако скочите от сравнително свеж модел на Apple към Андроид апарат за 500лв, емоциите Ви няма да са особено положителни.

# 4 884
Samsung s22 , аз много харесвам s22 Ultra, но той е над 1,500 лв Simple Smile
Аз съм с айфон 13 про макс, вероятно скоро мисля да се сдобия с s23 Ultra Simple Smile
Бих сменила само със Самсунг, от много години съм им фен. А за втори телефон използвам Samsung z Flip . Много практичен и удобен телефон.

# 4 885
Някой обърнал ли е внимание/знае ли от кога почва да тече гаранцията на Iphone - от закупуването или от регистрирането?

... Аз съм с айфон 13 про макс, вероятно скоро мисля да се сдобия с s23 Ultra Simple Smile
Бих сменила само със Самсунг, от много години съм им фен. ...
Аз пък заради Samsung минах на Iphone. Grinning Няма друг такъв анти-фен на марката.

# 4 886

Здравейте, изчетох ви доколкото можах назад. Аз съм пред закупуване на iphone и проучвам, защото досега не съм използвала марката. Също като споделеното тук, знам, че 14 няма особена разлика спрямо 13. Обаче не искам да е много голям, видях, че от 13 има мини и бих го взела, но ме притеснява че там RАМ е само 4 GB. Чудя се добре ли е, тъй като за мен това е по-важно и от камерата. А иначе ако въпросът опре до 14, 15 септември ли излиза и дали ще има мини, тъй като 14 май нямат, само 6.1 инча – най¬-малкия вариант?

# 4 887
Здравейте какво мислите са Самсунг А51, А52 и А53.
Кой мислите ,че е по - добър. Моя приятелка има А51 от 4 5 години и е много доволна . Не знам дали беше тук или другаде , но четох отрицателни отзиви за А53 . Та се двоумя повечето между А51 и А52. Най - важно ми е камерата да снима добре и да има повече памет . А бихте ли ми предложили и други телефони с хубава камера БЕЗ айфон .

# 4 888
Законовата гаранция, която по нашите закони е 2 години, започва да тече от момента на получаване на стоката, ако е купена онлайн, съответно ако е от реала - в деня на покупката.

Търговската гаранция, която е отделна от законовата, се предоставя от производителя, а не от търговеца - там не съм сигурна, и не искам да объркам някого...вижте си в сайта на епъл най-добре.

# 4 889
Здравейте какво мислите са Самсунг А51, А52 и А53.
Кой мислите ,че е по - добър. Моя приятелка има А51 от 4 5 години и е много доволна . Не знам дали беше тук или другаде , но четох отрицателни отзиви за А53 . Та се двоумя повечето между А51 и А52. Най - важно ми е камерата да снима добре и да има повече памет . А бихте ли ми предложили и други телефони с хубава камера БЕЗ айфон .

Има достатъчно ревюта в интернет, където са демонстрирани снимки от конкретните модели. Разгледайте ги и си направете изводите, в кой модел фото възможностите Ви устройват най-много.

За да можем да Ви предложим други устройства е добре все пак да споделите, каква е отделената максимална сума за нов телефон? Ако бюджетът е неограничен, то гледайте флагманите, като S23 Ultra.

Общи условия

Активация на акаунт