Избор на телефон

• 430 974
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 430
За проследяване много точен е фемили линк, но трябва да регистрирате детето в Гугъл с детски профил. Показва с точно до метър нахождението буквално.

# 5 431
Аз не искам май Саамсунг. Тук се пише, че Моторола G серията са добри. На мен ми предстои догодина да имам ученик. Така че тези проследяващите скоро ще са ми нужни. Ако има проблем да ги инсталирам, не бих взела такъв телефон.
Дано се включи някой с препоръка.

# 5 432
  • Мадрид / София
Може. Ама човекът е показал цената на Про Макс в BuyBest и се опитва да я сравни с друг модел в Технополис. Изначално безсмислени публикации като цяло.
Iphone 14 pro max е по-скъп от Про модела. В посочения сайт цената на 14 Про е 2200лв за 256 GB, а за 128 GB 2009 лв.
В Технополис същия модел 128GB е 2380лв , а 256GB е 2679 лв. Питаше се за 128 GB  модела и той не стига цената 2700 лв в никой от двата сайта. Този от 256GB в Технополис почти го доближава, но не се питаше за него.

# 5 433
В посочения линк е Про Макс. Със съмнително ниска цена, разбира се.

# 5 434
  • Somewhere far away
Някой може ли да обясни защо Лайт версията на Xiaomi redmi 12 e по -скъпа от Про версията ?

# 5 435
  • BG-DE
Redmi нямат lite версия има Xiaomi lite и e като "олекотена" версия на флагмана и затова е по-скъп от серията Редми, която е за по-нисък клас телефони.
Някой може ли да обясни защо Лайт версията на Xiaomi redmi 12 e по -скъпа от Про версията ?

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 23:26 от Menerva

# 5 436
  • Somewhere far away
Ясно. т.е. ако трябва да избирам между двата, Шаоми Lite е по -добрият телефон, така да разбирам?

# 5 437
  • BG-DE
Ами така се води но зависи и от какво има нужда човек. Ето тук има сравнение на двата, можеш да прецениш и все пак по-новият модел lite 13 е за предпочитане https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11472&idPhone2=12245
Не знам на каква цена са  Redmi 12 pro в България но ако разликата не е голяма аз бих предпочела Samsung A54.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 00:09 от Menerva

# 5 438
  • Варна
В смисъл? моят телефон е от там, да, с доста по-ниска цена от хипермаркетите, затова и го взех от там. Ми нищо съмнително му няма, нов, оригинален, работи си.

# 5 439
В смисъл? моят телефон е от там, да, с доста по-ниска цена от хипермаркетите, затова и го взех от там. Ми нищо съмнително му няма, нов, оригинален, работи си.

Хората искат да купува скъпо, а после се жалват как еди къде си било по-евтино.

Отделно, че специално при айфоните, никой не иска нито фактура, нито касова бележка за гаранция, всичко става с ИМЕИ номера.

# 5 440
Ясно. т.е. ако трябва да избирам между двата, Шаоми Lite е по -добрият телефон, така да разбирам?
И да и не. Зависи телефон от коя категория ще купуваш. Например Xiaomi Redmi K60 Pro е много по-добър от Xiaomi 12 Lite.

Разликата между Xiaomi 12 Lite и Xiaomi Redmi Note 12 Pro е малка, колкото е малка и разликата им в цената(първия е по-скъп с около 70лв). В случая Xiaomi 12 Lite е по-добрия вариант.

# 5 441
  • Somewhere far away
Ок- препоръчайте добър телефон, да е с добра батерия и добър дисплей - тези неща ме интересуват най -вече. и да е в същия ценови диапазон  до 600 лв.

# 5 442
  • в 1001-та нощ

Xiaomi 12 Lite e брутално добър и много по-добър от Redmi Note 12 Pro+ 5G. От личен опит говоря.

# 5 443
Ок- препоръчайте добър телефон, да е с добра батерия и добър дисплей - тези неща ме интересуват най -вече. и да е в същия ценови диапазон  до 600 лв.

OnePlus Nord 2T

# 5 444

Xiaomi 12 Lite e брутално добър и много по-добър от Redmi Note 12 Pro+ 5G. От личен опит говоря.
А камерата хубаво ли снима?

Общи условия

Активация на акаунт