Избор на телефон

• 430 974
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 505
  • в 1001-та нощ
Снимките от паметта на телефона могат да се разглеждат през приложението Гугъл снимки, но това не означава, че са качени в облака. Приложението играе ромята на интерфейс за браузване. За да се качат снимките в облака, трябва да се зададе тази опция и в него да има място, защото си има квота и тя се изчерпва.

# 5 506
  • На изток от Ада
За облака може и да се плати за още място...

# 5 507
  • София
Тази папка на Моторола каква е, аз мислех, че това е тяхната галерия?

# 5 508
  • Мадрид / София
Когаго на едно място се вижда една снимка, а на другого - не, пробвайте да свалите снимката от апликацията, от която се вижда (downlowd). Примерно виждам снимката в Гугъл снимки, но в Галерията я няма. Отивам в Гугъл снимки и задавам да се свали. Така се появява и в Галерията. Същото е и обратно. От галерията към Гугъл снимки.

# 5 509
  • до най-прекрасния мъж
Ясно, значи са поредните загубени снимки за последния месец. Не са се качили явно в облака. А няма как да ги кача вече, защото са изтрити от телефона. Моя си е грешката, че не проверих през друг телефон дали се виждат. Място бях разчистила, но очевидно не съм задала да се създадат резервни копия. Реших, че щом ги виждам, значи са се качили, но явно не са.
Благодаря все пак. Иначе, иконата си е тази на Гугъл снимки и се виждаха всичките ми снимки.

# 5 510
  • Мадрид / София
Ако са били в Гугъл снимки и са се виждали, не са изчезнали. Просто трябва да се потърсят, но това отнема време.

# 5 511
  • На изток от Ада
Ето иконата

# 5 512
  • до най-прекрасния мъж
Тя същата. През Моторолата се виждаха, през Самсунга не. Но ще проверя после през компютъра, че сега не мога.

# 5 513
  • На изток от Ада
Имах и Самсунг. Виждаше се

# 5 514
  • София

Тази икона я знам, но и във  files имам всички снимки.

# 5 515
  • На изток от Ада
Може аз не съм гледала туй files

# 5 516
  • Мадрид / София
Току що прехвърлих едни снимки от Андроид на Айфон. Използвах опцията "Сподели" и от там ги пратих в Гугъл снимки. От 3 снимки, две се прехвърлиха без проблем, но третата - не. Тогава я пратих в облака " Drive" и от там може да се прехвърли в Гугъл снимки, а още по-лесен вариант е със Скийншот. Отваряш снимката и със Скийншот я пращаш директно в Гугъл снимки или в Галерията. Така че варианти колкото искаш.

# 5 517
Току що прехвърлих едни снимки от Андроид на Айфон. Използвах опцията "Сподели" и от там ги пратих в Гугъл снимки. От 3 снимки, две се прехвърлиха без проблем, но третата - не. Тогава я пратих в облака " Drive" и от там може да се прехвърли в Гугъл снимки, а още по-лесен вариант е със Скийншот. Отваряш снимката и със Скийншот я пращаш директно в Гугъл снимки или в Галерията. Така че варианти колкото искаш.
Правиш скрийншот на снимката? Явно загубата на качество не те притеснява.

# 5 518
  • Мадрид / София
Ако другите варианти са трудно достъпни или невъзможни по някаква причина, това просто е една възможност. Важното е снимката да се запази. А гоненето на перфектността е мисия невъзможна. Перфектността не съществува.

# 5 519
  • Somewhere far away
Какво смятате за поръчка на телефон от олх ?
спрях се финално на Xioami 12 lite - но го намирам на доста по -добра цена в олх, разбира се пише че е нов, ама до колко може да се вярва на това? всеки може да те излъже.  и се чудя дали е добра идея или да не рискувам ....

Общи условия

Активация на акаунт