Избор на телефон

• 430 908
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 5 490
Аз също се колебая какъв телефон да си взема. Чудех се за Самсунга А54, но последно се спрях на Motorola Edge 40, който в момента се продава за 699 лева в технополис и други магазини (цена без договор, така или иначе това ми трябва) .
Само дето като гледам, май нямат наличности по магазините...

Добре сте се насочили към Edge 40. На Ваше място този ценови диапазон бих разгледал realme 11 Pro и Google Pixel 6a.
Дизайнът на realme 11 Pro позитивно ми се наби на очи, как е обшит с кожа, облия модул за камерите и леко извитите краище на дисплея. Има вид на скъп флагман.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 14:15 от BM21

# 5 491
  • Пловдив
Здравейте, пред дилема съм. От 4год вече съм с Хуауей Р20, доволна съм но вече два пъти сменям батерия, и мисля, че вече е за смяна. Насочила съм се към Самсунг А54, моля за коментари. Опцията ми е до около 800лв, с издържлива батерия, бърз и с хубава камера за снимки. До тук добре, но имам и следващ въпрос - имам смарт часовник Хуауей елеганс, който много си харесвам и безжични слушалки Хуауей Huawei Stereo Bluetooth Headset . Та въпросът ми е ако взема Самсунг ще се наложи ли да се сбогувам с тях? Благодаря за помоща ви

Добър е А54, свеж модел с дълга софтуерна поддръжка. Като издръжливост на батерията също би трябвало да Ви устройва, 5000mah и съвременен SoC изпълнен по 5нм тех.процес.
Що се отнася до производителност, има значително по-бодри апарати в диапазона до 800лв. като realme GT2 - пак SoC изпълнен по 5нм. тех.процес, пак с батерия 5000mah ,но и се зарежда значително по-бързо 65W срещу 25W при A54. Пълното зареждане при GT2 ще Ви отнема около половин час.

Благодаря много

# 5 492
Как мога да прехвърля снимки от Айфон на лаптоп с Уиндоус?

# 5 493
  • Мадрид / София
Как мога да прехвърля снимки от Айфон на лаптоп с Уиндоус?
С пендрайв или с кабел. Или с Гугъл Фото апликацията.

# 5 494
# 5 495
  • Варна
тоя лаптоп няма ли интернет, да се прехвърлят от icloud?

# 5 496
Здравейте, трябва ми помощ при избора на телефон. Търся за мен телефон, който ще използвам за разговори, снимки, социални мрежи, малко ровене из сайтове, не играя игри и не гледам филми и клипчета.
Искам да има батерия която да не зареждам всеки ден, да има жак за слушалки и слот за карта памет.
За всичко изброено дали това е правилен избор
https://www.emag.bg/smartfon-motorola-moto-g32-128gb-6gb-ram-4g- … D1%81%D1%82%D0%BE
или трябва да е
https://www.emag.bg/smartfon-motorola-moto-g32-8gb-256gb-mineral … pl/pd/DL6XLMYBM/?
Приемам и други предложения. В момента съм с Iphone 11, но не се разбираме много добре и ще го дам на детето.
Благодаря на всички!

# 5 497
  • до най-прекрасния мъж
Аз да  питам запознатите - всички снимки на Моторола минават през Google профила, така ми казаха в магазина. Е, онзи ден дадох телефона на ремонт, върнах заводските настройки, без да проверя какво имам в Гугъл. И сега снимките липсват. Тези, правени с Моторолата. Аз ли не търся където трябва? Или са завинаги изгубени? Оф, хич не ми върви с тези телефони напоследък.

# 5 498
Здравейте, трябва ми помощ при избора на телефон. Търся за мен телефон, който ще използвам за разговори, снимки, социални мрежи, малко ровене из сайтове, не играя игри и не гледам филми и клипчета.
Искам да има батерия която да не зареждам всеки ден, да има жак за слушалки и слот за карта памет.
За всичко изброено дали това е правилен избор
https://www.emag.bg/smartfon-motorola-moto-g32-128gb-6gb-ram-4g- … D1%81%D1%82%D0%BE
или трябва да е
https://www.emag.bg/smartfon-motorola-moto-g32-8gb-256gb-mineral … pl/pd/DL6XLMYBM/?
Приемам и други предложения. В момента съм с Iphone 11, но не се разбираме много добре и ще го дам на детето.
Благодаря на всички!

По линковете които сте дали оставам с впечатление, че бюджетът Ви е около 400лв. В този ценови диапазон може да разгледате Samsung Galaxy A23 5G, той е с по-висока производителност от Moto G32 и с значително по-дълга софтуерна поддръжка, ако това е от значение за Вас. Единственото в него, което ме разочарова силно е дисплея с големи рамки, както и предната камера тип "капка". От тая гледна точка моторолата има по-съвремемен и премиален вид.
Oppo A96 също е интересна опция. Със същия SoC е, като моторолата, пак достатъчно съвременен вид, предната камера, малко по-бързо се зарежда, и би трябвало да се поддържа софтуерно година повече от G32, водоустойчив е IPX4, обаче липсва ултраширок модул на камерата, за разлика от гореспоменатите 2 модела.
При всички гореспоменати модели 3,5мм жак за слушалки присъства. Като автономонст също би трябвало да са горе-долу еднакви, и при 3-модела батериите са 5000mah, и при трите модела SoC са изпълнени по сравнително съвременен 6нм тех.процес. И 3-те модела са сравнително свежи от 2022 година. И трите апарата си заслужават, въпросът е чии предимства ще Ви допаднат повече.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 15:27 от BM21

# 5 499
Аз да  питам запознатите - всички снимки на Моторола минават през Google профила, така ми казаха в магазина. Е, онзи ден дадох телефона на ремонт, върнах заводските настройки, без да проверя какво имам в Гугъл. И сега снимките липсват. Тези, правени с Моторолата. Аз ли не търся където трябва? Или са завинаги изгубени? Оф, хич не ми върви с тези телефони напоследък.
Не само на Моторола, а въобще на телефоните с Андроид, обаче имахте ли включена синхронизация и създаване на резервно копие на снимките? Тези неща се задават в настройките, за да бъдат съхранени.
Ако са били публикувани някъде - фб, изпратени във Вайбър, Инстаграм, трябва да може да се свалят от там

# 5 500
  • до най-прекрасния мъж
Нямам идея, но се виждаха в Гугъл профила, докато бях с Моторолата, а сега ги няма. Реално ми обясниха, че всичко отива директно там, няма Галерия, както има Самсунг, например. Снимаш и ги гледаш в Гугъл профила.

# 5 501
Близки подариха  на детето айфон 7. Върнахме фабричните настойки, но не можем да включим WI-FI. Бутончето е неактиво. Някаква идея какво да правим? Никой от нас не е с айфон и не намираме как да го оправим.

# 5 502
Странно. И двете Моторола на децата ми имат галерия.

# 5 503
Нямам идея, но се виждаха в Гугъл профила, докато бях с Моторолата, а сега ги няма. Реално ми обясниха, че всичко отива директно там, няма Галерия, както има Самсунг, например. Снимаш и ги гледаш в Гугъл профила.

https://support.google.com/photos/answer/6193313?sjid=4333651927137480090-EU

Трябва да си провериш...

# 5 504
  • Варна
Не мисля, че е възможно да изчезнат снимки от гугъл заради връщане на заводски настройки, той няма общо с телефона, съвсем отделно си е. Има някакво объркване в термините според мен. Като бях с нокията също нямах бутон галерия, а само иконка за гугъл снимки, но през него се виждаха дори снимките, които нямаха резервно копие в облака. На компютър обаче липсваха. Та при теб вероятно изобщо не са били качени в гугъл, така си мисля. Проверѝ от компютър дали ще видиш нещо.

Общи условия

Активация на акаунт